Sonos wis mbukak kit panggantos batere kanggo Sonos Move

Sawetara dina kepungkur, Sonos merek swara populer wis nampilake sesuatu sing nggawe kabeh pelanggan seneng banget, sawetara Kit batere panggantos kanggo pamicara Sonos Mov sing luar biasa. Kit sing cukup sederhana kanggo nginstal lan bakal cepet bisa ngatasi masalah batere sing bisa ditindakake. Biasane ora biasane kanggo speaker nirkabel, nanging ing Sonos regane ora biasa. Dadi, wong-wong sing nandur modal dhuwit bakal ngurmati bisa nambah umur piranti.

Kit iki kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo ngganti batere tanpa mbutuhake alat ekstra liyane, mula sapa wae sing bisa ngatasi masalah tanpa masalah. Ing paket kasebut, kita nemokake sing meh padha karo pilihan gitar sing bisa ngangkat tutup protèktif, jinis T sing bakal mbantu nyabut sekrup, 2 sekrup cadhangan, lan logis batere kanthi kapasitas sing padha karo sing asli.

Baterai kanggo nambah umure gerakan Sonos kita

Sonos wis ngeculake kit pengganti iki kanthi rega € 79 lan kasedhiya kanthi warna sing padha kanggo speaker nirkabel Sonos Move. Ing situs web sampeyan resmi, kita bakal ndeleng kabeh katalog sing wis dipasang ing kit panggantos batere. Elinga yen pangiriman kit pengganti iki gratis saka toko resmi. Pentinge warta iki pancen gedhe banget, amarga wis akeh pangguna sing ngaku yen batere ndeleng degradasi yen wong sing ngalami internal wis nandhang sangsara, ana kedadeyan ing kabeh piranti, utamane ing smartphone.

Batere duwe spesifikasi sing padha karo sing asli, kanthi otonomi 11 jam sing bakal gumantung banget karo volume, suhu utawa jarak menyang piranti pemancar, tanpa mangu-mangu ana warta gedhe. Yen sampeyan pengin ndeleng analisis jero babagan Sonos Move, klik link iki, ing endi kita nyoba kanthi lengkap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.