SPC Gravity Octacore, tablet ekonomi kanthi 4G [Analisis]

Kita terus kolaborasi karo merek sing duwe macem-macem produk ing pasar meh kabeh jinis, SPC terus demokratisasi teknologi kanthi rega sing cukup murah sing nyakup kabutuhan mayoritas pangguna. Sanajan kasunyatan manawa tablet kayane ora ngrasakake wayahe paling apik, isih dadi produk sing apik banget kanggo ngonsumsi konten ing omah lan adoh saka kana.

Tetep anyar karo kita wis ngliwati tabel analisis lan nemokake kabeh ciri ing analisis jero iki.

Desain paket lan konten

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing ngagetne kita babagan piranti "murah" yaiku nalika ngadhepi tablet kanthi awak logam ing punggung, kajaba loro strip plastik sing khusus ningkatake jangkoan 4G, piranti umum produk Ing sisih mburi, kita mung nemokake logo merek lan kamera sing duwe lampu kilat LED. Kita nemokake piranti kanthi ukuran 166mm x 251mm x 9mm, cukup lancip, nalika bobot total kira-kira 550 gram, ukuran duwe gandhengane karo iki. Yen seneng SPC Gravity Octacore iki, sampeyan bisa tuku ing kene kanthi rega paling apik.

  • Ukuran: X x 166 251 9 mm
  • Bobot: 55 gram

Ing sisih kiwa kita temokake port microUSB kanggo ngisi daya lan transfer data, port kanggo microSD, slot kanggo kertu SIM lan jack 3,5mm kanggo nyambungake headphone. Ing sisih ndhuwur, kita bakal duwe akses menyang tombol lan tombol volume bebarengan karo mikropon. Tombol iki cukup cilik, dicocogake karo tipis piranti, lan kanthi lelungan sing cukup.

Tablet iki nyebabake sentuhan sensasi sing apik, sanajan sisih ngarep duwe pigura sing penting lan ora ana kunci mbukak kunci biometrik.

Karakteristik teknis

Hardware penting banget ing jinis produk iki. SPC mutusake taruhan kanggo hardware sing cukup, sing meh kabeh kemungkinan bisa digunakake, nanging nyetel rega kasebut supaya entuk produk sing paling murah.

  • Prosesor: Unisoc SC9863A 8-core (4 A35 1,6 GHz lan 5 A55 1,2 GHz)
  • RAM: 3GB / 4GB
  • Panyimpen: 64GB + miroSD nganti 512GB
  • Kamera:
    • Mburi: 5MP kanthi lampu kilat
    • Ngarep: 2MP
  • Konektivitas: Bluetooth 5.0, WiFi 5, GPS lan 4G
  • Pelabuhan: microUSB - OTG, Jack 3,5mm
  • Baterei: 5.800 mAh
  • Sistem operasi: Android 9 Pie

Kita wis nyoba versi RAM 4GB lan kita kanthi jelas ngerti manawa prosesor duwe watesan nalika nglakokake, kayata, game video sing nuntut banget. Mula, kita bakal nemoni tablet sing dirancang kanggo nggunakake konten multimedia, lan ora duwe niat nggawe konten. Temenan gerakane kanthi prigel ing aplikasi kayata Facebook, Instagram lan jaringan sosial umume, dene WiFi 5 nawakake kinerja konektivitas WiFi sing apik sanajan jaringan 5 GHz. Kita kudu jelas babagan target target kanggo produk iki.

Tampilan lan konten multi-media

Kita ngadhepi layar sing cukup gedhe, Kita duwe panel IPS 10,1 inci sing tetep resolusi HD, saka sudut pandangku bagean sing paling negatif. Layar FullHD mesthi sukses lan produk meh bunder. Kita duwe résolusi pungkasan 1280 x 800 piksel. Anane FHD bisa ditemokake, luwih-luwih nalika pengin nggunakake konten ing Netflix utawa Amazon Prime. Kanggo bagean kasebut, padhange panel sing tekan ora dhuwur banget, nanging cukup. Mengkono uga nalika ndeleng sudut ing layar, gelas kasebut menehi bayangan sing gedhe banget gumantung saka kahanan apa, lan kaya kedadeyan ing versi iPad sing murah, kita ora nemokake layar sing dilaminasi ing kaca.

Minangka kanggo swara kita duwe loro speaker sing nawakake swara standar. Kita ora nemokake kekuwatan utamane, nanging uga ora ana masalah swara "kaleng". Kita jelas duwe swara stereo sing bener kanggo rega regane. Kanggo ngonsumsi konten multimedia sing santai ing kursi luwih saka cukup. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, piranti ora duwe resolusi luwih sithik, mesthine bakal cocog.

Konektivitas, kinerja lan otonomi

Kita ora kudu lali manawa Gravity Octacore saka SPC iki nduweni konektivitas 4G, sing bakal ngidini kita nikmati kacepetan 4G ing njobo. Kita wis nyoba lan asile padha karo piranti seluler apa wae babagan jangkoan lan kacepetan. Produk iki bisa narik ati kanggo plancongan ing pantai utawa omah nomer loro nalika musim panas iki, kertu 4G saka piranti seluler kita bakal ngidini kita nggunakake fitur sing khas. Kabeh iki tanpa lali yen kita duwe adaptor microUSB-OTG, mula sampeyan bisa nyambung konten kanthi langsung saka panyimpenan USB.

Kanggo bagean Batere 5.800 mAh iku kerjaan sing apik, udakara 9 jam puter maneh lan browsing video terus-terusan, luwih-luwih yen kita ora nuntut karo game video utawa tugas pangolahan sing luwih abot.

Minangka kanggo kamera kita duwe resolusi lan fungsi sing cocog kanggo mindai sawetara dokumen utawa nelpon video. Tanpa nyamar maneh. Mengkono uga kinerja ing babagan kekuwatan piranti, kita bakal diwatesi karo game video 3D sing mbutuhake proses sing apik, GPU dirancang, kaya sing wis dicritakake kaping pirang-pirang, kanggo nggunakake konten multimedia lan navigasi, ing endi produk iki paling misuwur amarga ana pilihan panyambungan.

Pendapat editor

Cekakipun, kita ngadhepi produk level entri kanthi macem-macem kemungkinan, kita duwe rega apik, rampung sing menarik lan paling ndhuwur sawetara watesan ing level teknis, lan duwe 4G, akeh panyimpenan, USB-OTG lan otonomi sing apik ing babagan batere. Sejatine yen layar resolusi HD lan Android 9 rada ketinggalan jaman, nanging nggunakake € 159 versi kanthi RAM 4GB lan mung € 135 kanggo memori memori 3GB iku ora apa-apa ala Yen wis nggawe sampeyan yakin, sampeyan bisa tuku ing INGKAH INGKANG saka Amazon lan sampeyan dhewe Kaca web 

Gravitasi Octacore 4G
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
135 a 159
  • 60%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Akeh kemungkinan panyambungan kabeh jinis
  • Konstruksi sing apik lan rasane gampang
  • Nilai sing disetel kanggo dhuwit

Contra

  • Panel FHD ilang
  • Swarane bisa ditambah
  • Aku bakal nang ing Android 10
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->