Soundcore Liberty 3 Pro minangka alternatif anyar kanthi ANC lan definisi dhuwur

inti swara minangka perusahaan audio sing wis mapan ing sektor rakus iki kanthi ngasilake produk kanthi standar kualitas sing dhuwur, kaya sing ditindakake dening wong liya sing wis dianalisis ing Gadget News gaya Cambridge Audio utawa Jabra. Dadi, saiki kita kudu bisnis karo Soundcore.

Kita nliti babagan Liberty 3 Pro anyar saka Soundcore, headphone TWS kanthi audio ANC lan Hi-Res sing bakal nyenengake pangguna. Temokake karo kita carane Soundcore Liberty 3 Pro ngadeg metu lan yen padha bener-bener ngetrapake kabeh janji kasebut.

Bahan lan desain

Liberty 3 Pro iki duwe desain sing beda-beda lan ana sing dihargai ing pasar kanggo headphone TWS sing ana sawetara sing kaya salinan langsung saka wong liya. Ing kasus iki, Soundcore setya banget kanggo desain mbedakake sanajan ing kasus kasebut, iki katon kaya "kotak pil" sing mbukak kanthi ngusap munggah lan katon apik. Kanggo werna, kita bisa milih putih, abu-abu ijo, lilac lan ireng. Dheweke duwe seri karet ing sakubenge sing adaptasi karo kuping, supaya ora tiba lan insulate kanthi bener. Kabeh iki tanpa dilalekake yen kita pancene nangani headphone ing kuping, yaiku, dipasang ing kuping.

Kanthi cara iki, kanthi rancangane, ngidini sirkulasi udara liwat sistem sing nyuda tekanan ing kuping lan nggawe panggunaan saben dina luwih nyaman. Kita duwe telung titik genggeman ergonomis dhasar, "sirip" ing sisih ndhuwur, karet ing ngisor lan genggeman sing dumadi karo pad silikon. A desain disruptive lan padha cukup nyaman.

Karakteristik teknis lan "Swara Emas"

Saiki kita pindhah menyang murni technical. Diprodhuksi nganggo kamera ngarep lan struktur sing ngidini nyuda ukuran lan nambah frekuensi swara. Iku uga kalebu pembalap waja lan pungkasane pembalap dinamis 10,6 milimeter. Mangkono nggunakake teknologi swara koaksial ACAA 2.0 kanthi pembatalan gangguan aktif liwat sistem kustomisasi kalebu mikrofon internal.

Codec audio sing didhukung yaiku LDAC, AAC lan SBC, ing asas kita bakal duwe swara résolusi dhuwur sanajan padha ora pindhah tangan ing tangan karo standar aptX Qualcomm. Sampeyan uga kudu dicathet yen dheweke minangka headphone nirkabel sing bener, kita bakal bisa nggunakake kanthi kapisah tanpa masalah.

Kita duwe cara iki swara pribadi liwat sistem HearID lan swara surround ing telung dimensi. Kaya sing wis dingerteni manawa sampeyan isih pengin olahraga karo dheweke, sampeyan ora bisa kantun tahan banyu sing disertifikasi IPX4 sing bakal ngatasi sebagian besar panggunaan sing bisa kita ngarepake. Kita ora duwe informasi lengkap babagan hardware interior babagan konektivitas, kita ngerti manawa Bluetooth 5 lan codec LDAC sing kasebut ing ndhuwur ngidini kita ngakses swara Hi-Res, yaiku, kanthi data kaping telu luwih akeh tinimbang format Bluetooth standar. . Anker Soundcore...

Pembatalan gangguan lan aplikasi khusus

Enem mikropon terintegrasi karo Artificial Intelligence nggawe pembatalan swara saka Liberty 3 Pro iki apik banget lan kita bisa ngapresiasi tes kita. Senadyan kabeh iki, kita bisa njupuk kauntungan saka telung alternatif beda gumantung ing raos lan kabutuhan. Apa sing diarani HearID ANC ngenali tingkat akustik saka njaba lan interior kuping, mula kita bisa nyetel telung tingkat pembatalan gangguan saka paling kanggo paling dhuwur gumantung saka jinis gangguan kita perceiving. Kabeh iki tanpa nglalekake "mode transparansi" mitos sing durung bisa diuji amarga ora kalebu nganti nganyari sabanjure, sistem iki diarani Mode Vokal Enchance.

Kanggo kabeh iki kita duwe aplikasi saka inti swara (Android / iPhone) kanthi akeh fungsi lan antarmuka panganggo sing apik. Ing aplikasi iki, kita bisa nyetel reaksi kanggo nutul ing headphone kanggo sesambungan karo kontrol tutul, uga ngganti sawetara setelan sambungan lan pilihan karo piranti liyane. Kepiye carane bisa digunakake, kita duwe sistem ekualisasi sing bisa diputer nganti pungkasane milih versi favorit.

Otonomi lan rincian produk "premium".

Anker's Soundcore durung menehi informasi khusus babagan kapasitas baterei mAh headphone kasebut. Ya padha janji marang kita 8 jam panggunaan kanthi biaya siji, sing wis dikurangi 10 nganti 15 persen ing tes kita kanthi pembatalan gangguan diuripake. Kita duwe total 32 horas yen kita kalebu biaya saka cilik, kang ing cara sing padha, kita wis watara 31 jam total.

Kasus iki ngidini kita ngisi headphone supaya mung 15 menit padha kurban kita liyane telung jam puter maneh. Uga, Ngisi daya kasus kasebut ditindakake nggunakake kabel USB-C, nanging carane bisa dadi yen kita duwe pangisi daya nirkabel kanthi standar Qi ing sisih ngisor, uga telung LED ing ngarep sing ngandhani status otonomi. Kabeh data kasebut rada nambah sing ditawakake Liberty Air 3 Pro lan Liberty 2 Pro. Ing tingkat otonomi, Liberty 3 Pro iki ana ing tingkat sing paling apik, sanajan ukurane wis menehi iman sing apik yen dheweke bakal duwe prestasi sing luar biasa. ing bagean iki.

Pendapat editor

Kita kaget banget karo Liberty 3 Pro kualitas audio sing apik lan rinci ing ngendi kita bisa nemokake kabeh jinis harmoni lan frekuensi. Pembatalan swara luar biasa, kanthi pasif lan aktif, lan mikropon sing apik menehi respon sing apik babagan kabutuhan nelpon utawa nganakake konferensi video. Sambungan Bluetooth stabil ing kabeh babagan. Apik banget, ya, paningkatan bass sing berlebihan lan kontrol tutul ora nanggapi kanthi asring kaya sing dikarepake. Rega udakara 159,99 euro ing Amazon lan situs web resmi saka Anker.

Liberty 3 Pro
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
159,99
  • 80%

  • Liberty 3 Pro
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: November 2 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Fungsi
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Kualitas swara sing apik
  • ANC apik
  • Aplikasi lengkap lan otonomi

Contra

  • Bass sing ditingkatake kanthi dhuwur
  • Kontrol tutul kadhangkala gagal

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.