Sony resmi ngumumake PlayStation 5 anyar

PS5 dikonfirmasi

Salah sawijining desas desus sing meh cedhak karo generasi anyar konsol Sony PlayStation sing populer yaiku teka ing taun ngarep lan pungkasane dingerteni manawa perusahaan kasebut ngupayakake lan bisa teka ing pungkasan taun ngarep , khusus kanggo November 2020.

Ing pangertene iki, kita duwe keraguan kanggo mutusake babagan PS5 anyar sing bakal teka taun ngarep, lan yaiku tekane konsol iki dikomunikasikake kanthi resmi dening Sony nanging ora ana rincian tartamtu babagan fungsi utawa desain kasebut, apa maneh yen kompatibilitas mundur karo game ing konsol PlayStation 4 saiki.

PS5 bakal teka ing wulan November 2020

Regane, tunjangan resmi utawa sanajan kontrol anyar bakal duwe sambungan USB C kanthi resmi durung dingerteni, nanging sing katon luwih cetha yaiku ing pungkasan taun 2020 yen ora ana wektu tundha sing ora kaduga, kita bakal nate nglairake edhisi anyar konsol sing paling populer ing saindenging jagad lan Xbox Microsoft kanthi versi Scarlett, ditampilake kanthi cara E3 kepungkur.

Rincian liyane sing diarep-arep dingerteni yaiku rega konsol versi anyar iki, uga kemungkinan main game saiki ing konsol anyar, iki minangka kunci kanggo penjualan sing apik. Ya, duwe spesifikasi video paling apik utawa disk SSD sing luwih apik minangka sawetara perkara sing paling bisa ditemokake "geeks" regane temtunipun bakal menehi tandha babagan penjualan sing apik ing konsol sing akeh wis ngenteni suwe. Kita bakal weruh manawa tenggat wektu wis rampung lan kita tetep nggatekake kabar sing bakal muncul ing PS5 anyar iki sing wis resmi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.