SPC Smart Ultimate, pilihan nyata banget ekonomi

Kita bali karo SPC, perusahaan sing wis ngancani kita kanthi akeh analisis ing taun anyar, senajan wektu iki kita duwe kesempatan kanggo ndeleng piranti sing mbok menawa ora baris paling kuat saka bisnis merek, nanging sing tau babras kanggo elinga, kita ngomong bab smartphone.

Kita nganalisa SPC Smart Ultimate anyar, pilihan ekonomi kanthi kabeh sing dibutuhake kanggo urip saben dina lan otonomi sing apik kanggo wong sing peduli karo rega.. Temokake karo kita karakteristik terminal SPC anyar iki lan yen pancene dadi alternatif miturut regane.

Desain: Rega lan daya tahan saben gendera

Kaping kabeh, kita temokake awak plastik, soko sing uga mengkono ing mburi, ngendi kita duwe tutup digawe saka tektur pindho sing ngijini kita kanggo nyedhiyani genggeman luwih lan katon, kok ora ngomong iku, soko liyane jovial. Fdigawe saka plastik ireng murni ing mburi, Kabeh pinunjul tetep kanggo sensor lan lampu kilat LED.

  • Pangukuran: 158,4 × 74,6 × 10,15
  • Bobot: 195 gram

Sisih ndhuwur kanggo jack 3,5mm isih ana, dene ing sisih ngisor ana port USB-C sing bakal ditindakake. Tombol pindho ing profil kiwa kanggo volume lan tombol "daya" ing sisih tengen sing, ing mratelakake panemume, bisa digawe iku sethitik luwih gedhe. Telpon nduweni pangukuran sing cukup gedhe lan bobote, nanging krasa dibangun kanthi apik lan katon duwe tingkat resistance apik kanggo wektu lan impact.

Kanggo sing terakhir kita duwe kasus silikon transparan kalebu ing paket kasebut, bebarengan karo kabel daya, adaptor daya lan mesthi film protèktif kanggo layar sing teka diinstal. Desain sing ngidini, kanthi pigura pocapan ing area ngarep uga kamera "drop-type".

Karakteristik teknis

SPC Smart Ultimate iki diiringi prosesor Quad Core Unisoc T310 2GHz, soko beda saka apa kita digunakake kanggo ndeleng karo kondhang Qualcomm Snapdragon lan mesthi MediaTek. Opo meneh, Iki diiringi 3GB RAM LPDDR3. sing ing tes kita wis dipindhah relatif uga karo aplikasi paling umum lan RRSS, senajan temenan kita ora bisa njaluk gaweyan sing, amarga kapasitas, bakal mokal kanggo nggawe.

Wis a GPU IMG PowerVR GE8300 cukup kanggo mbukak grafis saka aplikasi kasebut uga antarmuka panganggo, adoh saka kurban kinerja ditrima ing video game akeh banget dimuat kayata CoD Mobile utawa Asphalt 9. Minangka kanggo panyimpenan, kita duwe 32GB memori internal.

  • Wis USB-C OTG

Kabeh perangkat keras iki bisa digunakake karo Android 11 kanthi versi sing resik, ana sing dihargai, ngalih saka merek liya kaya Realme sing ngisi layar nganggo adware, sing sampeyan wis suwe ngetutake aku. aku dadi kesalahan sing ora bisa diapura.

Iki tegese yaKita mung bakal nemokake aplikasi Google resmi kanggo mbukak Sistem Operasi kanthi apik, lan aplikasi resmi SPC.

Ing tingkat panyambungan kita bakal duwe kabeh jaringan 4G biasanipun ing wilayah Eropah: (B1, B3, B7, B20), uga 3G @ 21 Mbps, HSPA + (900/2100) lan mesthi GPRS / GSM (850/900/1800/1900). Kita uga duwe GPS lan A-GPS bebarengan karo WiFi 802.11 a/b/g/n/ac. 2.4GHz lan 5GHz diiringi panyambungan Bluetooth 5.0.

Iku ndudohke manungsa waé sing kita terus karo pilihan saka seneng radio FM, soko sing temtu bakal please sektor tartamtu saka pangguna. Ing sisih liya, tray sing bisa dicopot bakal ngidini kita kalebu loro kertu NanoSIM utawa nggedhekake memori nganti 256GB luwih.

Pengalaman multimedia lan otonomi

Kita duwe layar 6,1 inci, panel IPS LCD sing nduweni padhange cukup, sanajan bisa uga ora padhang ing kahanan ruangan kanthi cahya alami sing akeh banget. Uga nduweni rasio aspek 19,5: 9 lan 16,7 yuta warna, kabeh menehi resolusi HD +, yaiku, 1560 × 720, menehi pangguna kepadatan 282 piksel saben inci.

Layar wis imbuhan werna cekap lan panel sing temenan mirah. Swara, saka speaker siji, cukup kuat nanging ora nduweni karakter (amarga alasan rega sing jelas).

Ing babagan otonomi kita duwe a Batere 3.000 mAh, sanajan amarga kekandelan saka piranti kita wis mbayangno sing bisa luwih. Kita ora duwe informasi babagan kecepatan ngisi daya, yen kita nambahake manawa ora kalebu ing kothak kasebut (senadyan ukuran) ora adaptor daya, amarga kita duwe badai sampurna.

Nanging, l3.000 mAh nawakake asil sing apik sajrone sedina setengah utawa rong dina njupuk menyang akun Kapabilitas technical saka piranti lan sing Sistem Operasi banget resik, supaya kita ora duwe pangolahan khayal ing latar mburi.

Kamera

Duwe kamera mburi 13MP bisa ngrekam kanthi resolusi FullHD (ndhuwur layar), ora Mode wengi utawa kemampuan gerakan alon. Kanggo bagean, kamera ngarep duwe 8MP kanggo selfies luwih saka cukup. Sing jelas, kamera SPC Smart Ultimate iki sesuai karo rega sing murah lan tujuane ora liya kanggo bisa nuduhake sawetara konten ing Jaringan Sosial lan nyingkirake masalah.

Mratelakake panemume Editor

Iki SPC Smart Ultimate Regane mung 119 euro, lan aku ora ngerti yen sampeyan kudu duwe liyane ing atine. Sithik dibutuhake terminal sing regane sithik. Kita nemokake dhewe karo lifesaver, telpon sing ngidini kita nelpon ing kahanan sing apik, nggunakake konten multimedia ing platform utama tanpa stridency lan komunikasi karo wong sing dikasihi liwat aplikasi sing paling populer, ora liya.

Nawakake hardware ing dhuwur saka rega, langsung saingan Xiaomi sawetara Redmi, nanging menehi kita pengalaman rampung resik, tanpa perantara, iklan utawa aplikasi rasah. Apa sampeyan butuh telpon kanggo bocah cilik, kanggo wong tuwa, utawa mung piranti nylametake liyane, SPC Smart Ultimate iki menehi sampeyan persis apa sing sampeyan bayar.

Smart Ultimate
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
119
  • 80%

  • Smart Ultimate
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • A OS sakabehe resik
  • Ukurane apik
  • Rega

Contra

  • Lan pangisi daya?
  • Mergo abot
  • panel punika HD

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.