Sony nuduhake kertu SD paling cepet nganti saiki

Akeh perusahaan sing saiki berjuang kanggo nawakake sistem panyimpenan kanthi kapasitas paling dhuwur lan paling cepet ing planet iki. Ana akeh pesaing, sanajan wektu iki aku pengin kita fokus karo apa sing saiki wis diwenehake kanthi resmi marang kita Sony iku, beda karo sawetara musuh, coba maju ing lapangan kertu SD, tinimbang totohan hard drive tradisional utawa unit SSD.

Minangka detil, ujar manawa Sony durung bisa ngembangake teknologi anyar dhewe, nanging kanggo nggawe SD Card SF-G sing anyar, dheweke mutusake bisa digunakake. UHS-II Kelas 3 standar diterbitake mung rong taun kepungkur. Standar anyar iki, minangka perusahaan Jepang saiki wis ditampilake ing kertu SD sing anyar, diklasifikasikake minangka sing paling cepet ing saindenging jagad, ngidini kecepatan transfer maksimal nganti 300 MB / s kanggo diwaca lan 299 MB / s kanggo tugas nulis.


Sony nggawe sing dianggep kertu SD paling cepet ing saindenging jagad.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kita kudu ngenteni meh rong taun kanggo pabrikan arep ngetrapake standar anyar iki. Wektu sing dibutuhake kanggo kertu memori jinis iki perlu banget, amarga sampeyan bisa mikir, ing mburine pembangunan iki ana kebutuhan sing cocog karo kamera DSLR generasi anyar perusahaan sing, tujuan utama sing padha yaiku kanggo ngrekam konten ing 4K.

Yen sampeyan kasengsem karo Sony SD Card SF-G anyar, komentar, kaya sing ana ing siaran pers sing diterbitake resmi dening perusahaan Jepang, sing bakal kasedhiya ing pasar saka Maret sabanjure kanthi kapasitas 32, 64 lan 128 GB. Sayange rega saben unit bakal diterbitake sawetara minggu.

Informasi liyane: Sony


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.