Sonos ngluncurake Sonos Radio eksklusif lan gratis kanggo para pelanggan

Piranti Sonos kompatibel banget, dadi salah sawijining sebab kenapa ing Aktualidad Gadget biasane disaranake ing saben analisis. Kita bisa ngrungokake Spotify, TuneIN, Deezer, Apple Music ... lsp. Nanging sing ora bisa sampeyan bayangake yaiku sistem sing kaya ngono bakal duwe radio dhewe, sanajan ana sing ora kejawab. Nggih saiki speaker Sonos nampa update sing nggabungake Sonos Radio, layanan radio streaming eksklusif kanggo kabeh pelanggan kanthi musik khusus. Kaya sing wis diomongake, kanggo ngakses layanan sampeyan kudu nganyari pamicara saka aplikasi resmi.

Kita duwe luwih saka 60.000 stasiun lokal kasedhiya ing saindenging jagad, saliyane kanggo luwih saka 100 opsi konten streaming sing wis digawe Sonos. Sonos Radio pancen gratis lan nyakup stasiun pilihan kanthi pilihan saka DJ ahli lan profesional musik saka saindenging jagad. Temenan layanan kasebut mbutuhake finansial lan nggunakake pariwara, kayata, kayata Spotify Free. Mesthine, kita kudu nyebutake manawa ora mung duwe musik, nanging uga duwe stasiun klasik, warta, debat lan uga olahraga (Apa sampeyan ngarepake?).

Cara ngaktifake Sonos Radio

Pisanan yaiku ndownload aplikasi sampeyan Sonos kanggo iOS lan Android, sanajan aku ora yakin sampeyan ora duwe amarga perlu kanggo ngatur speaker.

Lan saiki kita tindakake langkah-langkah iki:

  1. Bukak app Sonos
  2. Bukak Setelan> Layanan Swara> Tambah Layanan
  3. Gunakake tab "Telusuri" banjur goleki Sonos Radio

Saiki sampeyan bisa navigasi langsung ing antarane luwih saka 60.000 stasiun. Kita duwe bagean menarik sing nemtokake jinis musik, jinis radio lan uga dununge. Mesthi, Sonos Radio minangka alternatif sing menarik yen sampeyan ora pengin mbayar layanan streaming apa wae sing kalebu ing konfigurasi kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)