Microsoft Spanyol mandheg adol Lumia 950 lan 950 XL

Nggawa Natal, wektu blanja sing meh entuk hadiah. Perusahaan teknologi ngupayakake saben taun nalika taun iki teka, amarga aturan umum, yaiku nalika dheweke adol piranti sing paling akeh, saka jinis apa wae. Lumia 950 XL nggegirisi pasar taun kepungkur, sadurunge Natal, nanging nggunakake tanpa rasa sakit utawa kamulyan ing toko Microsoft utamane amarga rong sebab: rega lan sistem operasi Windows 10 Mobile, sistem operasi sing taun iki paling ala ing sejarah, nyuda pangsa pasar dadi 0,7%.

Sawetara minggu kepungkur, kita ngandhani babagan pengurangan rega sing dialami terminal pungkasan sing wis entuk taruhan pasar ing Windows 10 Mobile, Acer Jade Primo, terminal sing apik banget sing tekan pasar nganti 600 euro lan sawise nyuda rega sing luar biasa, cepet entek stok. Microsoft sajrone taun iki uga nyuda rega model Lumia, bisa uga ide ngilangi stok sing kasedhiya sadurunge diluncurake sawetara Telpon Lumahing anyarNanging wis gagal narik minat masarakat.

Gagasan kasebut wis apik banget kanggo perusahaan amarga wis bisa ngilangi kabeh saham sing didol ing Microsoft Microsoft Store lan saiki ora kasedhiya ing katalog smartphone perusahaan sing mung HP Elite X3, Lumia 550, Lumia 640 DS, Lumia 640 XL Dual SIM, Lumia 650 lan Acer Jade Primo, sanajan sing terakhir isih durung duwe stok wiwit rampung luwih saka sewulan kepungkur, nalika terminal mudhun rega dadi 249 euro.

Kajaba HP Elite X3, model paling anyar sing wis tekan pasar, sisa terminal sing nganggo Windows 10 Mobile bisa dilebokake saka 84,25 euro kanggo Lumia 640 DS nganti 159 euro kanggo Lumia 640 XL Dual SIM. Yen sampeyan pengin mampir ing toko Microsoft lan deleng opsi sing kasedhiya Ing kene sampeyan duwe link.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.