Kabeh sing kita ngerti babagan Doogee S98

Doogee S98 Kab

terminal sabanjuré Telpon Rugged Produsèn Doogee punika S98, terminal sing a lompat pinunjul dibandhingake generasi sadurunge, njaga sawetara fitur sing luwih tradisional kayata tahan kanggo guncangan, tiba lan liya-liyane.

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan kabeh desas-desus sing wis bisa ditindakake babagan Doogee S98, terminal sing meh mesthi tekan pasar. akhir wulan Maret iki.

Especificaciones

Doogee S98 Kab
Prosesor MediaTek Helio G96
Memori RAM 8GB LPDDRX4X
Ruang panyimpenan 256 GB USF 2.2 lan expandable karo microSD
Layar 6.3 inci - Resolusi FullHD + - LCD
Resolusi kamera ngarep 16 MP
Kamera mburi 64 MP utama
20 MP wengi sesanti
8 sudhut sudhut MP
Baterei 6.000 mAh kompatibel karo pangisi daya cepet 33W lan pangisi daya nirkabel 15W
wong NFC - Android 12 - nganyari 3 taun

Desain Doogee S98

Doogee S98 Kab

Lompatan penting ing kualitas lan desain sing ditawakake Doogee S98 ditemokake ing mburi. Mburi S98 kalebu layar LCD. Kita bisa ngatur gambar sing ditampilake ing layar iki kanggo ndeleng wektu, dina, pesen, level baterei, kontrol puter maneh musik.

Ing wayahe, kita ora ngerti yen, saliyane, bakal ngidini kita pratinjau gambar kamera mburi. Iku bakal dadi pilihan Fantastic sing bakal bantuan kita njupuk kauntungan saka modul mburi digawe saka 3 kamera lan kita bakal ngomong bab mengko.

Doogee S98 kalebu sertifikasi IP68, IP69K lan sertifikasi militèr MIL-STD-810G, Sertifikasi sing njamin fungsi terminal iki kanthi bener ing lingkungan apa wae, nalika ana owah-owahan dadakan ing suhu lan uga nolak jeblugan apa wae.

8 prosesor inti

Nang Doogee S98 kita temokake prosesor 8-inti saka MediaTek, Helio G96. Saka 8 intine iki, 2 nduweni kinerja dhuwur lan liyane tanggung jawab kanggo ngoptimalake manajemen baterei, baterei sing minangka kekuwatan liyane saka terminal iki.

Prosesor diiringi dening 8 GB jinis RAM LDDR4X (kinerja dhuwur, memori kurang daya) lan 256 GB saka panyimpenan (jinis USF 2.2), panyimpenan sing, kaya paling saka terminal Produsèn iki, kita bisa nggedhekake nggunakake kertu microSD.

Thanks kanggo prosesor iki, kita bakal bisa seneng game paling nuntut tanpa lags lan sing paling Jahwéh, tanpa konsumsi baterei dhuwur sing bakal kita pirembagan bab mengko.

Terminal anyar iki bakal dikelola dening Android 12 lan, miturut Produsèn, sampeyan bakal nampa maksimum 3 taun nganyari keamanan lan nganyari saka Android.

Kalebu a Kripik NFC kanggo nggawe tumbas saben dina liwat Google Pay, wis sertifikasi militer MIL-STD-810G lan sensor bekas driji ing sisih.

Layar FullHD+

Kanggo nikmati kekuwatan gedhe saka MediaTek G96, sampeyan butuh layar kaya sing ditawakake Doogee S98. Doogee S98 kalebu layar jinis LCD saka 6,3 inci kanthi resolusi 2.580 × 1080 (FullHD +) lan pangayoman Corning Gorilla Glass.

Saiki kita ora ngerti apa ukuran layar bunder ing mburi, nanging nduweni kabeh tandha kira-kira 1,5 inci, luwih saka cukup ruang kanggo takon informasi sing dikarepake.

Bagean Photographic

Doogee S98 Kab

Ing ngarep, Doogee S98 kalebu a Kamera 16 MP, resolusi luwih saka cukup kanggo penyayang selfie. Ing sisih mburi, ana sing luwih menarik, amarga modul sing digawe saka 3 lensa kalebu:

La lensa utama tekan 64 MP saka résolusi. Kajaba iku, uga kalebu lensa sing dirancang kanggo sesanti wengi karo 20 MP saka résolusi. Kamar katelu yaiku a amba kanthi resolusi 8 MP.

Kajaba iku, kalebu a Lampu kilat LED kang dianggo minangka senter.

Batere 6.000 mAh

Baterei tetep dadi salah sawijining titik paling penting saka pabrikan iki lan Doogee S98 ora ana sing istiméwa. Nang terminal iki, kita temokake a Baterei 6.000 mAh kanthi dhukungan kanggo pangisi daya cepet 33W.

Doogee kalebu pangisi daya iki ing kothak, supaya ora perlu kanggo nggawe investasi sakteruse. Yen sampeyan ora pengin nggunakake sisih cepet, sampeyan bisa ngisi terminal iki nggunakake daya nirkabel, kompatibel karo daya maksimum 15W.

Tanggal rega lan rilis

Doogee S98 Kab

Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan artikel iki, peluncuran Doogee S98 ora samesthine nganti pungkasan wulan Maret iki. Ing wayahe, kita ora ngerti apa rega pasar.

Nanging, ngerti pabrikan, sampeyan bakal bisa nggawe sawetara promosi khusus sing ngidini kita nyimpen dhuwit akeh. Saka Androidsis, kita bakal ngandhani sampeyan babagan tanggal peluncuran lan tawaran.

Yen pengin ngerti liyane babagan terminal iki, Aku ngajak sampeyan ngunjungi situs web ing ngendi kabeh gosip dikompilasi. Sampeyan uga bisa ngunjungi situs web resmi kanggo rincian liyane.

Yen sampeyan rencana gawe anyar mobile ing minggu teka, Aku ngajak sampeyan ndeleng rega peluncuran terminal anyar iki, kanthi nganyari 3 taun, dadi pilihan sing apik kanggo dipikirake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.