Sony menang liwat publik nganggo PlayStation 4

http://www.youtube.com/watch?v=AfO6Y65Mto4

Sawise presentasi sing mbebayani saka Xbox One lan sawetara jam sawise presentasi Microsoft ing E3, Sony dheweke wis nglayani ing piring perak sing ngluwihi, sing dituduhake dening wong-wong saka Redmond. Mesthi wae presentasi saka Microsoft Duwe rong poin positif: mung adhedhasar game lan jangkah sing cukup dinamis.

Nanging, Sony iku mbaka sethithik, ngelingake yen isih ana ing dalan PS Vita y PlayStation 3, sing terakhir minangka sistem sing isih bakal nampa dhukungan saka Sony, sing ora bisa diarani laptop Jepang sing ora ana jiwa.

Wong mlarat PS Vita Ora nampa warta sing penting lan kayane dhukungan Sony butuh wektu suwe, amarga dikarepake perusahaan kasebut bakal pindhah menyang PS4 sajrone sawetara wulan sabanjure, lan iki minangka kuwatir banget ing pihak sing duwe PS Vita, yen kanthi mundur, dheweke kudu tetep dawa babagan Sony babagan "pengumuman mbesuk."

Kasus saka PS3 kosok baline: Sing Paling Pungkasan, Beyond: Dos Almas, Puppeteer lan Gran Turismo 6 minangka game hebat pungkasan saka Sony kanggo console sampeyan. Dheweke uga katon Batman: Arkham Origins, sing katon rada ijo, lan bakal nampa konten eksklusif ing PS3, saliyane ngumumake paket konsol karo Grand Theft Auto V lan headset sing dicithak layar kanthi rega $ 299. Ora ana sing nyebutake babagan nyuda konsol, sanajan ing sawetara toko, kita wis bisa nemokake versi konsol 12 GB udakara 150 euro.

gtav-pack ps3

Wayahe wis dituduhake PS4 kanggo jagad, ngasilake mesin kanthi estetika sing luwih ati-ati tinimbang Xbox One, lan ukurane luwih cilik, utamane ketebalan. Mesthi wae, sawetara menit darmabakti, sing bisa nyebabake tawaran seri, musik lan televisi sing bakal tekan PlayStation 4.

konsol playstation4

Sawise iki, pungkasane waktune kanggo ngobrol babagan game, lan diwiwiti kanthi ngenalake IP anyar saka Siap mudhun kanggo PS4: Ordo 1886, judhul steampunk sing disetel ing London lan bisa uga cocog karo genre tps. Materi anyar saka game sing kita tingali ing wulan Februari uga ditampilake, kayata Killzone: Shadow Fall, Knack, Drive Club, lan INFamous: Putra nomer loro.

dhawuhe 1886

Quantic Dream Ninggalake kita nganggo rahang sing ora ditampilake kanthi nampilake demo teknis saka Penyihir Peteng: model, tekstur lan animasi nyawang level sing luwih dhuwur tinimbang sing dideleng ing game sadurunge, sanajan ing sebagian besar program sing dituduhake dening Microsoft.

Game Indie duweni peran khusus, yaiku Sony pengin platforme dadi papan perlindungan para pangembang jinis game kasebut. Irah-irahan kaya Transistor, Aja Luwe, Mercenary Kings, Octodad, Rahasia Ponchos, Outlast, Ray Mati. Galak-Z lan Oddworld: Abe's Oddysee Dheweke bakal teka dhisik ing PS4 tinimbang platform liyane.

Diablo III Muncul maneh ing konferensi Sony, negesake maneh versi kanggo PS3 lan PS4, sing bakal nampa konten eksklusif dibandhingake port liyane ing platform liyane. Rambute akeh wong padha mandheg nalika Enix Square pungkasane ngumumake Final Fantasy Versus XIII wis dadi Final Fantasy XV lan bakal tekan PS4, katon kanthi grafis biasa, sanajan giliran tumindak rpg kayane ora seneng karo akeh wong. Pungkasan, icing kue minangka pengumuman pembangunan Inggris Ati 3. Apike, Sony ora duwe eksklusif ing salah siji saka rong judhul kasebut.

