Nintendo Switch Lite: Versi konsol paling cilik lan paling murah

Warna Ngalih Lite Nintendo

Sawise pirang-pirang desas desus babagan iki, Nintendo Switch Lite pungkasane dadi resmi. Nintendo nampilake konsol versi anyar iki. Kita bisa nganggep luwih kaya versi anyar tinimbang konsol anyar. Kita ngadhepi alternatif sing luwih cilik, kanthi rega sing bisa diakses ing kasus iki. Sanajan iki nggawa sawetara watesan.

Wiwit ngganti konsol sing luwih murah, Nintendo Switch Lite ngorbanake kemampuan kanggo nyambung menyang TV kanthi dock utawa fungsi misahake Joy-Con kaya kedadeyan ing versi normal. Miturut perusahaan kasebut, console iki ditampilake minangka pilihan kanggo muter judhul Nintendo Switch ing mode portebel.

Ing babagan desain, kita ora nemokake akeh pangowahanIku mung luwih kompak tinimbang model asli. Nintendo ngerti apa sing cocog karo konsol asli lan saiki kita menehi versi anyar sing dirancang kanggo pamirsa sing beda.

Desain kompak

Minangka jenenge ngidini kita tebak, Nintendo Switch Lite rada luwih cilik tinimbang model asli. Ukurane 91,1 x 208 x 13,9 milimeter lan bobote uga dadi 275 gram ing kasus iki. Ringan luwih entheng, amarga asline bobote udakara 300 gram. Dadi prabédan minimal ing kasus iki sing ditemokake.

Layar iki uga luwih cilik. Panel tutul LCD ukuran 5,5 inci wis digunakake. Ora ana pangowahan resolusi, sing tetep ana ing 1.280 × 720 piksel saka sing asli. Otonomi uga dikelola ing konsol. Miturut Nintendo, enem otonomi otonomi sing wis ana ing asline dijaga. Sanajan kita nemokake perbaikan kinerja ing Nintendo Switch Lite antara 20% lan 30%, amarga kasunyatane chip anyar wis dikenalake.

Game game

Nintendo Switch Lite

Mode game minangka pangowahan utama ing konsol anyar iki saka perusahaan Jepang. Kaya sing wis disebutake, ing kasus iki kita nemokake sawetara watesan, sing nggawe luwih murah tinimbang Switch asli. Dadi aspek sing kudu dipikirake babagan iki. Pilihan kanggo nyambungake utawa nyopot aksesoris eksternal beda-beda saiki.

  • Ora kompatibel karo Nintendo Labo
  • Kontrol dibangun ing console lan ora bisa dipisahake
  • Ora bisa nggunakake mode desktop tanpa Joy-Con eksternal
  • Ora bisa nggunakake mode TV
  • Nintendo Switch Lite ora duwe output video
  • Ora kompatibel karo dhasar Switch asli

Mode game beda, sanajan konektivitas tetep ora beda. Kita duwe Sambungan WiFi, Bluetooth lan NFC manawa kita ana ing asli uga ana ing kana. Kajaba iku, aksesoris sing wis dituku sadurunge bisa digunakake. Joy-Con utawa liyane kayata Switch Pro utawa Poké Ball Plus.

Katalog Nintendo Switch Lite

Salah sawijining keraguan gedhe kanggo pangguna yaiku Nintendo Switch Lite utawa kompatibel karo game saka console asli. Nintendo negesake manawa kompatibel karo kabeh game ing katalog sing bisa diputer ing mode genggem. Uga karo sing ana ing mode desktop, anggere pangguna duwe Joy-Con sing wis dituku kanthi kapisah, amarga ana eksternal. Sanajan ing sawetara game bisa uga ana larangan.

Kajaba iku, wis dikonfirmasi manawa ana kompatibilitas mundur mutlak ing antarane rong konsol kasebut, thanks kanggo Nintendo Switch Online. Saliyane, konsol kompatibel karo kabeh game multipemain sing ditemokake ing Switch asli. Dadi ing pangertene iki kayane ora ana sing kuwatir.

Rega lan peluncuran

Nintendo Switch Lite

Kanggo tuku Nintendo Switch Lite, kita kudu ngenteni sawetara. Bakal didol tanggal 20 September 2019, kaya sing wis dikonfirmasi. Konsol dirilis kanthi telung warna, yaiku abu-abu, pirus, lan kuning. Kita uga bisa tuku konsol bebarengan karo kit kanthi tutup lan protector layar. Saiki ora ana sing disebutake babagan aksesoris eksklusif, mula kita ora ngerti bakal ana.

Regane didol yaiku $ 199 ing Amerika Serikat. Saiki, rega resmi durung dingerteni ing Spanyol, sanajan yen kita konsultasi karo rega Nintendo Switch ($ 299 - 319 euro), kemungkinan konsol anyar iki bakal diluncurake ing Spanyol kanthi rega sing cedhak 200 euro. Nanging saka Nintendo, ora ana rega sing diwenehake saiki.

Saliyane versi normal, dikonfirmasi manawa bakal ana rong versi khusus Nintendo Switch Lite. Iki minangka rong edisi Zacian lan Zamazenta. Loro-lorone duwe tombol ing cyan lan magenta, uga rincian Pokémon Sword lan Pokémon Shield. Iki bakal dadi edisi winates sing bakal didol tanggal 8 November.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.