SPC Jasper, telpon kanggo wong tuwa kanthi WhatsApp [ANALYSIS]

Kaping pirang-pirang kita fokus kanggo nggawa ing tabel analisis telpon sing paling kuat utawa kanthi hubungan sing luwih apik ing antarane kualitas lan rega kanggo ngyakinake pangguna sing paling maju lan banjur nulungi wong-wong sing duwe keraguan babagan piranti sing bakal dipikolehi nanging ... Kepiye babagan wong-wong sing ora golek teknologi paling anyar nanging piranti sing gampang digunakake lan adaptasi karo kabutuhane?

Dina iki, kita nggawa piranti sing dirancang kanggo pangguna sing paling spesial, yaiku SPC Jasper Iki minangka ponsel kanggo para senior kanthi layar loro, akeh aplikasi lan tombol gedhe, ngerteni karo kita. Lan yen nggawe sampeyan yakin, saiki sampeyan bisa entuk rega paling saka link iki.

Kaya biasane, aku ngelingake sampeyan yen ing sisih ndhuwur, kita duwe video sing nggawe analisis cilik karo piranti unboxing supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh konten ing kothak, cara paling gampang lan cepet kanggo mriksa lan utamane kanggo ngerti kanthi jero apa pendapat kita babagan piranti kasebut.

Desain lan bahan

Kita miwiti karo dhasar, eksterior. Kita duwe smartphone ing format "cangkang", barang sing saiki wis modis iki nanging wis mesthi ana karo kita, apamaneh kita sing rada "luwih tuwa" ngerti jinis piranti kasebut kanthi jero. Ing sisih njaba kita duwe layar warna cilik lan ing njero liyane meh telung inci kanthi resolusi rendah, diiringi keyboard angka kanthi trabasan lan intuisi banget.

  • Ukuran: X x 115 57 20 mm
  • Bobot: 127 gram

Telpon kabeh digawe saka plastik, cukup entheng lan sekaligus menehi rasa resistensi sing nyenengake. Batere bisa dicopot, ana ing mburine kita nemokake slot kanggo microSD lan slot kanggo kertu SIM tradisional. Ing sisih, kita duwe tombol volume lan akses langsung menyang senter.

Apa SPC Jasper nggawe percoyo sampeyan? Dadi, aja ngenteni maneh lan tuku kanthi rega paling apik kanthi ngeklik ing kene

Karakteristik utama

Kaya sing sampeyan bayangake, telpon iki duwe ciri teknis sing cukup sederhana, nanging bisa ngiringi kinerja sing bisa diarepake saka piranti kasebut. Kanggo iki, sing pertama yaiku sing digunakake kaiOS, sistem operasi adhedhasar Linux lan ngidini kita instal kanthi standar Facebook, Google Assistant, WhatsApp lan aplikasi liyane sing padha kayata Peta. 

Layar utama yaiku 2,8 inci kanthi resolusi QVGA, kanthi cara sing padha karo keyboard sing disinari kanthi bener kanggo kahanan sing perlu. Kamera utama, sing digunakake kanggo poto-poto uga foto tradisional, yaiku 2MP. Minangka kanggo fungsionalitas kita uga cukup apik dilayani: Kedher, senter, weker, kalkulator, Radio FM, browser, tanggalan, GPS, olahpesen teks ... lsp.

Batere minangka bagean penting liyane, kita duwe batere de 1.600 mAh Kayane mung sethithik kanggo smartphone tradisional nanging cukup kanggo kondhisi kasebut. Kanggo iki, kita duwe port microUSB ing sisih ngisor, nanging ora kudu digunakake, lan Jasper saka SPC duwe sepasang pin ing sisih ngisor sing bisa digunakake ngisi daya piranti ing pangkalan pengisian daya sing kalebu ing paket lan sing bakal mbantu wong tuwa supaya ora terus-terusan menehi hasil port microUSB ing sisih ngisor. Basis pengisian daya dhasar iki sayangé wis ilang karo merek tradisional lan rumangsa minangka tambahan sing menarik banget. Sawise kabeh, SPC janji udakara udakara 260 jam, Nganggo kurang saka rong nganti telung dina panggunaan tradisional tanpa dikenani biaya.

Bagean babagan otonomi amarga alesan logis durung dikatutake minangka masalah umum.

>> Tuku SPC Jasper saka Amazon

Konektivitas lan fungsi ekstra

Fitur SPC Jasper iki WiFi, ya, mung kompatibel karo jaringan 2,4GHz, sejatine ora bakal ana artine kanggo nyakup kompatibilitas karo jaringan sing luwih kompleks. Kita duwe indikator sinyal, kompatibilitas karo jaringan nganti 4G dadi kacepetan lan jangkoan ing njaba ora bakal dadi masalah. Kasunyatane, kita wis duwe asil sing cukup memuaskan babagan antena WiFi babagan kisaran, saengga ing istilah kasebut ora bakal dadi masalah, bab sing umum kanggo piranti ing kisaran iki.

Kita uga duwe USB-OTG supaya bisa nyambung memori USB, uga kemungkinan nambah kertu microSD nganti 32GB yen kita pengin nambah panyimpenan piranti. Kita ora lali yen SPC Jasper iki duwe port Minijack mini 3,5mm supaya bisa nyambung headphone, ana sing dihargai, luwih-luwih amarga bagean saka umum masarakat piranti iki, sing uga duwe Bluetooth 4.2, sampeyan bakal nggunakake radio kanthi rutin. Lan iki utamane karakteristik sing wis dianalisis saka SPC Jasper, lan ora bisa ditemokake kanthi cepet utawa gampang, nanging menehi asil sing bisa ditampa, kayane ora ana apa-apa.

Pendapat editor sawise dites

Cekakipun, kita ngadhepi produk ceruk sing jelas, yaiku smartphone amarga duwe aplikasi, sistem operasi dhewe lan dirancang kanggo lan kanggo sing nolak format smartphone sing saiki digunakake. Piranti kasebut mesthi dianggep minangka alternatif sing menarik kanthi rega sing cukup moderat. (klik ing kene kanggo tuku) kanggo wong-wong sing mutusake taruhan jinis iki, sawijining pasar, kanthi cara iki, ora akeh sing bisa dipilih. Saiki kita bakal ngomong babagan sing paling disenengi lan sing paling ora disenengi babagan terminal:

Pros

  • Desain lan fitur sing diadaptasi kanggo target pamirsa
  • Nduwe sistem operasi sing cukup bisa dipikirake babagan kapabilitas
  • Nduweni rega moderat lan ukuran sing cukup

Opo meneh Aku seneng yaiku kemudahan panggunaan lan ora menehi dhaptar aplikasi dhasar sing bisa menehi urip anyar ing terminal sanajan wis dirancang kanthi jelas kanggo para lansia.

Contra

  • Ora duwe toko aplikasi
  • Fitur microUSB tinimbang USB-C
  • Aku ora kejawab résolusi liyane

Paling ora Kasunyatane yen resolusi layar lan padhange sing ditawakake diwatesi, dakkira ora bakal mbayar taruhan ing panel sing luwih apik, utamane ngelingi ukuran moderat.

Piranti iki regane Euros 99,99 lan sampeyan bisa tuku ing Situs web SPC, ing titik penjualan sing biasane lan ing Amazon kanthi rega paling apik ing link iki

SPC Jasper - Analisis lan Unboxing
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99,99
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 75%
  • Kamera
    Penerbit: 50%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.