Sony ngluncurake sawetara tawaran Black Friday sing apik tenan

Sony terus ngupayakake nggawe rega PlayStation Plus sing bisa dibenerake, sistem langganan sing ngidini sampeyan main kabeh game video online, uga seneng diskon diskon lan game gratis kadang-kadang (paling ora loro) saben wulan sing ditawakake kanggo kabeh pangguna . Jumuah Ireng wis cedhak, kaya sing sampeyan kenal amarga ing Gadget Aktualidad, kita wis ngelingake sampeyan.

Sing ora sampeyan ngarepake yaiku Sony bakal pindhah, Perusahaan Jepang ngluncurake sawetara tawaran sing luar biasa kanggo Black Friday sing bakal mbukak cangkeme, antara liya Gran Turismo Sport wis nampa 50% diskon total.

Gambar kontrol PlayStation 4

Conto pisanan lan paling kuat yaiku game simulasi sing wis ana udakara rong puluh taun kepungkur, Gran Turismo, teka kanthi edhisi "Sport" ing kabeh konsol Sony PlayStation 4, mung sewulan sawise ana ing pasar Sony mutusake kanggo ninggalake rega 29,99 euro ing PlayStation Store, ora kurang saka diskon setengah saka total. Nanging ora teka dhewe, umpamane FIFA 18 uga kasedhiya kanthi 40%, ambruk dadi 41,99 euro.

Hit smash liyane sing teka bubar, Assassins Creed Origins uga nampa diskon 30% nganti € 48,99. Ana luwih akeh, mula sampeyan ngajak sampeyan liwat tawaran ing INGKAH INGKANG. Sampeyan bakal nemokake akeh perkara liyane sing menarik, ya, sampeyan kudu dadi pangguna PlayStation Plus, yen nganti dina 24 mengko sampeyan ora bisa nikmati diskon iki, sing kaping pisanan diluncurake kanggo pangguna sing disenengi Sony, lan alesan liyane mbenerake investasi ing sistem langganan PlayStation Plus, yen ora, kita kudu ngenteni. Lan Gran Turismo V ora bisa ilang, sing mudhun udakara 60% dadi € 27,99.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.