Sony ing Gamescom 2013

Sony Gamescom 2013 Kab

 

Presentasi saka Sony Iki dadi konferensi sing rada penting, mboseni, kurang irama, lan sing paling ora apik, ora ana pariwara sing abot - ora kalebu tembakan kamera sing nggegirisi para pangguna Internet sing nyoba ngetutake dhiskusi kasebut kudu bertahan liwat internet-.

Sanajan wis duwe wektu kanggo ngobrol babagan telung sistem paling anyar - PlayStation 3 y PlayStation Vita-, saliyane mbesuk PlayStation 4, warta babagan ambane sing luwih gedhe lan data sing luwih tepat ing sawetara aspek ora kejawab.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing dituduhake marang kita Sony minangka antarmuka konsol anyar, supaya bisa menehi katrangan luwih rinci, utamane kanthi visual, babagan cara kerjane, sanajan mesthine ngelingake kita babagan alon lan abot sing saiki ana Toko PlayStation, sing ora disenengi akeh, sanajan bisa diarepake manawa mbesuk, penampilan lan kinerja bakal apik.

Game pertama sing mbukak ing layar amba yaiku Gran Turismo 6, diiringi jeneng pabrikan mobil utama sing kendharaan bisa kita drive ing game kasebut. GT6 katon cukup spektakuler, sanajan sampeyan wis bisa ndeleng lemes konsol ing rincian suntingan sing nyritakake babagan usul ing level teknis. Kaget, diumumake manawa a Film Gran Turismo, sanajan ora diwenehi rincian luwih lengkap.

http://www.youtube.com/watch?v=v0I7ENbHpiI

Dipuntedahaken karo PS3, ngelingake babagan sukses ing Suwene saka lan konsol isih duwe urip Gran Turismo 6 o Nglangkungi: Kaloro Jiwa. Layanan anyar adhedhasar Little Big Planet diarani Little Planet Planet lan bakal dadi alat gratis kanggo para pemain bisa urip kabeh, lan bisa dituduhake karo pemain liyane saka sudhut planet iki.

GTA V bakal teka, lan Sony bakal njupuk kesempatan kanggo ngluncurake paket kasebut PS3, sing uga bakal duwe bonus: sing tuku paket iki bakal nampa Diskon 70% ing isi saka Rockstar. Ing diskon resmi konsol 12 GB kanthi rega 199 euro, sanajan regane wis bisa nemokake model iki ing sawetara toko. Elinga yen kapasitas panyimpenan sing kurang bakal meksa sampeyan entuk HDD sing kompatibel, saliyane dhukungan resmi, supaya bisa seneng game, nganyari lan demo: kadang-kadang murah ora akeh. Minangka kanggo PS3, iya iku: kayane nasibe konsol lawas wis diluncurake.

Giliran saka PS Vita lan kesempatan sing apik kanggo nuduhake manawa pancen ana dhukungan serius saka Sony lan perusahaan-perusahaan gedhe kanthi dukungan saka game sing hebat. Kamungkinan nggunakake laptop kanggo main game PS4 mbatalake lan downgrade sistem sing dibutuhake dikonfirmasi, sanajan bisa uga wis telat: rega anyar PS Vita bakal dadi 199 euro, nalika wis ana toko sing adol kanthi rega kasebut kanggo nyisihake saham. Uga dikandhani yen rega kertu konsol bakal diturunake, nanging ora ana tokoh tartamtu sing dibahas.

Babagan pengumuman game, ana diskusi babagan megapack anyar, judhul kayata Batman: Arkham Origins -bakal padha karo 3DS-, Lego Marvel, FEZ, Manajer Sepakbola 2014 lan diumumake Borderlands 2 kanggo konsol, sanajan ora ana sing ditampilake ngluwihi logo. Sing bisa dideleng kanthi gerakan yaiku Festival gedhe, simulator nalika ngatur festival musik, lan Murasaki Baby, program kanthi estetika emo sing cukup apik lan adhedhasar kontrol tutul. Sayange, sisa game sing diumumake minangka program Hindia, sing tanpa nyuda, wis wiwit ngasorake staf sing ngentekake 250 utawa malah 300 euro ing konsol yen wis ngempal bledug.

