Spotify wiwit dites nganggo asisten swara dhewe

 

Spotify

Asisten swara wis dadi populer. Perusahaan kaya Amazon, Apple, Google utawa Samsung wis duwe dhewe lan kompetisi kasebut brutal. Amarga kabeh pengin pangguna nggunakake. Nanging dheweke dudu siji-sijine. Amarga Spotify uga menehi asisten dhewe. Perusahaan saiki lagi nyoba.

Iki minangka asisten sing bakal digabung karo aplikasi layanan musik streaming. Liwat seri perintah, pangguna bakal bisa takon asisten ing Spotify supaya bisa nemokake lan muter lagu, album, panganggit utawa dhaptar lagu. Kabeh iki tanpa prelu golek telusuran kanthi manual.

Wis ana sawetara pangguna aplikasi sing wis ndeleng tuntunan tuntunan iki. Sanajan saiki katon perusahaan Swedia nindakake tes. Nanging wis ngiwa tahap tertutup awal. Uga Spotify dhewe wis ngonfirmasi manawa dheweke nggunakake fungsi anyar iki. Nanging dheweke ora pengin ngumumake informasi luwih lengkap babagan iki utawa tanggal nalika dheweke bakal ngluncurake.

Kayane langkah logis kanggo aplikasi kasebut. Wiwit nganggo cara iki, kanthi asisten panggunaan, bakal luwih gampang lan luwih kepenak kanggo pangguna. Cukup takon marang asisten iki (kita ora ngerti bakal duwe jeneng) kanggo nemokake sing pengin dirungokake.

Akeh sing ndeleng iki minangka langkah dening Spotify supaya pangguna tetep platform lan mulane nyegah ngalih menyang Apple Music. Amarga layanan streaming Apple dadi pesaing gedhe kanggo wong Swedia. Kasunyatane, ing Amerika Serikat kabeh nuduhake manawa layanan Apple bakal dadi sing paling gedhe.

Muga-muga bisa enggal ngerti informasi babagan implementasi tuntunan tuntunan iki dening Spotify. Kayane fungsi sing migunani banget lan yen wis integrasi kanthi apik, aplikasi bakal luwih gampang digunakake. Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)