Bocor Moto G5S Plus ngungkapake spesifikasi lan gambar anyar

Filtrasi Moto G5S Plus

Salah sawijining ratu sing ora bisa dibantah saka jajaran tengah nalika nerangake babagan telephony seluler yaiku Motorola. Lan, bisa uga, ing kulawarga sing beda-beda sing ditampa perusahaan, kulawarga G paling populer ing kalangan pangguna. Uga, wiwit lair maneh ing 2012, perusahaan Amerika ora mandheg ngrebut sukses. Lan dheweke pengin terus kaya iki. Peluncuran sabanjure sing diarepake wulan Juli iki yaiku sing anyar Moto G5S lan Moto G5S Plus.

Nanging, kita bakal fokus ing model paling anyar iki, sing dadi protagonis bocor anyar, kaya sing dilaporake portal kasebut SlashGear. Informasi sing wis dingerteni saiki ndadekake kita ora ngerti gambar terminal anyar, uga sawetara ciri teknis sing bisa ditemokake ing sales super merek sabanjure.

Kamera dual Moto G5S Plus

Sabanjure Motorola Moto G5S Plus bakal dadi model paling gedhe saka baris sing diwiwiti ing model sadurunge. Sanajan data durung dikonfirmasi, kabeh desas desus nuduhake manawa kita bakal ngadhepi terminal kanthi layar diagonal 5,5 inci lan resolusi Full HD.

Nanging, kasunyatan sing paling penting saka Moto G5S Plus iki, bisa uga kamera mburi dobel. Miturut sumber sing wis nemokake informasi kasebut, peralatan kasebut bakal duwe sensor 12,9 megapiksel dobel. Lan formula sing bakal ditindakake yaiku nang sensor RGB lan monokrom liyane. Nggabungake loro potret kasebut bakal entuk asil pungkasan sing paling apik.

Ukuran batere uga wis ngluwihi. Iki bakal teka kanthi kapasitas 3.072 milliamp, siji tokoh cukup kanggo awet sedina muput. Versi Android sing bakal diinstal uga wis bocor. Ing kasus iki, bakal Android 7.1.1 Nougat, salah sawijining versi paling anyar ing platform kasebut. Pungkasan, data liyane sing wis dingerteni yaiku prosesor lan memori. Motorola bakal milih Snapdragon 626 inti. Iki bakal diiringi RAM 8 GB. Nalika papan panyimpenane bakal tekan 4 GB.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.