Sonos Play: 5 minangka salah sawijining pamicara cerdas paling apik ing pasar, kita maneh

Kita ana ing wektu Google Home lan HomePod antara liya. Ing pasar khas iki, wis misuwur ing ndhuwur kabeh perkara Amazon lan edhisi Kumandhang Nanging, wong-wong sing milih kualitas lan kompatibilitas wis beda-beda, sanajan ana pemenang sing jelas wis suwene wis ana ing pasar, kita bisa ngomong maneh We are. Kita ngadhepi salah sawijining perusahaan audio nirkabel lan cerdas paling apik ing pasar.

Ing pirang-pirang media khusus, dheweke ora nate geter nalika nduweni kualifikasi minangka speaker paling apik sing kasedhiya ing Sonos ing toko. Kasunyatane yaiku nggawe kita rasa sing apik banget, sanajan pengalaman karo sepasang Sonos One uga cukup apik. Kaya biasane, kita bakal nganalisa rincian sing paling relevan babagan pamicara cilik sing diwenehake Sonos kanggo kita.

Ora suwe, kita bakal menehi perbandingan langsung antarane Sonos Play: 5 lan alternatif Apple, HomePod, kasedhiya ing situs web adhine, www.iPhone.com saiki

Karakteristik teknis: Swara bermutu lan kompatibilitas dhuwur

Panutur duwe amplifier digital enem kelas 'D' kanggo nawakake audio paling apik ing enem speaker sing digabung karo arsitektur akustik. Kanthi cara iki kita duwe telung tweeter ing frekuensi sing ana ing audio kasetyan dhuwur, uga telung pamicara liyane sing nawakake mids sing padha kanthi ati-ati nawakake pengalaman pangguna Premium sing paling akeh. Speaker wis dilebokake ing kothak kanthi progresif (telu munggah lan telu mudhun) kanggo ngarahake audio kanthi cara sing paling bener.

Gedhe kanggo apa sing wis biasa swara, lan abot kaya biasane ing Sonos. Nanging, desaine, sanajan ora sithik banget, cukup kompak, mula ora katon ala ing ruangan utawa prabotan apa wae, kita kudu jujur, Sonos ing babagan desain mesthi ana ing dhuwur calon konsumen sing produk sampeyan diarahake. Mangkono dheweke entuk dimensi saka 203 × 364 × 154 mm (8,03 × 14,33 × 6,06 ″) lan bobot total 6,36 kilogram. 

Gril ngarep piranti digawe saka grafit, kayadene ing produk Sonos liyane, dene cangkang polikarbonat nawakake rong versi liyane, sing putih lan sing liyane nganggo warna ireng, dhasar lan minimalis sing umume katon apik. Sonos ora nawakake gamut warna sing wiyar, nanging cukup kanggo mayoritas pangguna. Secara pribadi, aku mikir manawa piranti Sonos katon luwih putih tinimbang ireng.

Konektivitas lan kompatibilitas: Siji Sonos kanggo kabeh wong lan kabeh perkara

Sonos mesthi ditondoi kanthi kompatibilitas, bisa mbukak akeh perusahaan sing nawakake audio streaming (Spotify, Deezer, Tidal, Google Play Music, Napster, 7Digital, TuneIn, SoundCloud, Mixcloud). Kita bakal bisa ngasilake AAC, AIFF, Apple Lossless, FLAC, MP3, Ogg Vorbis, WAV lan WMA. Konektivitas ora bakal dadi masalah, bakal ana Wi-Fi 802.11b / g ing 2,4 GHz lan plabuhan 10/100 Ethernet (kita ora butuh luwih akeh kanggo streaming musik). Sepisan maneh, aku ndeleng minangka titik negatif (lan aneh ing produk Amerika Utara), ora duwe Wi-Fi 5 GHz, sing saya akeh dikarepake para pangguna. Ora perlu dikatutake yen dadi Wi-Fi lan dudu Bluetooth, kita bakal bisa ngasilake lingkungan Multiroom sing ngidini kita nggawe utas musik ing omah kanthi cara paling gampang. Konten offline ora dadi masalah, sampeyan bakal bisa nggunakake musik saka PC, Mac, lan unit panyimpenan ing jaringan asal (nganti 16 macem-macem sumber) utawa, yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa muter lagu saka smartphone .

Kanggo penyayang klasik, ora kekurangan unit iki (kalebu ing versi Sonos sing luwih cilik) panyambungan liwat jack audio klasik. 

Bagean liyane sing wis tresna karo kita yaiku kontrol tutul kanggo volume lan lagu ing sisih ndhuwur. Senadyan iki, iki Sonos ora siyap utawa dikira adaptasi karo printah swara lan varietas liyane sing bakal ditampilake model modern kaya Sonos One. Kanthi cara sing padha, Sonos wis njanjeni kompatibilitas lengkap karo kita AirPlay 2, Protokol pangiriman konten streaming anyar Apple, lan sanajan wis nampa rong update ing sawetara dina pungkasan, kita durung bisa nikmati konektivitas anyar iki.

Kualitas kanthi flag, yaiku piranti Sonos

Aku ora mangu-mangu nalika nulis garis kasebut, bisa uga sadurunge fitur karakteristik kasebut kanthi audio paling apik sing wis dianalisis. Nanging mesthine, kita ngadhepi speaker nirkabel lan cerdas kanthi biaya sing regane ora kurang saka limang atus euro pria. Aku ora kuciwa sedhela, kita wis meh ngerti kabeh jarak Sonos, nanging Sonos Play: 5 minangka piranti sing mesthine ora bisa ilang ing ruang tamu utawa kantor sing seneng teknologi lan apik banget, bisa uga iki dadi alasan utama kenapa piranti kasebut menang ing pangguna lingkungan Apple umume.

Iki carane padha entuk EISA 2016/2017 Award kanggo produk Multi-Kamar paling apik, lan kita ora nyalahake. Ora Spotify, utawa liwat jack audio utawa liwat cara liya, kita ora nggawe Sonos Play: 5 dadi kesalahan ing kahanan apa wae. Swara lingkungan sing ditawakake tegese yen duwe salah sawijining ruangan iku ruangan sing jembar, sampeyan ora butuh apa-apa maneh, jelas yen analisis lingkungan sing kalebu aplikasi ponsel-lan titik sing muter piranti lunak speaker- duwe akeh kanggo ndeleng ing.

Pendapat editor

Sonos Play: 5 minangka salah sawijining pamicara cerdas paling apik ing pasar, sing dianalisis
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
  • 100%

  • Sonos Play: 5 minangka salah sawijining pamicara cerdas paling apik ing pasar, sing dianalisis
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 100%
  • Kontrol
    Penerbit: 100%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 100%

Nganti saiki, kita durung nyoba piranti audio kanthi kualitas sing ora bisa dibatalake, yen padha, nanging ora kabeh menehi akeh alasan kanggo tuku, sanajan ahli audio ngilangi kompatibilitas karo Hi-Res Audio minangka cacat. Aku mung nemoni siji cacat, ditambah karo kualitas komponen sing ora bisa uwal, lan kasunyatane sampeyan meh ora bisa entuk ing ngisor iki 500 €. Nanging Jujur karo sampeyan, yen omahmu kebak teknologi utawa sampeyan nganggep kekasih audio, sampeyan ora bisa nglirwakake sistem Sonos Play: 5 iki, nanging… apa sampeyan gelem mbayar?

Pros

  • Bahan lan desain
  • Kompatibilitas
  • Kualitas audio

Contra

  • Tanpa AirPlay 2

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)