SoundPeats Q30, kita nganalisa audio paling dhuwur kanthi rega murah

Headphone nirkabel babar blas wis dadi demokratisasi, adoh banget karo kedadeyan jaman mbiyen, nalika mung nemokake ciri kasebut ing piranti sing luwih larang lan pamirsa sing sithik banget. Dina iki kita duwe tangan (utawa luwih becik ing kuping) SoundPeats Q30, headphone nirkabel kanthi akeh kemungkinan lan rega sing apik banget.

Kaya biasane, Kita bakal nganalisa aspek sing paling apik ing headphone iki supaya bisa entuk bathi paling akeh lan ngerti manawa kita ngadhepi headset kanggo langkah kita. Dadi tetep karo kita kaya biasa, ulasan sing paling apik yaiku ing Actualidad Gadget.

Desain headphone

Kita miwiti kanthi biasane, desain kanthi gendéra. Ing kene SundPeats ora pengin nggawe inovasi kanthi milih desain sing saiki kasedhiya lan sing paling apik njamin sampeyan sukses. Headphone iki duwe sistem ing-kuping sing diiringi kait eksternal klasik sing bakal adaptasi karo lipatan kuping (ora nganggo clamp) lan bakal ngalangi supaya ora kendur yen ana pengawasan. Fitur iki, antara liya, nggawe headphone SoundPeats Q30 sing cocog kanggo olahraga ngrungokake musik favorit, kayata.

Isi paket

  • Headphone SoundPeats Q30
  • Karet adaptor x5
  • Kait x3
  • Klip kabel lan penjepit
  • Kantong nggawa kulit tiruan
  • Kabel USB
  • Manual pangguna (5 basa, kalebu Spanyol)

Loro-lorone headphone disambung karo kabel tipis sing diselani mung tombol kontrol multimedia. Kajaba iku, kita bakal duwe tas sing bakal ngemot nganti enem puteran kuping lan sepuluh cangkang kuping sing bisa diganti, supaya kita bisa ngrasakake kepenak ing meh kabeh kahanan. Headphone iki duwe ukuran sakabèhé 63,5 x 2,5 x 3,2 sentimeter, nalika cukup entheng, kita bakal ngadhepi mung bobot 13,6 gram.

Karakteristik teknis

Hardware uga penting, lan ing headphone, sing pertama, tanpa mangu-mangu, yaiku kualitas audio. SoundPeats, sanajan nawakake produk sing murah, duwe sistem Aptx, codec sing kompatibel karo audio resolusi dhuwur, amarga nggunakake chipset Versi Bluetooth CSR8645 4.1 sing bakal nawakake transfer data sing apik lan konsumsi sing sithik. Kabeh kasebut digabungake karo driver enem-milimeter, sing cendhak, swara kasebut cocog lan kualitas cukup nimbang rega piranti, sSanajan ora cocog karo standar alternatif kaya JayBird, elinga yen regane udakara limang kali luwih murah.

Otonomi penting banget ing produk kanthi nirkabel kaya sing iki. We seneng nganti 8 jam ngobrol utawa muter maneh musik (Wektu muter beda-beda miturut level volume lan konten audio, dicenthang). Headphone nirkabel iki uga duwe nganti 100 jam siyaga kanthi biaya udakara jam setengah. Pangisian daya iki ditindakake liwat kabel microUSB sing kalebu ing konten paket. Mesthi, otonomi iku apik, cedhak karo wolung jam sing dijanjekake SoundPeats, umpamane luwih murah, nanging luwih penting kanggo digunakake saben dinane.

Siap kanggo meh kabeh kahanan

Aspek liyane kanggo headphone iki misuwur yaiku ing fleksibilitas. Kanggo miwiti, kita duwe resistensi banyu IPX6 sing bakal ngidini kita olahraga karo wong-wong mau tanpa wedi ngilangi amarga kringet, sing ora bisa nyelehake, nanging cukup tahan kanggo olahraga karo dheweke tanpa wedi. Cukup penting ing headphone iki. Kita wis nyoba kinerja olahraga lan kita bisa ujar manawa dheweke nguping kanthi apik tanpa ana masalah., kita uga durung nemu kerugian audio.

Fitur liyane sing misuwur yaiku piranti kasebut magnet ing sisih njaba sing bakal ngidini kita gabung, ganti dadi kalung, sing apik banget ing headphone kaya iki kanggo bisa ngganti sulih lan sisipan tanpa kudu disimpen ing tas maneh, lan sing paling penting, tanpa wedi kelangan mau. Iki bakal nggawe kita luwih kerep nggunakake, kita uga wis nyoba magnet iki lan stabil lan luwih saka cukup supaya headset aman dipasang.

Pendapat editor

SoundPeats Q30, kita nganalisa audio paling dhuwur kanthi rega murah
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
20,99 a 24,99
  • 60%

  • SoundPeats Q30, kita nganalisa audio paling dhuwur kanthi rega murah
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Kita wis asring nyoba SoundPeats Q30 iki lan kasunyatane nawakake headphone paling apik ing ndhuwur rega iki, luwih-luwih nalika headphone nirkabel. Bagian liyane babagan fleksibilitas kayata magnet lan gagang olahraga minangka daya tarik liyane nalika njupuk piranti iki, kasedhiya ing Amazon saka 22,29 euro.

Kayane tuku kaya logis yen sampeyan golek cara pertama kanggo piranti kanthi ciri kasebut, sampeyan meh ora bisa entuk luwih akeh kanthi luwih sithik, kanthi nganggep kualitas audio lan bahan kasebut antara liya.

Pros

  • Bahan lan desain
  • Otonomi
  • Rega
  • ?

Contra

  • Ngisi daya kabel
  • Kabel bunder
  • ?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.