Sony ngakoni salah urus bisnis ing "No Man's Sky"

ora-wong-langit

Ora Ana Langit Wong iku bakal dadi game taun ing cara utawa cara liyane, dheweke mesthi bisa nggayuh. Akeh sing ngarepake peluncuran iki yen meh kabeh aspek gagal. Kritik babagan manajemen lan cara nalika game sing pungkasane ora ngasilake akeh janjine angel banget. Nanging, Kayane salah sawijining pejabat utama Sony yaiku nyanyi babagan perkara kasebut Ora Ana Langit WongKayane pangembange, ora preduli sepele, nggawe tumindak khas salah sawijining hebat, uga Ubisoft utawa Electronic Arts ora mbayangake asap kaya ngono. Kita nuduhake pratelan saka Yoshida, kepala eksekutif Sony.

Wis njupuk kauntungan saka wawancara ing Eurogamer kanggo nyebutake sudut pandang sampeyan babagan cara pariwara Ora Ana Langit Wong:

Aku ngerti kritik tartamtu saka sutradara, Sean Murray, amarga dheweke janji fitur kanggo game video kasebut wiwit dina kaping pisanan sing durung kasedhiya.

Iki dudu cara sing apik kanggo ngiklanake, nanging iki amarga dheweke durung nampa pitulung saka spesialis pariwara, amarga dheweke dadi pangembang indie. Rencanane bakal terus dikerjakake Ora Ana Langit Wong kanggo nambah fungsi. Aku ngarep-arep terus muter.

Kita setuju manawa Hello Games minangka pangembang indie, nanging wis nampa dhukungan saka Sony sing ora ana perusahaan liyane sing nate nampa, nanging pamirsa sing kena pengaruh karo janji palsu kasebut, apamaneh game sing durung rampung sing teka ing PC lan sing nyebabake rasa ora seneng meh kabeh masarakat. Kayane Murray wis ilang meh kabeh kapercayan, Ora Ana Langit Wong bali ing toko meh padha karo sing didol sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.