Sonos Move, speaker Sonos anyar menyang luar negeri

Sonos terus ngupayakake nawakake alternatif alternatif babagan swara sing cerdas lan berkualitas tinggi, kita wis seneng nganalisis akeh piranti lan wektu iki kita ora bakal kliwat diluncurake, Sonos Move. Kita ngomong babagan speaker luar ruangan Sonos kanthi batere independen lan saiki uga nganggo Bluetooth, tetep kanggo analisis sing jero. Kaya biasane, kita bakal ngandhani babagan poin utama piranti aneh iki sing saiki wis ngawut-awut kebijakan Sonos, lan yaiku ora duwe piranti Bluetooth ing katalog, luwih-luwih nggunakake batere .

Kaya acara liyane, Kita ngiringi analisis iki karo video sing bisa ndeleng kothak mlebu, isine kothak lan mesthine kepiye Sonos Move iki dikonfigurasi lan bisa digunakake, dadi kesempatan sing apik kanggo ndeleng sadurunge nindakake analisis jero lan kanthi data teknis langsung ing situs web iki.

Sonos Pindhah karakteristik teknis

Sadurunge miwiti nganalisa desain, ayo priksa data teknis, kita nemokake speaker sing duwe amplifier digital loro kelas D, tweeter, woofer tengah lan papat mikropon karo sing kita bisa sesambungan. Nduwe konektivitas Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 b / g / n, lan Dhukungan AVRCP, SBC lan AAC. Mesthi, ing level teknis, Gerakan Sonos iki ora bakal kekurangan apa-apa lan kayane bakal.

Kita ora duwe data teknis ing level daya ing desibel, kaya biasane kanggo merek, nanging apa sing bisa dak jaminake yaiku swarane kuwat, lan akeh banget. Iki minangka prekara sing padha karo sing wis kita nikmati, kayata ing Sonos One nganti saiki, Dadi, ing prinsip, kita ora nemokake alesan sing kuat kanggo mangu-mangu kekuwatane, tes pisanan sing wis ditindakake wis memuaskan. Kanggo ngisi daya batere (2.500 mAh), kita bakal nggunakake sambungan USB-C lan basis pengisian daya 100-240V.

Desain: Selaras karo apa sing wis ditindakake merek

Kita nemokake produk sing ukuran 240 x 160 x 126 milimeter, sing duwe desain sing bisa dingerteni lan cepet nggawe kita Sonos Siji. Kanggo iki wis bobot total 3 Kg kalebu batere, Mesthi dudu produk sing paling entheng ing pasar amarga alasane yaiku portabilitas, nanging kita kudu nyebutake manawa bobot minangka ciri khas para pamicara sing berkualitas.

Ing sisih ndhuwur, kita duwe Indikator Status Sonos Klasik LED, uga kontrol tutul geser kanggo ngatur konten multimedia. Mangkene carane kita bakal bisa sesambungan kanthi gampang, nanging sing paling penting kanggo desaine yaiku kasunyatane Sonos wis milih supaya bisa dingerteni, yen sampeyan duwe kontak karo merek sampeyan bakal ngerti kanthi cepet bahan Ing sisih mburi, saliyane sambungan USB-C sing ana bukaan cilik kanggo ngeterake, tombol urip / mati lan tombol nirkabel.

Dibangun kanggo pungkasan: IP56 lan batere sing bisa dicopot

Minangka pengeras suara ing njaba ruangan sing apik, kudu nduweni ciri khusus kanggo njamin resistensi, lan amarga akeh kahanan sing bisa kedadeyan ing njobo sing nggawe integritas piranti kasebut berisiko. Minangka aturan umum, Sonos ngasilake piranti, kayata Sonos One, kanthi ciri resistensi tartamtu. Sonos Move iki ora bisa kurang, sertifikasi IP56 sing ngalangi partikel bledug lan mesthine uga percikan, sanajan kita ora bakal bisa njamin yen tetep tetep yen kita nyelehake kanthi lengkap.

