SPC Smartee Boost, jam tangan kanthi rega sing cukup murah

Jam tangan pintar wis didemokratisasi, lan liya-liyane kanggo merek kayata SPC sing nawakake produk rentang akses kanggo kabeh pamirsa. Ing kasus iki, kita ngomong babagan jam tangan sing cerdas, sing kudu dianalisis, lan luwih khusus babagan alternatif sing apik banget yen ngomong babagan rega lan fungsionalitas.

Kita ngomong babagan SmartC Boost SPC, jam tangan paling anyar kanthi GPS terintegrasi lan otonomi sing hebat sing ditawakake kanthi rega ekonomis. Temokake karo piranti anyar iki lan yen regane regane regane regane cukup, aja nganti lali analisis jero iki.

Kaya kedadeyan ing pirang-pirang acara, kita mutusake melu analisis iki kanthi video saluran YouTube kita, kanthi cara iki sampeyan bakal bisa mirsani ora mung kothak mlebu nanging uga kabeh prosedur konfigurasi, mula kita ngajak sampeyan nglengkapi analisis iki, sampeyan bisa ndeleng lan mbantu supaya terus berkembang.

Desain lan bahan

Kaya sing diarepake ing jam tangan ing rega iki, kita nemokake piranti sing umume digawe saka plastik. Kothak lan sisih ngisor nggabungake plastik plastik matte, sanajan kita uga bisa tuku versi sing jambon.

  • Bobot: 35 gram
  • Ukuran: 250 x 37 x 12 mm

Tali sing kalebu universal, dadi kita bisa gampang ngganti, sing dadi kauntungan sing menarik. Ukurane umume 250 x 37 x 12 mm mula ora amba, lan bobote mung 35 gram. Iki minangka jam tangan sing cukup kompak, sanajan layar ora ngenggoni kabeh sisih ngarep.

Kita duwe siji tombol sing simulasi dadi mahkota ing sisih tengen lan ing sisih mburi, saliyane karo sensor, duwe area pin magnet kanggo ngisi daya. Babagan iki, jam tangan iku trep lan gampang digunakake.

Karakteristik teknis utama

Kita fokus ing panyambungan, lan ana loro prekara dhasar kasebut. Pisanan yaiku sing duweni Bluetooth 5.0 LE, Mula, level panggunaan sistem ora bakal mengaruhi batere piranti dhewe utawa smartphone sing digunakake. Kajaba iku, kita duwe GPS, Dadi, kita bakal bisa ngatur gerakan kanthi tepat nalika ngatur sesi latihan, ing tes kasebut menehi asil sing apik. Kanthi cara sing padha GPS uga nemokake kita kanggo njupuk bagean tartamtu saka aplikasi Cuaca sing kalebu. 

Jam tangan anti banyu nganti 50 meter, Sejatine ora menehi masalah nalika nglangi, iki bisa uga amarga ora duwe mikropon lan speaker, nanging kedher lan pancen apik banget. Temenan, kita duwe pangukuran denyut jantung, nanging ora karo pangukuran oksigen getih, fitur sing saya umum.

Aku ora ketinggalan fungsi liyane anggere ngelingi rega murah saka produk iki, sing dirancang kanggo jangkoan akses.

Layar lan app

Kita duwe Panel LCD IPS cukup cilik, luwih khusus gunggunge 1,3 inci sing ninggalake pigura ngisor sing rada pocapan. Sanajan iki, nuduhake luwih saka cukup kanggo kinerja saben dina. Amarga kasedhiya ing tes, kita bisa kanthi gampang maca kabar lan duwe kaluwihan sing penting.

Kapisan yaiku panel laminasi sing uga lapisan anti-refleksi supaya gampang digunakake ing srengenge. Yen kita ngiringi padhange maksimum lan minimal sing ditawakake, kasunyatane panganggone ing njaba ruangan kepenak, duwe sudut sing apik lan kita ora bakal kelangan informasi.

Aplikasi Smartee kasedhiya kanggo iOS lan kanggo Android Cahya, nalika sinkronisasi, kita kudu nindakake perkara ing ngisor iki:

  1. Ngisi daya piranti kanggo boot
  2. Kita ndownload aplikasi kasebut
  3. Kita mlebu lan ngisi kuesioner
  4. Kita mindhai barkod kanthi nomer serial kothak
  5. Kotak Smartee SPC kita bakal katon lan klik ing sambung
  6. Bakal dicocogake kanthi lengkap

Ing aplicación Kita bisa takon akeh informasi sing gegandhengan karo kinerja fisik kayata:

  • Langkah-langkah
  • Kalori
  • Jarak kesah
  • Tujuane
  • Pelatihan dileksanakake
  • Nglacak turu
  • Pelacakan detak jantung

Senadyan kabeh, aplikasi kasebut bisa uga simplistic banget. Menehi sethithik informasi, sanajan cukup kanggo apa sing diklaim ditawakake piranti kasebut.

Latihan lan otonomi

Piranti kasebut duwe sawetara prasetel latihan, sing khusus ing ngisor iki:

  • Trekking
  • Mendhaki
  • Yoga
  • Run
  • Mlaku ing treadmill
  • Muter
  • Sepeda njero ruangan
  • Mlaku
  • Mlaku ing njero omah
  • Nglangi
  • Kolam renang banyu mbukak
  • Elips
  • Remo
  • Cricket

GPS bakal diaktifake kanthi otomatis ing kegiatan "ruangan". Kita bisa ngowahi trabasan pelatihan ing antarmuka pangguna ing jam kasebut.

Kanggo batere, kita duwe 210 mAh sing nawakake maksimal 12 dina suwene, Nanging kanthi sawetara sesi aktif lan GPS sing diuripake, kita wis ngirangi nganti 10 dina, sing uga ora enak.

Antarmuka pangguna lan pengalaman

Antarmuka panganggo intuisi, ya, kita mung duwe 4 bidang sing bisa ditrapake kanthi pencet dawa ing «wiwitan». Kanthi cara sing padha, ing gerakan kiwa kita duwe akses langsung menyang GPS lan fungsi nemokake telpon, sing bakal ngetokake swara.

Smartee ngundhakake
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
59
  • 60%

  • Smartee ngundhakake
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 3 August 2021
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Ing sisih tengen, kita duwe data kesehatan lan latihan, uga ing laci aplikasi, kita bakal bisa ngakses weker, aplikasi Cuaca lan sawetara liyane sing bakal mbantu kinerja saben dina. Yen jujur, nawakake sawetara fungsi sing luwih apik tinimbang gelang olahraga sing ditawakake, nanging ukuran layar lan antarmuka panganggo nggawe gampang digunakake saben dinane.

Singkatnya, kita duwe produk sing meh padha karo gelang pelacak, nanging nawakake layar kanthi padhang lan ukuran sing cukup. kanggo nggampangake panggunaan kanthi rega ing ngisor 60 euro ing titik penjualan sing biasane. Alternatif sing menarik banget lan rega sing cukup wajar nalika ngomong babagan jam tangan.

Pros lan cons

Pros

  • Tampilan sing fungsional lan padhang
  • Nduwe GPS lan akeh latihan
  • Rega apik
  • Sampeyan bisa nglangi

Contra

  • Otonomi mudhun kanthi GPS sing aktif
  • Meter oksigen ilang

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.