Starkvind minangka rumus IKEA kanggo nggawe maneh pembersih udara [Analisis]

IKEA kerja keras kanggo ngetrapake macem-macem produk sing bisa nyakup "otomatisasi omah dhasar" saka omah standar. Bukti iki yaiku kolaborasi sing ora kaetung karo Sonos sing wis bisa dideleng sadurunge, uga versi pertama pembersih udara sing bisa diakses sing uga dites.

Saiki wektune kanggo nyaring produk, lan iki wis dadi ide utama karo sing anyar Starkvind, pembersih udara meja serbaguna kanthi fitur sing cocog. Tetep karo kita lan temokake apa isi pembersih udara aneh saka IKEA iki sing ndadekake merek liyane gemeter ing pasar iki.

Bahan lan desain: Bakal angel ngerti manawa iku pembersih

Lan judhul ing bagean desain iki minangka ringkesan piranti sing paling apik lan apa sing dakkira, saka sudut pandangku sing asor, yaiku titik sing paling disenengi. Iku hard kanggo ngerti apa neraka iku yen padha ora pitutur marang kowe, lan sing apik, amarga iku ateges meja. Kaya sing wis dakkandhakake, meja sing bisa ngresiki hawa lan duwe sistem pemasangan IKEA klasik sing sampeyan tresnani, utawa sengit. Aku sinau pawulangan sing penting nalika aku nyedhiyakake omahku, sampeyan kudu tuku obeng listrik IKEA, sampeyan bakal entuk kesehatan lan wektu.

  • Werna: Coklat peteng / Oak Putih
  • Versi: Kanthi tabel terpadu / Ing mode individu
  • Ukuran: 54 x 55 cm

Nanging aja nyimpang lan terus ngomong babagan Starkvind, pembersih IKEA sing sanajan ing model 149 euro bisa dadi meja sisih 54 x 55 cm, Kita uga bisa tuku ing versi 99 euro, sing mbatesi dadi pembersih sing cukup gedhe sing duwe sikil metalik klasik ing gaya model sadurunge. 1,50 meter kabel wis Integrasi menyang salah siji sikil (mbudidaya iki nalika manggonke) lan campuran ing banget uga karo sakcedhake, Nanging, iki watesan kanggo alasan ketok lokasi meja, kang kudu luwih diselehake ing cedhak a tembok, utawa sofa supaya ora ana kabel sing mbebayani.

Déwan lan konfigurasi

Ing soyo tambah iki bakal gumantung banget ing pangguna lan pribadine. Aku butuh 10 menit kanggo ngrampungake 13 langkah kasebut. Tabel wis lagi wae wolung ngawut-awut sing diselehake karo tombol Allen klebu lan tutup klik-shaped, liyane iku luwih saka karya Déwan purifier kayata panggonan seko saka saringan lan wiring.

Minangka kanggo konfigurasi, prasaja. Filter pisanan wis dirakit nanging ing tas, supaya kita kudu ngakses kabin lan mbayar. Yen wis rampung iki, kita sijine Filter reresik gas kapindho sing bisa tuku dhewe kanggo € 16 (becik kanggo ambu ora enak).

Saiki iki wektu kanggo njupuk kauntungan saka fitur otomasi omah. Starkvind iki nduweni konektivitas karo sistem IKEA Tradfri, supaya kita bisa nggarap aplikasi IKEA Home Smart. Ora perlu ngomong, "jembatan" Tradfri iku strictly perlu kanggo iki. Kita mung tindakake langkah ing ngisor iki:

  1. Kita mbukak aplikasi lan pilih piranti
  2. Kita menet tombol pasangan nalika dijaluk
  3. Nyambung kanthi otomatis

Saiki kita mung kudu nggabungake karo HomeKit Apple utawa Alexa Amazon lan nikmati. Iki, kanthi cara iki, produk IKEA Tradfri pisanan sing nggunakake sistem pasangan otomatis kanthi cara iki, lan iku sing kudu disyukuri.

Kapabilitas purifikasi lan karakteristik teknis

Kita miwiti kanthi ciri teknis dhasar, piranti iki uga duwe mode "otomatis" kanthi limang kekuwatan manual sing bakal ngetokake swara tartamtu gumantung saka kapasitas pemurnian:

  • Level 1: 24 db kanggo 50 m3
  • Level 2: 31 db kanggo 110 m3
  • Level 3: 42 db kanggo 180 m3
  • Level 4: 50 db kanggo 240 m3
  • Level 5: 53 db kanggo 260 m3

Kepiye cara liya, konsumsi listrik uga iku bakal nambah progressively, antarane 3W ing mode minimal lan 33W ing mode maksimum. Kanthi cara sing padha, kita duwe sawetara unsur sing kudu dijaga.

  • Pre-filter: Reresik rong nganti patang minggu
  • Sensor kualitas udara: Saben 6 sasi
  • Filter partikel: Ganti saben 6 sasi
  • Filter gas: Ganti saben 6 sasi

Mode otomatis Kanggo bagean kasebut, bakal milih kacepetan penggemar miturut kualitas udara amarga meter partikel PM 2,5. Kanggo ngganti panyaring nalika bebaya katon ing panel kontrol, kita kudu mencet tombol «reset» sing ana ing njero, paling sethithik telung detik nganti indikator mati.

Gunakake pengalaman

Kaya sing wis dingerteni, panyaring standar digunakake kanggo mbusak bledug, serbuk sari lan alergen udhara liyane (PM 2,5). Kanggo bagean kasebut, panyaring gas ngidini kita ngilangi asap, gas lan utamane bau, aksesoris sing didol kanthi kapisah lan saka sudut pandangku perlu, Inggih, tanpa iku kita sangsoro siji saka ciri sing sabenere kanggo kula punika paling menarik saka purifiers iki, sing ambu ora enak. Ing kaping kadhemen iku menarik kanggo bisa kanggo "ventilate" omah tanpa kudu mbukak jendhela sembarang, esuk pass apik lan sampeyan bisa sok dong mirsani mambu resik indescribable.

Minangka kauntungan, kita duwe desain sing mung IKEA wis bisa kanggo kurban supaya adoh lan sing frees kita saka kudu mbecikake panggonan seko saka purifier, kang ing akeh kesempatan iku alesan sing ndadekake kita supaya tekane ing ngarep. Saiki kita mung kudu ngganti salah siji saka tabel sisih karo Starkvind iki lan kita duwe loro-ing-siji. Desain iki cocok banget karo omah sing dihiasi unsur IKEA, nanging cukup netral, Padha ora bakal clash ing paling lingkungan lan ndadekake iku becik malah kanggo kantor.

Ing babagan kepuasan, kita nemokake kinerja sing apik ing babagan pemurnian udara lan penghapusan bau, diiringi integrasi mutlak karo unsur otomasi omah liyane lan uga IKEA dhewe minangka wuta pinter iki sing wis dites sadurunge. Ing titik iki, Starkvind kanggo 159 euro misale jek kula alternatif banget kanggo nimbang.

Pendapat editor

Starkvind
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
99,99 a 149,99
  • 80%

  • Starkvind
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • Integrasi karo otomatisasi omah
  • Kapabilitas purifikasi lan kesederhanaan

Contra

  • Mbutuhake kreteg Tradfri
  • Versi tanpa meja ora atraktif banget

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)