Spotify ngundhakake rega tarif ing Norwegia

Spotify

Spotify wis dadi protagonis minggu iki amarga akeh pangowahan sing wis digawe kanggo rencana gratis. Nanging perusahaan Swedia saiki menehi kabar beda. Wiwit kenaikan rega tarif diumumake. Paling ora ing Norwegia, wiwit negara Skandinavia bakal ndeleng rega akun premium, kulawarga lan siswa mundhak.

Iki wis dingerteni dening perusahaan kasebut. Iki rega mundhak 10% rega saka telung tarif Spotify iki. Warta sing bisa uga ora cocog karo pangguna. Sanajan, perusahaan kasebut dhewe ora nolak tumindak sing padha ing negara liya.

Peningkatan rega iki bakal ditrapake ing wulan Mei sing padha. Sanajan pelanggan anyar kudu mbayar rega anyar ing wulan Mei. Kanggo pangguna sing wis langganan layanan streaming, kenaikan rega kasebut bakal diwiwiti ing wulan Juli.

Spotify duwe sawetara alasan kanggo ngunggahake rega tarif kasebut. Siji tangan, perusahaan kudu ngasilake bathi. Wis sawetara minggu wiwit perusahaan Swedia kasebut umum ing New York. Dadi kudu dadi investor. Wiwit saiki dheweke ora nate ngasilake bathi ing sejarah.

Uga, perusahaan kasebut negesake biaya royalti sing dhuwur (pambayaran kanggo seniman). Dadi rega rega sing mundhak bakal mbantu dheweke ngrampungake biaya kasebut. Paling ora, umume, kayane rencana Spotify anyar iki.

Yen tes kanthi rega mundhak ing Norwegia bakal lancar, perusahaan ora nolak tumindak sing padha ing negara liya. Apa sing durung dingerteni saiki yaiku negara-negara liya sing ngunggahake rega. Kita bakal enggal ngerti data iki. Nanging luwih dhisik kudu ndeleng kepiye reaksi pangguna Spotify ing Norwegia babagan kenaikan rega kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)