Faktor liyane sing tahan lama yaiku kasunyatan manawa Sonos mutusake kanggo kalebu 2.500 mAh baterei sing bisa dicopot, Apa tegese iki? Ya, sabenere daya tahane ora bakal kena kesehatan batere, sing biasane dadi perkara pertama sing biasane gagal. Ing kasus iki Sonos negesake manawa kita bisa tuku batere kanthi kapisah, manawa pengin duwe baterai cadangan kanggo nambah otonomi, utawa yen sing dikarepake pengin ngganti batere amarga wis ilang kuwalitas lan otonomi, katone sukses banget, saliyane diganti iku gampang banget lan uga dikenani biaya, "basis" pengisian daya, sing sejatine dering cilik kanthi sambungan USB-C pancen gampang banget lan diselehake ing ndhuwur, kita bakal duwe otonomi sing dibutuhake, uga bisa digunakake kanthi nyambung, mesthi.

Sonos lawas, saiki nganggo Bluetooth

Kita wis duwe, kepiye uga Air Play 2, konektivitas karo luwih saka 100 layanan musik streaming amarga aplikasi Sonos lan uga duwe papat mikropon, sing dimaksudake kanggo menehi kompatibilitas mutlak karo rong asisten virtual utama ing pasar, Alexa lan Asisten Google, sanajan iki, kita butuh sambungan WiFi. Ora ana tandha, ya, kanggo kemampuan njawab telpon. Referensi kanggo otonomi, penting ing jinis produk iki, Sonos pengin supaya kita muter maneh nganti 10 jam, ing kahanan standar nganggo Bluetooth, kita wis gampang tekan jam 9, iki bakal mudhun yen kita nggunakake WiFi.

Sambungan WiFi iki biasane ora kasedhiya ing njobo, dadi kita bakal duwe sambungan Bluetooth 4.2 kanthi cara sing gampang, kanggo ngirim musik lan ngontrol. Iki nggawe serba guna banget lan nuduhake sadurunge lan sawise ing Sonos. Kita wis ngerti manawa sambungan Bluetooth iku gampang kaya sing sampeyan kira saka Sonos, lan ing piranti iOS, kita uga bisa mriksa otonomi speaker.

Pendapat editor

Kanthi Sonos Move, kita nemokake speaker Sonos sing paling fleksibel, dheweke durung nate nggawe piranti kaya iki sadurunge lan mesthine dheweke ora pengin ana sing ilang. Iki regane, 399 Euro persis sing dianggep Sonos Move, lan regane regane larang banget. Kaya ing pirang-pirang kesempatan, aku ujar manawa rega sing ditawakake Sonos Beas utawa Sonos One katon murah, aku kudu ujar manawa Sonos Move katon larang kanggo aku, aku jelas bisa menehi kemungkinan Sonos liyane ing omah tambahan supaya bisa metu saka omah, nanging angel kanggo aku mbayangake mbayar 399 euro. Kasunyatan manawa sampeyan biasa merek utawa wis biasa swara premium bakal bisa ditindakake nalika njupuk keputusan supaya bisa milih salah siji utawa liyane. Sawise tes, Sonos Move nawakake swara sing kuat lan berkualitas, desain lan bahan sing cocog karo merek lan konektivitas tanpa watesan, yaiku produk bunder sing bisa uga ora kasedhiya kanggo kabeh wong.

Sonos Move, speaker Sonos anyar menyang luar negeri
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
399
  • 80%

  • Sonos Move, speaker Sonos anyar menyang luar negeri
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 90%
  • Kualitas swara
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 99%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Desain lan kualitas komponen
  • Otonomi gedhe lan resistensi sing apik ing njobo
  • Konektivitas mutlak, malah asisten virtual
  • Kualitas lan swara kuat

Contra

  • Regane saya dhuwur
  • "Ring ring" bisa uga minimalis
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.