SPC inovasi kanthi edisi winates sing dirancang dening El Dios de los Tres

SPC terus kepinginan kanggo demokratisasi teknologi, perusahaan kasebut wis milih acara khusus ing Madrid kanggo nindakake apa wae sing eksklusif. Kita kudu ndeleng desain tangan pertama ing endi telung produk klasik saka SPC saiki katon luwih apik tinimbang sadurunge. strador mindhah jagad kreatipine dadi telung novel anyar ing SPC, tablet kasebut Swarga 10.1, Sphere Speaker lan smartee Circle smartwatch.

Koleksi anyar saka SPC kanthi kolaborasi karo El Dios De Los Tres inspirasi saka gaya sekolah lawas lan ilustrasi kasebut nyakup warna-warna sing jelas lan dolanan simbolik.

Javier Navarro, seniman saka Almeria sing manggen ing Barcelona ing mburi El Dios De Los Tres, misuwur amarga kegiyatan multidisiplin lan wis bisa milih awake dhewe minangka salah sawijining ilustrator paling aktif lan serbaguna ing adegan nasional. Dheweke dhewe nemtokake karyane minangka evolusi lan riset, ing ngendi dheweke nemokake pengaruh ing kutha asale –Almería–, musik sing dirungokake utawa wong-wong sing ana ing sekitare. Saka pengaruhe saka werna seniMalah ilmu alam lan pralambang, panganggit bisa dadi bunglon sabisa-bisa ing karya pribadi.

Kanggo miwiti, kita duwe Langit 10.1 tablet dirancang dening El Dios De Los Tres bakal kasedhiya kanthi kapasitas 16 GB, Quad Core Cortex A53 ing 1.3 GHz, grafis Dual Core Mali 4000MP2 lan RAM 2 GB; ditambah batere lithium 5.000 mAh uga fitur klasik. Uga ditambahake ing edhisi winates iki yaiku Sphere Speaker Kab sing duwe otonomi wolung jam lan swara muni amarga sambungan Bluetooth 4.1 wis ana

Jam pintar uga teka ing edhisi winates iki Bunder Smartee nggabungke fungsi, warna, inovasi lan kepribadian sing bisa dipakai. Wearable iki ngontrol aktivitas fisik lan nampa kabeh kabar saka email, aplikasi olahpesen lan jaringan sosial, uga bisa ngatur telpon mlebu.

Rega edhisi winates lan kasedhiyan

  • Swarga SPC 10. 1 tablet kasedhiya kanthi rega 129 euro.
  • Sphere Speaker saka SPC Kasedhiya kanthi rega 49,90 euro.
  • Jam tangan pintar SPC Smartee Circle Kasedhiya kanthi rega 99,90 euro.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)