Spotify duwe 75 yuta pelanggan

Spotify

Wiwit layanan musik streaming Apple, Apple Music, platform musik streaming, teka ing pasar wis dikurangi dadi mung rong pilihan: Spotify lan Apple Music paling ora global, amarga iku rong layanan kanthi jumlah langganan paling dhuwur saiki.

Saiki Spotify kadaptar ing Bursa Saham New York, perusahaan Swedia duwe kewajiban ngandhani para pemegang saham saben telung wulan kepiye carane akun perusahaan lan, utamane, jumlah pelanggan, sawetara pelanggan sing wis tekan angka 75 yuta. Kaya sing diarepake, jumlah pangguna gratis uga wis saya akeh.

Dina iki, Spotify duwe 99 yuta pangguna versi gratis, Dadi, yen kita nambahake loro layanan kasebut, total pangguna sing nggunakake Spotify yaiku 174 yuta dolar. Layanan musik streaming nomer loro kanthi pangguna paling akeh, Apple Music, duwe 40 yuta pelanggan, kabeh dibayar amarga ora nawakake mode gratis karo iklan kaya Spotify, saliyane duwe 8 yuta pangguna sing nggunakake. Periode uji coba gratis telung wulan sing ditawakake Apple kanggo sing durung nyoba.

Ing telung wulan pungkasan, perusahaan uga wis entuk prestasi nyuda kapitunan, wiwit kerugian 139 yuta dolar sing diumumake telung wulan kepungkur dadi 41 yuta pangguna. Prakiraan paling apik ing perusahaan kasebut, yakin manawa jumlah pelanggan bakal nyedhak, sithik banget, 95 yuta pangguna pangguna, tokoh sing bisa nyedhaki nanging ora ngluwihi yen jumlah adopsi pelanggan anyar tetep dikelola nganti saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)