Sonos nyedhiyakake Roam anyar, luwih nirkabel lan luwih portebel

Artikel sing gegandhengan:
Sonos Move, speaker Sonos anyar menyang luar negeri

Ing omah iki, kita wis nganalisa meh kabeh produk saka Sonos sing wis tekan pasar lan kita ngerti kanthi jero. Ing kesempatan iki, kita wis bisa ngumumake sing dadi tambahan anyar kanggo katalog produk Sonos lan kaget yen bali menyang produk kanthi nirkabel.

Sonos Roam minangka piranti audio nirkabel anyar saka perusahaan Amerika Utara sing nyampurnakake ide Gerakan kasebut lan janji bakal mbebasake kita saka kabel, soko sing ing piranti Sonos wis minimal. Ayo goleki presentasi Sonos anyar lan kepiye Roam anyar bisa mlebu pasar swara portebel kanggo saingan karo para veteran.

Desain Sonos Roam anyar iki selaras karo piranti merek paling anyar, kanthi lengkap nglirwakake konsep nilon njaba lan nggawe "monocoque" cukup apik lan paling awet. Kaya biasane kanggo merek, kita bakal bisa ndeleng Sonos Roam anyar ing rong warna: Ireng lan putih.

Kaya Sonos Move, sambungan bakal duwe koneksi WiFi kanggo ningkatake kualitas swara, sanajan kita duwe kemungkinan nyambung liwat Bluetooth nalika piranti nganggep perlu, kabeh kalebu protokol Apple AirPlay 2 sing nggampangake pangembangan ruangan Multiroom. Kanthi cara iki bakal digabungake liwat Tukar swara nganggo speaker liyane ing sistem sampeyan, supaya kita bisa ngalih musik menyang piranti Sonos sing paling cedhak kanthi mung siji tombol.

Wektu iki, setelan EQ otomatis sing cerdas sing telpon Sonos muter bener bakal kompatibel karo puter maneh Bluetooth saliyane WiFi sing biasa. Kanthi cara sing padha karo kedadeyan, Sonos Roam anyar iki wis disertifikasi IP67 tumrap bledug lan banyu, uga otonomi saka 10 jam puter maneh tanpa gangguan (lan 10 dina ing StandBy) musik, bisa ngisi daya nganggo basis nirkabel utawa liwat kabel USB-C sing kompatibel. Kita bakal duwe analisis ing Aktualidad Gadget, dadi ora sabar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)