Sonos One SL anyar, speaker tanpa mikropon, saiki kasedhiya kanthi rega 199 euro

Sonos Siji SL

Nalika nggoleki pamicara sing cerdas, kita duwe akeh pilihan, sanajan umume ora dirancang utawa dirancang kanggo ngrasakake musik favorit kanthi kualitas sing cocog. Yen kita nggoleki kualitas swara, Saiki kita bisa lali karo Google Home lan meh kabeh Amazon Echo.

Sonos minangka salah sawijining pilihan sing kasedhiya ing pasar, yen kajaba speaker sing cerdas, kita golek kualitas swara. Yen kita mung golek kualitas swara, Sonos uga pilihan sing paling apik saiki sing kasedhiya ing pasar Sonos One SL, speaker tanpa mikropon kanggo seneng musik kanthi kualitas sing pantes.

Sonos One SL anyar, kaya Sonos One, uga kompatibel karo AirPlay 2 Apple, sing ngidini kita nggawe swasana sing beda ing saben ruangan saka piranti sing padha. Model iki dirancang kanggo digunakake ing ruangan apa wae, kalebu ing ndhuwur pawon utawa ing jedhing, amarga tahan asor sing ditawakake.

Kita bisa nggabungake Sonos One (model karo asisten) karo One SL liyane ing ruangan sing padha kanggo nggawe pamisahan stereo lan nikmati swarane sing luwih jelas. Uga kita bisa nggunakake minangka speaker mburi sistem téater omah kita karo Sonos Playbar, Sonos Playbase, utawa Sonos Beam.

Sonos Siji SL

Sonos One SL anyar regane 199 euroKasedhiya kanthi warna ireng lan putih lan bisa langsung dipikolehi ing situs web pabrikan lan ing perusahaan resmi.

Piranti iki gabung karo rong produk liyane sing ditampilake perusahaan ing FIFA 2019 sing dianakake ing Berlin: Sonos Pindhah, speker daya baterai portebel, sing regane 399 euro lan Pelabuhan Sonos, piranti sing bisa nyambung menyang stereo saiki lan ngatur liwat piranti. Regane Pelabuhan Sonos yaiku 449 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.