Exynos 9825: Prosesor Galaxy Note 10

Exynos 9825

Galaxy Note 10 lan 10+ resmiKita wis ngerti apa sing ditinggalake Samsung karo teknologi anyar sing anyar. Merek Korea wis ngesunake kita esuk iki kanthi prosesor high-end anyar, sing sabenere debut ing ponsel kasebut. Minangka Exynos 9825, sing wis ana pirang-pirang bocor minggu iki, nanging saiki dadi resmi. Prosesor anyar kanggo high-end.

Sing biasane yaiku Samsung nggunakake prosesor sing padha ing kalorone dhuwur-mburi. Sanajan ing kasus iki, kanthi diluncurake Galaxy Note 10, merek Korea ngilangi tren iki. Dheweke menehi kita Exynos 9825, sing bisa kita deleng minangka versi prosesor sing luwih apik sing ditemokake ing wulan Februari.

Iki minangka prosesor penting kanggo pabrikan Korea, amarga iku sing pertama ing kisaran sing wis diproduksi ing 7 nm. Dadi, iki minangka lompatan penting kanggo perusahaan, sing mesthi bakal ana ing level pesainge. Proses pabrikan anyar iki minangka salah sawijining pangowahan sing paling penting, lan sing paling bakal mbantu prosesor. Kita ngandhani spesifikasi lengkap ing ngisor iki.

Exynos 9825 Spesifikasi

Exynos 9825

Kita ngadeg sadurunge prosesor sing luwih kuat lan luwih apik. Kajaba iku, wis dikonfirmasi manawa bakal kompatibel karo 5G. Samsung menehi kamungkinan kanggo nambah modem anyar menyang Exynos 9825 iki, supaya kompatibilitas iki bakal kompatibel. Ora kaget, amarga salah sawijining telpon duwe dhukungan 5G. Iki minangka spesifikasi prosesor merek Korea iki:

  • Proses pabrikan: 7 nm (EUV)
  • CPU: 2 inti M4 jam 2,7 GHz + 2 inti Cortex A75 jam 2,4 GHz + 4 inti Cortex A55 jam 1,95 GHz
  • GPU: 12-inti Mali G76
  • NPU Integrasi
  • Dhukungan resolusi tampilan WQUXGA (3840 × 2400), 4K UHD (4096 × 2160)
  • RAM LPDDR4X lan Storage UFS 3.0, UFS 2.1
  • Kamera: Mburi 22MP + Ngarep 22 MP lan dhukungan kanggo sensor dual 16 + 16 MP
  • Rekaman video: Nganti 8K ing 30 fps, 4K UHD ing 150 fps 10-bit HEVC (H.265), Enkoding lan dekoding kanthi HEVC 10-bit (H.265), H.264 lan VP9
  • Konektivitas 4G terintegrasi, LTE Cat.20, 8CA
  • Ndhukung 5G nggunakake modem Samsung Exynos 5100

Sampeyan bisa ndeleng manawa nduweni akeh unsur sing padha prosesor sing ditemokake ing Galaxy S10. Samsung tetep njaga sawetara elemen sing paling penting ing babagan iki, nanging uga menehi owah-owahan, dadi prosesor sing luwih lengkap lan kuat ing kasus iki. Nalika umume Exynos 9825 dandan iki kudu matur nuwun amarga wis diproduksi ing 7 nm. Contone, ngidini konsumsi daya sing luwih murah, kanggo operasi piranti sing luwih efisien. Soko sing kudu dideleng pangguna apa wae Galaxy Note 10 nalika duwe.

Exynos 9825

Kaya biasane ing pasar, Exynos 9825 menehi kita NPU, unit sing khusus kanggo kabeh kegiatan intelijen buatan ing prosesor. Iki minangka syarat sing wis penting ing dhuwur, lan kisaran medium ing Android, mula merek Korea menehi kita siji ing babagan iki. Ora akeh rincian sing diwenehake, nanging bisa uga bakal padha karo sing ditemokake ing prosesor Galaxy S10. Kanggo liyane, kita bisa ndeleng manawa akeh spesifikasi sing ora nuduhake kualitas sing apik.

Salah sawijining aspek sing paling penting ing prosesor iki yaiku duwe kemungkinan duwe 5G. Samsung uga nyedhiyakake modem anyar, Exynos 5100. Iki minangka modem opsional, sing bisa ditambah utawa ora menyang prosesor. Yen digunakake, Exynos 9825 kompatibel karo 5G. Iki minangka fungsi sing penting banget, sing dibayangke ing versi 5G Galaxy Note 10+. Dadi telpon anyar sing kompatibel, sing bakal teka ing Spanyol sawetara minggu, tanggal 23 Agustus, miturut perusahaan kasebut kanthi resmi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.