Sonos Ngenalake New Sonos Amp, 125W Saben Saluran

Saiki kita kabeh ngerti luwih akeh babagan perusahaan speaker Sonos. Sonos kantor pusaté ing Santa Barbara, California lan ahli ing sistem swara nirkabel multi-kamar mula dheweke lagi mlayu dadi salah sawijining hebat ing omah sing cerdas.

Ing kasus iki, kita dikenalake menyang Sonos Amp sing anyar, pusat swara omah sing kuat lan serbaguna sing nggawe speaker tradisional nganggo kabel saka meh kabeh sumber swara lan nggabungake speaker kasebut menyang sistem swara omah nirkabel sing gampang. Dening Sonos. Amp sing anyar yaiku kaping pindho luwih kuat tinimbang sadurunge, kompatibel karo Apple AirPlay 2 lan luwih saka 100 layanan musik streaming lan kalebu port HDMI Arc kanggo televisi.

Sonos Amp anyar dirancang supaya cocog karo rak AV standar sing digunakake dening profesional instalasi khusus. Daya nganti papat 125W speaker saben saluran, sing cukup kanggo persiyapan sing paling nuntut. Kanthi jack input HDMI lan baris sampeyan bisa nyambung kanthi gampang TV, turntable, CD player lan komponen audio liyane menyang Amp kanggo dadi bagean saka sistem Sonos.

Iki minangka sawetara spesifikasi teknis utama Sonos Amp anyar

  • Colokan pisang khusus sing nampa kabel speaker 10-18 AWG (2)
  • Sumber input baris sing didhukung
  • Piranti audio kanthi output line analog RCA utawa output digital optik (mbutuhake adaptor optik). Piranti TV kanthi output ARC HDMI utawa output optik (mbutuhake adaptor optik)
  • Sonos bisa digunakake kanthi mulus kanggo sebagian besar layanan musik, kalebu Pandora, Spotify, Deezer, lan SoundCloud. Kanggo dhaptar lengkap, bukak http://www.sonos.com/music
  • Radio Internet sing kompatibel. Format audio streaming MP3, HLS / AAC, WMA
  • Dhaptar lagu sing didhukung: Napster, iTunes, WinAmp lan Windows Media Player (.m3u, .pls, .wpl)
  • Kontrol tutul kanggo volume munggah / mudhun, trek sadurunge / sabanjure (mung musik), muter / ngaso. Lampu LED nuduhake status.
  • Ukuran: 21,69 cm (jembaré) x 21,69 cm (ambane) x 6,4 cm (dhuwur) lan bobot 2,1 kg
  • Produk rampung nganggo colokan pisang ireng lan perak
  • Daya panguat 125 W saben saluran ing 80 ohm
  • Output subwoofer
  • Tipe RCA sing ngrasakake otomatis kanthi filter silang sing bisa disetel (50 nganti 110 Hz)
  • Sambungake menyang jaringan Wi-Fi ing omah kanthi 802.11b / g / n router apa wae kanggo streaming nirkabel tanpa gangguan. Setelan jaringan 802.11n mung ora didhukung - sampeyan bisa ngganti setelan router dadi 802.11b / g / aja nyambung produk Sonos menyang router
  • Loro port Ethernet ngidini sambungan Sonos Amp menyang jaringan asal kabel, uga sambungan pamuter Sonos tambahan

Huruf Sonos pancen apik banget lan nawakake macem-macem kemungkinan kanggo entuk kualitas swara sing luar biasa ing omah sing cerdas. Ing kasus iki, kita bisa muter kabeh konten favorit ing streaming, nyambung menyang TV liwat output HDMI Arc utawa pasang piranti audio apa wae, kayata meja putar, kanggo ngrasakake koleksi vinil. Ing Dhukungan AirPlay 2 Minangka positif banget kanggo pangguna Apple lan iki ngidini ngirim swara saka iPhone utawa iPad menyang speaker sistem suara ing omah kanthi cara sing gampang lan efektif, nanging uga kompatibel karo piranti seluler lan tablet liyane, sing adoh saka TV, keyboard utawa swara ing Amazon Echo lan piranti sing diaktifake Alexa.

Masalah listrik lan kanthi 125 watt per kanal, luwih saka tikel Connect asli: Amp, Amp anyar menehi swara kasetyan dhuwur kanggo speaker sing paling nuntut. ngidini sampeyan nyambung nganti papat karo siji ampli. Sonos duwe platform piranti lunak terpadu sing dadi atusan mitra lan nawakake pilihan bebas kebebasan kanggo para pelanggan. Amp saiki duwe AirPlay 2, akses menyang mitra otomatisasi omah, lan kontrol swara nalika disambungake kanthi nirkabel karo Amazon Echo utawa piranti sing diaktifake Alexa, kalebu Sonos One lan Beam.

Rega lan kasedhiyan

Ing pangertene iki, Sonos Amp anyar wis ditampilake bakal diluncurake sajrone wulan Februari 2019 lan regane 699 euro. Kita cetha manawa rega kasebut regane larang kanggo piranti kasebut, nanging panggunaan lan kualitas swara sing ditawakake yaiku sukses tenan saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.