Sinau Energy System Home Speaker 8 Lounge

Speaker Ngarep 8 Lounge

Kita terus karo akeh kegiatan ing situs web lan ora mandheg nampa produk uji coba. Sepisan maneh dening tangan Sistem Energi kita wis cukup bathi kanggo nyoba salah sawijining piranti ing omah sing ana gandhengane swara paling serba guna lan kuat saiki, Sistem Energi Speaker Ngarep 8 Lounge.

Nalika ngomong babagan Sistem Energi, kita mesthi ngomong babagan musik, piranti swara lan piranti sing gegandhengan. Dina iki kabeh iki tekan salah sawijining poin paling dhuwur produk sing kudu dikatutake yen sampeyan pengin nglengkapi omah kanthi swara paling apik saiki. Iki dudu speaker portebel, sanajan sampeyan bisa nggawa ing endi wae sing dikarepake. 

Speaker Sistem Energi Sistem 8 Lounge sing cocog kanggo omah

Kita wis bisa nyoba akeh produk saka kanca ing Energy System. Dheweke pancen duwe katalog produk sing kasedhiya kaya headphone utawa speaker. Antarane wong-wong mau seneng nyoba sawetara menara swara, rada sadawane Speaker ing Omah. Produk sing mesthi nganggo hubungan antarane kualitas lan rega sing wis ditonjol babagan sayembara.

Sistem Energi Home Speaker 8 Lounge minangka produk khusus. Lan amarga saka versatilitas ditawakake ing piranti siji. Lan uga kanggo kekuwatan ageng sing saged nawakake. Kita ora ngomong babagan speaker cilik, nanging ora masalah nalika kita krungu swarane. Kualitas maksimal ing kamar ing omah, lan uga ing njaba.

Yen sampeyan nggoleki piranti sing bisa diselehake ing omah sampeyan. Penawaran kasebut kualitas daya lan swara kanthi rega sing cukup. Lan uga ora cocog karo lingkungan utawa dekorasi apa wae, Home Speaker 8 Lounge bisa nyedhaki apa sing sampeyan butuhake. Sampeyan bisa entuk Speaker Sistem Energi Sistem Energi 8 Lounge ing Amazon kanthi diskon lan pengiriman gratis.

Desain Speaker Energi Sistem Energi 8 Lounge

Wektu kanggo sok dong mirsani kepiye carane sacara fisik Home Speaker 8 Lounge lan nyritakake babagan penampilane. Sanajan Sistem Energi mesthi dadi prioritas utama lan nampilake piranti sing werni-warni lan wani banget, nanging ora ngono. Kita sadurunge piranti kanthi desain sing bisa ditegesi klasik. Wis a bentuk persegi dowo kanthi finish sing apik lan bahan konstruksi sing apik sing menehi gambar sing berkualitas.

Ing sawijining frontal kita nemokake "panggangan" sing nutupi pamicara. Siji detail sing ora bisa ditemokake ing perusahaan liyane yaiku kita bisa milih kanthi warna ireng, kaya piranti liyane. Nanging uga kanthi warna abang sing bakal misuwur ing endi wae omah. Lan kalorone kalebu ing kothak kasebut. Nanging sanajan kita mung bisa ndeleng tutup ing sisih ngarep, ing mburi ndhelik nganti 5 driver ngarep sing ngasilake tenaga 60W sing luar biasa.

Ing sisih ndhuwur kita nemokake wolung tombol kontrol tutul. Kontrol tutul sing nyaman banget. Kita duwe tombol urip mati, tombol menu ing endi kita bisa milih input audio. Ing jejere, saka kiwa menyang tengen kita duwe tombol liyane kanggo milih, gumantung saka jinis musik sing bakal diputer, ing format podo cocog

Speaker Sistem Energi Sistem 8 Tombol Lounge

Tombol liyane yaiku muter / ngaso kanggo muter maneh musik. Lacak maju utawa mundur lan kontrol saka volume. Tombol kanggo kontrol sing uga bisa ditindakake kanthi smartphone yen iki minangka sumber audio sing dipilih. Nanging kita uga bisa ngontrol kanthi sampurna kanthi lengkap remot kontrol. Kabeh nyenengake supaya kita ora kudu tangi saka kursi favorit yen pengin ngowahi lagune.

Tuku ing Speaker Sistem Energi Sistem Energi 8 Lounge ing Amazon kanthi rega paling apik

Ing mburi saka Speaker Sistem Energi Sistem Energi 8 bisa ditemokake macem-macem kemungkinan. Kanggo sambungan Bluetooth 4.1 kemungkinan nyambungake piranti liwat 3,5mm port analog jack, utawa nyambung menyang piranti liyane liwat input digital optik / koaksial. Nanging ing kene opsi ora rampung, kita uga bisa ngasilake piranti sing digunakake USB lan nganti siji kertu memori.

Speaker Sistem Energi Sistem 8 Rear Lounge

Tabel spesifikasi teknis

Brand Sistem Energi
Model Speaker Ngarep 8 Lounge
Swara Stereo 2.1
Potencia 60W
Speaker bass 1 saka 20W - 5 inci
Pidato Tengahan 2 saka 15W - 2.75 inci
Tweeters 2 saka 5W - 1 inci
Bluetooth 4.1 kelas II
Frekuensi kunci 2.4 GHz
Ngrangkep nganti 10 meter
Input digital optik / koaksial
Input analog Jack 3.5 mm
USB kanggo kenangan nganti 128 GB
Radio FM SI
Kontrol adoh SI
Dimensi 40 x 24 x 17
Bobot 3.9 kg
Rega 99.90 €
Link tuku Speaker Sistem Energi Sistem Energi 8 Lounge

Keuntungan lan kontra

Kaya biasane, kita ngandhani apa sing paling disenengi babagan Energy Sistem Home Speaker 8 Lounge, lan rincian sing bisa ditambah. Wiwit saka iku kita lagi ngadhepi piranti sing cukup domestik, luwih cocog kanggo diselehake ing papan sing "tetep" ing omah. Sampeyan bisa nggawa ing papan sing sampeyan karepake, utawa nemokake ing papan liya ing omah sampeyan, nanging mesthi cedhak soket.

Pros

Duwe piranti karo 60W daya ing omah sinonim karo musik ing saben pojokan.

La kualitas swara Pancen apik banget, nuduhake manawa kita ngadhepi piranti sing nawakake swara sing jelas lan jelas kanthi kualitas nyata.

La Radio FM ing piranti iku mesthi ditambah, ing piranti sing gedhe lan tetep uga swarane luwih akeh.

La nomer pilihan sambungan sing ditawakake mbukak macem-macem kemungkinan supaya kita bisa muter kabeh musik, saka endi asale.

Pros

  • Daya 60W
  • Kualitas swara
  • Radio FM
  • Versatility

Contra

Dadi penutur sing ora ana batere matesi kemungkinan banget, utamane ing njaba omah.

Su ukuran nggawe piranti "portebel" sithik, luwih akeh aksesoris kanggo omah.

Kanthi Peso Mengkono uga, kita ora ngadhepi piranti kanggo nggawa piggyback, dirancang kanggo nemokake luwih kurang, sanajan kita bisa ngganti papane.

Contra

  • Ora ana batere
  • Ukuran
  • Bobot
  • Versatility

Pendapat editor

Speaker Sistem Energi Sistem Energi 8 Lounge
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
90,19
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 60%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 50%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.