Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/actualidadgadget.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22

Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/actualidadgadget.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22
Sonos Ngumumake Sinar Generasi Loro, Nilai Kanggo Sukses Dhuwit | Warta Gadget

Sonos ngumumake Beam generasi kaping pindho, regane kanggo dhuwit sing ditabuh

Perusahaan Amerika Utara Sonos Kanthi terus-terusan, kita menehi komparasi speaker speaker kanggo kabeh omah lan kanthi luwih akeh alternatif. Ing kene Gadget aktualidad, kita analisa nalika Sonos Beam asli, uga penggantine ing dhuwur, ing Sonos Arc, soundbar paling apik kanggo omah sing bisa dituku.

Ing kesempatan iki Sonos ngumumake nganyari maneh Sonos Beam, soundbar kanggo televisi kanthi konektivitas cerdas lan asisten virtual. Temokake Sonos Beam anyar iki sing bakal kita analisa ing Aktualidad Gadget kanggo menehi katrangan lengkap babagan update hardware.

Pangowahan gedhe pisanan saka Sonos Beam generasi kaping loro iki kabukten nggunakake desain pabrikan polikarbonat, mula nuli ngilangi salah sawijining produk sing isih ditutupi lapisan tekstil. Temenan, warna ireng lan putih tradisional merek isih dikelola, uga kontrol tutul multimedia ing sisih ndhuwur bebarengan karo indikatif LED saka asisten virtual, Alexa utawa Google Home. Ing babagan desain lan ukuran, Sonos Beam generasi kaping loro iki tetep ora bisa diluncurake, ing ngarep dadi sistem kaku kanthi perforasi, amarga wis kedadeyan ing Arc Sonos utawa Sonos One.

Uga duwe Apple AirPlay 2 kanthi integrasi HomeKit, sinkronisasi karo remot kontrol televisi supaya bisa ngontrol kanthi gampang karo siji remot kontrol liwat sensor inframerah, uga mlumpat menyang HDMI eARC sing ngidini integrasi total karo televisi lan kualitas swara maksimal. Prosesor Sonos Arc 2 anyar 40% luwih cepet lan tujuane nawakake swara virtual uga Dolby Atmos kanthi efek 3D, sing bakal kompatibel karo presisi sing diwenehake liwat Turueplay.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.