Soundcore Sport X10, analisis karo rega lan fitur

Headphone TWS njupuk langkah kualitatif saiki sing nggunakake lan fungsi wis demokratisasi kanggo akèh-akèhé saka pangguna. Mangkene carane Soundcore, merek Anker sing darmabakti kanggo audio, mutusake kanggo milih model anyar sing fokus ing pangguna sing paling atletis, paling radikal, sing ngupaya kualitas audio, daya tahan lan, mesthi, kapercayan saka merek sing diakoni.

Iki minangka Soundcore Sport X10 anyar, headphone ultra-tahan, kanthi otonomi 32 jam lan pembatalan swara hibrida. Temokake karo kita, uga kabeh fitur lan fungsi utama sing bakal nggawe sampeyan nggawe keputusan babagan iki.

Bahan lan desain

Headphone iki, ing intine, duwe desain sing bakal akrab karo kita kabeh. Kasunyatan diferensial iku padha duwe pancing silikon, banget uga dipun ginakaken, lan sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake tanpa wedi nalika olahraga . Earmuff silikon iki bisa gampang dipindhah lan ngidini jinis lempitan sing ngidini kita ngirit akeh ruang ing kothak. Kanthi cara iki, dheweke dadi headphone sing kompak sajrone kasus kothak.

Paling ora, saka jinis iki, dheweke paling kompak sing bisa dites. Iki digawe saka plastik matte, sing umum ing merek kasebut lan mbantu kita njaga tampilan njaba. Kita bakal bisa entuk rong warna, ireng (kaya unit sing dituduhake ing analisis iki) lan putih.

Ing kothak kita kalebu patang set bantalan kuping sing ditambahake menyang set sing wis diinstal lan kabel USB-A menyang USB-C supaya gampang ngisi kasus kasebut. Kajaba iku, ing ngarep kothak kita duwe indikator kanthi telung lampu LED, kanthi interval 33% otonomi kanggo ngerti kapan kita kudu mbayar biaya sabanjure. Ing mburi ana port USB-C lan tombol sambungan Bluetooth sing didhelikake.

Karakteristik teknis

Kita nemokake sawetara headphone sing nawakake driver 10mm kanggo saben wong, iki menehi kamungkinan kanggo entuk frekuensi respon antarane 20Hz lan 20kHz kanggo total impedansi 32Ohms.

Kanggo muter musik nggunakake teknologi paling anyar Bluetooth 5.2 sing nawakake sawetara 10m supaya kita meh ora pedhot sambungan. Headphone iki duwe resistensi IPX7, supaya kita bisa udan tanpa wedi lan digunakake ing latian kita.

  • Bass obah awak: Kanggo napsirake gerakan kita lan nyetel bass musik sing cocog karo kabutuhan.

Sampeyan kudu nyatet sing resistance, carane bisa digunakake, nuduhake mung kanggo headphone lan ing kasus apa wae kanggo kothak, kang kudu ngurus kaya piranti elektronik liyane.

Minangka sampeyan bisa mbayangno, iki Anker's Soundcore Sport X10 duwe ANC, yaiku, pembatalan swara aktif, ing kasus iki hibrida. Kanggo nindakake iki, dheweke nggunakake enem mikropon beda. Semono uga, kita duwe kontrol gerakan terpadu lan tombol sing ngidini kita:

  • Pencet kaping pindho: Muter utawa njawab telpon
  • Pencet kaping telu: Skip song
  • Pencet dawa: Tolak telpon
  • Pencet dawa kaping pindho: Aktifake utawa mateni mode game

Mode game sing kasebut ing ndhuwur bakal ngidini kita nyuda latensi, amarga iki nggunakake pangolahan swara sing kurang agresif.

Otonomi lan kualitas swara

Fitur headphone Baterei 55mAh saben, diiringi 540mAh kanggo kothak pangisi daya. Iki bakal menehi kita total 32 jam yen kita kalebu biaya kothak, utawa paling ora 8 jam otonomi kanthi daya lengkap. Iki temenan bakal gumantung ing panggunaan sing diwenehake headphone.

Nanging, asil analisis kita cedhak banget, kanthi owah-owahan udakara setengah jam gumantung saka volume, kahanan pembatalan gangguan, panggunaan mikropon lan kabeh jinis variabel sing digunakake kanggo nguji produk saka jinis iki.

Babagan kualitas swara:

  • Sedheng lan dhuwur: Kita nemokake perwakilan sing apik kanggo jinis frekuensi iki, kanthi kemampuan kanggo ganti antarane siji lan liyane, dinamisme lan ndhuwur kabeh kesetiaan babagan apa sing bakal dirungokake.
  • Kurang: Ing kasus iki, Jabra ora nindakake dosa kanthi "komersial" sing nawakake bass sing dipersonalisasi kanthi khusus.

Gambar Soundcore

Kanggo kabeh iki lan liyane kita duwe aplikasi saka inti swara (Android / iPhone) kanthi akeh fungsi lan antarmuka panganggo sing apik. Ing aplikasi iki, kita bisa nyetel reaksi kanggo nutul ing headphone kanggo sesambungan karo kontrol tutul, uga ngganti sawetara setelan sambungan lan pilihan karo piranti liyane. Kepiye carane bisa digunakake, kita duwe sistem ekualisasi sing bisa diputer nganti pungkasane milih versi favorit.

Penting nggunakake aplikasi Soundcore amarga ngidini kita nindakake ora mung pangaturan dhewe, nanging uga nganyari piranti lunak sing bisa dadi penting kanggo kinerja sajrone urip produk.

Pendapat editor

Headphone iki duwe rega Moderate ngisor 100 euro ing Amazon lan uga ing situs resmi saka Anker. Kanthi cara iki, kita nemokake alternatif sing menarik banget, utamane yen kita nganggep manawa Soundcore diduweni dening Anker lan ketenaran kasebut ndhisiki, kanthi luwih saka 20 yuta pangguna ing saindenging jagad, kita nemokake piranti sing wis disetel kanthi apik, kanthi internasional. lan ing ndhuwur kabeh, dheweke njamin sukses sing cukup biasa.

Olahraga X10
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99,99
  • 80%

  • Olahraga X10
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 10 de julio de 2022
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • Otonomi
  • Rega

Contra

  • Macem-macem warna
  • Ora ngisi daya nirkabel

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->