SPC Visum, kita nganalisa interkom video cerdas iki

Kita terus karo analisis otomatisasi omah lan piranti IoT dirancang kanggo nggawe sampeyan gampang supaya gampang, iku sing disenengi ing Actualidad Gadget lan ngerti manawa sabenere sampeyan paling seneng, mula kita nggawa. Goleki lenggahan, amarga tinjauan dina iki bisa nggawe sampeyan bisu.

Kaya biasane, kita bakal nganalisa kekuwatan lan mesthi kekurangan sampeyan. Iki uga dianakake analisis iki nganggo video supaya sampeyan bisa ndeleng cara kerjane. Kami nganalisa SPC Visum, interkom video cerdas sing dirancang supaya sampeyan bisa ngrampungake otomatisasi omah kanthi maksimal, ngerteni karo kita.

Artikel sing gegandhengan:
Reolink C2 Pro, cara cerdas kanggo ngawasi omah sampeyan [Analisis]

Kita wis luwih akeh ndeleng produk IoT ing sawetara wulan pungkasan, Pramila disaranake sampeyan mriksa bagean review yen sampeyan ora kejawab. Kanthi cara sing padha dakkandhani, video sing nuntun analisis iki minangka cara paling apik kanggo ndeleng manawa produk kasebut pancen narik kawigaten, amarga kita ndeleng lagi bisa digunakake, mula disaranake luwih dhisik banjur lengkapna nganggo analisis tinulis iki. Yen sampeyan kasengsem ing SPC Visum, sampeyan bisa tuku kanthi rega paling apik ing INGKAH INGKANG, ayo lunga karo analisis.

Bahan lan desain

Kita miwiti kanthi eksterior, apa sing kita tingali sanalika njupuk SPC Visum iki metu saka paket. Kita nemokake interkom video sing cukup kompak lan ngejutake kita, interkom apa wae karo kamera luwih gedhe, sanajan bisa uga luwih tipis, ya. Kita duwe dimensi ing ngisor iki: 6,6 x 13,5 x 3,8 cm, diiringi bel lawang sing dipasang langsung ing sembarang titik jaringan, sing cukup kompak 4,5 x 7 x 6,5 cm, mesthine ora akeh banget. Ing babagan bobot, kita duwe 262 gram kanggo interkom video lan 53 gram kanggo bel, Dheweke uga dudu produk sing abot banget, aku bakal ujar manawa batere sing kalebu ing interkom video paling abot ing paket kasebut.

Dheweke dibangun ing plastik ireng, Kita duwe kabeh sing sampeyan butuhake, wiwit saka colokan nganti sekrup lan bit kanggo nginstal interkom video ing tembok, sejatine pancen gampang dicolong, nanging ora luwih saka interkom video. Ing sisih ngarep, kita duwe kamera kanthi sensor gerak lan LED inframerah sing bakal ngidini kita, bisa uga ndeleng sesanti wengi. Ing tengah ngisor ana tombol bunder kanthi busur LED sing murup nalika ndeteksi gerakan lan sing biasane nggunakake lonceng.

Karakteristik teknis

Ya, kita miwiti nganggo kamera, sing paling penting. Kita duwe sensor sing bisa ngrekam kanthi resolusi HD, yaiku 720p. Resolusi rekaman bakal 1280 x 720 lan kita uga bisa motret kanthi sensor sing padha. Iki luwih saka cukup yen kita duwe sudut pandang total 166 derajat diagonal, nalika horisontal tetep standar. Pitakonan babagan panyimpenan ditinggalake kertu microSD 8 GB sing kalebu ing paket sanajan kita bisa ngganti microSD apa wae sing mesthi dikarepake kanthi panyimpenan maksimal 32 GB total.

Kita duwe sensor gerak sing bakal ngaktifake kamera yen pengin murup tombol push LED, tahan bledug lan banyu, rong speker lan sesanti wengi nganti enem meter. Kita ora bisa ngomong babagan karakteristik teknis murni SPC Visum iki, nanging elinga yen paket kasebut kalebu sekrup sekrup, loro kabel USB menyang microUSB lan pandhuan cepet kanggo digunakake, diiringi bit bor lan colokan sing dibutuhake kanggo nyelehake Visum SPC langsung ing tembok sing kita anggep cocog.

Tes konfigurasi lan panggunaan

Konfigurasi iku sederhana, sing pertama sing kudu dilakoni yaiku pasang bel lawang sing arep dienggo, luwih cedhak karo interkom video, luwih cepet. Yen wis rampung, kita bakal ndownload aplikasi SPC IoT (iOS) (Android) lan mung pencet tombol reset sajrone enem detik kanggo ndeleng yen LED kedhip, banjur klik "+" kanggo nambah SPC Visum lan kita bakal bisa ndeleng sawetara detik nalika ngenalake tombol WiFi (mung jaringan 2,4 GHz) bakal nyambung kanthi otomatis lan cepet, iki minangka kauntungan saka jajaran SPC produk IoT.

Sawise nyambung, kita duwe akses langsung menyang kabeh fitur saka aplikasi, iki minangka kauntungan sing apik banget. Asil ngrekam apik sanajan ing kondisi pencahayaan sing kurang, sanajan nduwe night vision ora bakal dadi masalah. Ing analisis, kita durung ngalami masalah koneksi jarak adoh saka router sing cedhak karo 10 meter, nanging mbayangake yen keluwihan ing jarak bisa uga nyebabake pedhot. Kita duwe loro batere, mula kita ora bisa nganggo kabel, sanajan aku nggunakake kabel kanggo akses permanen lan ora kudu ngisi daya.

Kapabilitas ngrekam lan pendapat editor

Liwat aplikasi kita bakal bisa langsung ngobrol karo unit entri lawang video liwat speaker dobel, kanthi cara sing padha kita bakal bisa nggawe rekaman, tangkapan layar lan malah ngakses rekaman sing disimpen ing kertu memori, Rekaman kasebut bakal disimpen ing daur ulang lan bakal dihapus kanggo nggawe sing anyar, nanging kita bisa ngakses kanthi langsung lan yen pengin ndownload menyang piranti seluler, iki bakal mbantu kita ngatasi masalah keamanan. Nanging sing paling relevan yaiku kanthi kabar seluler, kita bakal bakal bisa mangsuli penjaga pintu kanthi cepet lan ing endi wae.

Pros

  • Kemudahan persiyapan lan instalasi
  • Kemungkinan aplikasi
  • Regane luwih murah tinimbang kompetisi

Contra

  • Sawetara bahan cukup adil
  • Ing Android, streaming kadang bisa gagal
 

Kita ngadhepi produk sing akeh fitur lan regane 119 euro, Iki minangka telpon lawang video cerdas sing paling murah sing wis bisa ditemokake ing pasar, wis jelas manawa dudu sing paling angel kanggo nyolong utawa paling apik, nanging kanthi rega kasebut, sampeyan ora bisa njaluk SPum Visum liyane. saka apa sing ditawakake. Sampeyan bisa tuku ing Amazon utawa dhewe situs web liwat Link iki. Yen sampeyan duwe pitakon babagan SPC Visum iki, aja ragu-ragu takon ing Twitter (@langsungget) utawa ing kothak komentar.

SPC Visum, kita nganalisa interkom video cerdas iki
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
119,99
  • 80%

  • SPC Visum, kita nganalisa interkom video cerdas iki
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Instalasi
    Penerbit: 90%
  • aplikasi
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier ngandika

    Apa bisa disambungake menyang kunci listrik kanggo mbukak lawang?