Sonos nampilake Sub Mini anyar, luwih cilik lan luwih fungsional

Sonos terus ngeculake produk sing luwih kompak lan terjangkau sing mbantu pangguna nggawe lingkungan swara sing luwih lengkap.

Sub Mini minangka subwoofer mlengkung sing nyedhiyakake bass jero amarga desain silinder sing luwih kompak, nggawe pengalaman streaming luwih gampang tinimbang sadurunge ing kamar cilik.

Duwe pengalaman swara teater ngarep sing apik ora tau dadi luwih penting. Dadi ing tumit ngenalake rong soundbar anyar (Ray lan Beam), Sonos ngembangake baris produke luwih akeh.

Wiwit tanggal 6 Oktober, Sonos Sub Mini bakal kasedhiya ing saindenging jagad kanthi warna ireng lan putih matte kanthi rega € 499.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->