Spotify ngluncurake dhaptar lagu klompok kanthi ekstensi kanggo Messenger

Spotify

Spotify bubar nganyari ekstensi kanggo Facebook Messenger kanthi fungsi anyar sing bakal ngidini pangguna aplikasi kasebut nggawe dhaptar lagu klompok kanggo kabeh anggota obrolan tunggal bisa melu, tanpa kudu mbukak Spotify lan preduli manawa dheweke dadi anggota platform streaming iki.

Kanthi tembung perusahaan kasebut, opsi anyar kanggo nggawe dhaptar lagu kolaboratif ing Facebook Messenger iku cocog kanggo lelungan klompok, pesta utawa mung kanggo sawetara kanca bisa nuduhake lan ngrungokake musik favorit karo wong liya.

Kaya sing wis diandharake ing ndhuwur, saka ing Messenger, pangguna Spotify bisa nggawe dhaptar lagu anyar kanggo mengko ngajak kanca-kanca kanggo menehi kontribusi ing dhaptar kasebut. Paling apik, kanca-kanca sing nggawe dhaptar ora kudu duwe akun Spotify supaya bisa melu lagu dhewe,

Cara nggawe dhaptar lagu klompok ing Messenger liwat ekstensi Spotify

Dhaptar lagu klompok ing Messenger

Kanggo nggawe dhaptar lagu kolaboratif ing Messenger nggunakake ekstensi Spotify, tindakake langkah-langkah sederhana iki:

  • Pisanan, bukak app Facebook Messenger, salah siji saka terminal sampeyan Android utawa iOS.
  • Bukak obrolan utawa grup sing pengin digawe dhaptar lagu kolaboratif.
  • Klik ing mlebu "+" yaiku ing sisih kiwa ngisor aplikasi.
  • Pilih Spotify saka bagean saka Ekstensi.
  • Klik ing pilihan Gawe Dhaptar Dhaptar Grup (Gawe dhaptar lagu klompok)
  • Klik ing Kirim menyang [jeneng kanca] (Kirim menyang [jeneng kanca sampeyan]) o Kirim menyang Grup.
  • Klik ing Tambah Lagu (Tambah lagu).
  • Pilih utawa telusuri lagu sing sampeyan karepake, banjur klik Ok utawa OK. Baleni langkah iki nganti sampeyan nambahake kabeh lagu sing dikarepake.

Spotify

Saiki, fungsi Spotify anyar bakal kasedhiya kanggo piranti seluler karo Android lan iOS, dadi durung aktif ing versi web aplikasi kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)