Acer nyedhiyakake macem-macem laptop laptop anyar ing IFA 2019

Acer Chromebook 315

IFA 2019 diwiwiti karo Acer minangka protagonis utama. Perusahaan kasebut bubar ngrampungake konferensi pers ing ngendi dheweke menehi akeh warta. Antarane produk sing ditinggalake yaiku sawetara laptop Chromebook sing anyar. Wong-wong mau menehi total papat model (315, 314, 311 lan Spin 311).

Iki minangka papat laptop sing ideal kanggo siswa, dirancang kanggo menehi kinerja paling apik ing kabeh wektu. Desain modern, fitur sing apik, lan regane akeh dhuwit minangka kunci kisaran Acer Chromebook iki. Dadi dheweke duwe kabeh sing dadi salah siji sing paling populer ing babagan iki.

Rentang kasebut bisa dipérang dadi rong klompok, kanthi rong model sing minangka langkah ing ndhuwur babagan ukuran lan kinerja. Nalika duwe loro model liyane sing ukurane luwih cilik, nanging njaga fitur sing lengkap kanggo para siswa. Iki minangka kisaran Chromebook anyar.

Artikel sing gegandhengan:
Acer dadi mitra program Liga LEGO PERTAMA ing Spanyol

Chromebook 315 lan Chromebook 314: Model unggulan

Acer Chromebook 315

Kapisan yaiku rong model kanthi ukuran luwih gedhe. Iki minangka Chromebook 315 lan Chromebook 314, sing paling gedhe lan paling kuat ing kana. Cocog kanggo nggarap lan menehi kinerja sing apik, sanajan uga cocog kanggo ndeleng konten multimedia, amarga layar gedhe lan kualitas. Dadi, dheweke katon misuwur ing kisaran kasebut.

Chromebook 315 nduweni layar 15,6 inci, dene Chromebook 314 duwe layar 14 inci. Ing kalorone kasus kasebut duwe resolusi Full HD (1920 x 1080 p) kanthi teknologi IPSii lan sudut pandang sing amba. Chromebook 315 uga kalebu keypad numerik khusus, dadi piranti sing apik kanggo pangguna lan pamilik bisnis cilik.

Acer nawakake ing kasus Chromebook 315 pilihan saka nggabungake prosesor Intel Pentium Silver N5000. Kabeh kisaran nggunakake Intel Celeron N4000 dual-core utawa N4100 kotak-inti minangka pemroses, nanging model iki nawakake pilihan tambahan. Ing babagan RAM lan panyimpenan, 315 duwe RAM nganti 8GB lan panyimpenan eMMC 128GB. Ing kasus 314, 8 GB lan 64 GB. Kaloro laptop nawakake otonomi 12,5 jam.

Acer Chromebook Spin 311 lan Chromebook 311: Model Cilik

Chromebook Spin 311

Rentang Chromebook iki rampung karo rong laptop iki, sing paling cilik saka segi ukuran. Merek kasebut nyedhiyakake Chromebook Spin 311 lan 311, rong model sing entheng lan apik banget kanggo saben dina saben dina. Kalorone Dheweke duwe layar 11,6 inci. Acer Chromebook Spin 311 (CP311-2H) nduweni desain konversi 360 derajat, mula layar sentuh HD 11,6 inci bisa digunakake ing patang mode: tablet, laptop, tampilan, lan tendha.

Model nomer loro ing kisaran iki yaiku Chromebook 311, sing duwe ukuran layar 11,6 inci sing padha. Ing kasus kasebut, duwe desain laptop tradisional, lan entheng banget, bobote mung luwih saka 1 kg. Dadi gampang diangkut kapan wae. Laptop iki kasedhiya ing layar demek lan uga versi non-demek. Kaloro laptop menehi kita otonomi nganti 10 jam.

Acer nawakake nganti 8 GB RAM lan panyimpenan 64 GB ing Chromebook Spin 311. Nalika ing Chromebook 311, sampeyan bisa milih nganti 4GB lan 64GB. Dual-core Intel Celeron N4000 utawa N4100 quad-core digunakake minangka prosesor ing kasus iki. Ing babagan konektivitas, kabeh duwe rong port USB 3.1 Type-C Gen 1 lan duwe kamera HD ngarep kanggo telpon video.

Artikel sing gegandhengan:
Acer Swift 7, laptop ramping sing apik kanthi rega sing ora sopan [Review]

Rega lan peluncuran

Acer Chromebook 314

Acer wis negesake manawa kisaran Chromebook bakal didol musim gugur iki, saindhenging wulan Oktober. Sanajan tanggal kasebut bisa beda-beda gumantung karo pasar sing dimaksud, kita bisa ngarep-arep wulan iki. Perusahaan uga nuduhake rega saben laptop iki:

  • Chromebook 315 bakal kasedhiya wiwit Oktober kanthi rega 329 euro.
  • Chromebook 314 bakal diluncurake ing wulan Oktober kanthi rega 299 euro.
  • Chromebook Spin 311 bakal kasedhiya wiwit Oktober kanthi rega 329 euro.
  • Acer Chromebook 311 bakal kasedhiya wiwit Oktober kanthi rega 249 euro.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.