Pungkasane, wektu kanggo ndeleng luwih akeh PlayStation 4. Sony negesake manawa dheweke ngerti manawa konsol kasebut minangka produk sing dikarepake lan iki bisa ditampilake ing pirang-pirang yuta konsol sing wis dilindhungi. Sawise dhiskusi sing bola-bali lan ora menehi kontribusi saka karakter kaya Mark Cerny, kayane wis wayahe ndeleng pengumuman anyar kanggo PS4. Sanajan, ana kendi banyu adhem karo kriya ing endi wae: Pengikatan Ishak, N ++, Hotline Miami, Hotline Miami 2 Nomer Salah, Kothak Super Nggawe… Nandheske Kabeh uwong wis ora ana menyang Rapture, sing bakal nggunakake mesin Cry Engine 3 lan game saka studio Spanyol Tequila Works, Rime, sing katon kaya putra bajingan ICO lan The Legend of Zelda: Wind Waker.

http://www.youtube.com/watch?v=564UaP1yeWg

http://www.youtube.com/watch?v=rku4n1uXOrM

Salah sawijining kejutan paling gedhe yaiku pengumuman nggawe ulang klasik lan, mbiyen, angel banget, Shadow saka Beast, sing bakal teka minangka game sing bisa didownload ing PlayStation 4 istimewa Bagean grafis ora nggumunake lan kudu dimangerteni manawa mekanika klasik sing bisa diputer wis mutasi.

http://www.youtube.com/watch?v=cWOsd-x6O9Q

Babagan game bobot, kita bakal bali menyang bisnis kaya biasane, lan ing presentasi sing wis katon PlayStation 4, iku angel kanggo ninggalake set sing digawe dening papat eksklusif Sony, menehi pinunjul paling gedhe kanggo trailer kondhang: Kapindho Putra y Killzone: Shadow Fall. Ora ana pengumuman utama, ora ana penggoda proyek anyar, lan pancen ora ana sing luar biasa sing durung katon wiwit presentasi Februari.

Kita uga duwe jatah game sing cocog karo Ubisoft, manawa janjian sadurunge uga ora bakal ilang, lan bola-bali ditampilake maneh, Akidah Pembunuh IV y Watch Dogs, game sing bakal teka kanthi konten eksklusif ing konsol Sony. Pengumuman kepentingan pungkasan yaiku konfirmasi tekane Minecraft menyang katalog Sony.

Minecraft Box_Screenshot_2

Minangka puncak presentasi, ditegesake yen PlayStation 4 bakal teka tanggal 29 November ing Eropa kanthi rega 399 euro. Nanging, ora ana omongan apa-apa jinis kemasan, sing kaget amarga dheweke kuat tenan Microsoft menehi FIFA 14 lan adol ing sandhing consolee kaya blockbuster Nelpon saka tugas: grayangana, sing uga bakal duwe konten eksklusif.

Sejatine yaiku omongan Sony Dadi tontonan sing angel diterusake kanthi minat: minangka salah sawijining ceramah paling mboseni sing wis daktingali pirang-pirang wulan. Sing paling penting yaiku rasa percaya dhiri sing sampeyan tampilake Sony, kosok baline Microsoft, sing ninggalake kulit kanggo ndandani kekacoan sing luar biasa sing digawe ing tampilan umum pisanan Xbox One. Saliyane, ora ana warta sing penting, uga eksklusif lan komitmen kuat kanggo para india, kayane ora kaya formula sing sukses banget: apa sampeyan pancen ngarepake konsumen mbuwang 400 euro ing konsol kanggo muter mung papat eksklusif game, port vitamin ing game PS3 lan Xbox 360 lan India sing ora bisa dicerna? Muga-muga wong-wong iki ora ngaso ing bathi, saengga yakin banget ora apik lan Microsoft teka menyang slipstream.

Informasi luwih lengkap - PlayStation 4 ing MVJ


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)