https://www.youtube.com/watch?v=Rw33SOIe0AE

Kita ditampilake urutane critane game saka Creed IV Assassin: Black Flag ing versi gen sabanjure, sing mesthi bakal nyenengake para saga, sanajan minangka titik anekdot, nyorot kacilakan game kasebut ing demo lengkap. Ubisoft uga nggawa kita bahan anyar saka Watch Dogs kanthi urutane critane game kuat sing nuduhake mupangate playability, sanajan intine nggawe linearitas tartamtu. NBA2K14 Dheweke uga tampil lan ngonfirmasi versi Sepuh Scrolls Online kanggo PS4 (sing uga bakal teka Xbox One) Kanthi kejutan, game saka mad Max, sanajan sing dituduhake ora ngerti: video ringkes tanpa gameplay, sing mung pratelan maksud babagan game kasebut ing tangane Warner Bros.

Sawise arak-arakan game, saiki wayahe luwih jelas babagan PlayStation 4. Kita kabeh ngerti kontroversi sing disebabake dening langkah-langkah saka Microsoft con Xbox One kanthi mriksa online saben 24 jam utawa masalah eri game bekas. Sony njlentrehake PS4 Ora mbutuhake sambungan wajib apa wae kanggo main lan game sing dituku pangguna bisa didol, dipinjam utawa disimpen ing salawas-lawase. Kabeh mau diiringi tepukan gemuruh saka para rawuh ing ruang auditri. Sanajan ngati-ati, kita kudu njlentrehake: Sony ora bakal nemtokke DRM ing game kasebut, nanging yen penerbit pengin nemtokke sawetara jinis langkah ing salah sawijining judhul lan mlaku ing sangisore server kanthi mode online, bisa digunakake watesan kasebut dianggep pantes.

Sukses saka PlayStation Plus- Keanggotaan mundhak dadi 144% lan didhukung dening 95% pangguna. Rinci manawa anggota mung bakal valid kanggo telung platform Sony, yaiku, contone, yen sampeyan Plus ing PS 3, sampeyan bakal kanthi otomatis ing PS Vita lan PS4, lan kanggo nambah, mupangat Plus bakal ditrapake menyang akun sing ana gandhengane karo saben konsol (sanajan ora ditemtokake pirang-pirang pangguna sing bisa didhukung) Lan saiki ana warta sing ora apik: game online, sadurunge gratis, saiki bakal dibayar kanthi kalebu fungsi PlayStation Plus. Yaiku, Sony saiki wis nggumunake para staf ing wulan iki lan Plus saiki menehi backstabbing iki. Sejatine yaiku warta sing ora apik, amarga judi online ing kulawarga PlayStation Wis gratis wiwit PS2. Pungkasan, demo langsung saka Destiny, saka Bungie, warga lokal lan wong liya sing kaget kanthi nuduhake urutane critane game sing cukup menarik lan komponen utama multiplayer sing dadi preduli. Proyek ambisi iki, kanthi label Activision, bakal janji akeh.

Konferensi kasebut ditutup kanthi pengumuman yen PlayStation 4 bakal teka menyang Pungkasan taun (pungkasan Nopember utawa awal Desember) kanthi rega 399 dolar, 399 euro lan 349 pound sterling, kalebu kontroler, hard drive 500gb, headset lan kabel HDMI, dadi sistem generasi sabanjure sing paling irit: 100 euro ing ngisor iki Xbox One.

Playstation 4 rega

Nyatane yaiku Sony lagi wae kudu ngangkat driji supaya luwih apik tinimbang Microsoft. Siji-sijine sing negatif yaiku pengumuman game online sing dibayar, sanajan bakal nyoba menehi ganti rugi karo bathi PlayStation Plus, sing dikabarake bakal nambah ekstra anyar, kayata download disk musik, film utawa episode seri gratis. Ing level pribadi, sing paling penting yaiku ora ana macem-macem eksklusif sing bisa nyakup mung game sing ditampilake Microsoft kanggo Xbox One: kajaba Ordo, kabeh judhul utawa program multiplatform sing wis dingerteni. Dheweke menyang endi Santa Monica y Dog nakal? Apa dheweke duwe cadangan kanggo Gamescom lan Tokyo Game Show? Opo maneh The Guardian Last? Cetha manawa reaksi masarakat padha setuju lan niat kanggo tuku konsol anyar jelas kanggo akeh: Bisa uga, konsol generasi sabanjure wis ana ing tangane Sony.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.