Stasiun Dump Onyx Roborock dadi gampang [Review]

Bubar dianalisis ing kene Roborock S7, pembersih vakum robot sing uga bisa ngresiki lan nawakake asil sing luar biasa. Nganti saiki, vakum robot dhuwit sing paling apik sing wis dideleng ing saluran kasebut. Nanging, watesan babagan kesempurnaan kanggo detail sing sethithik, stasiun mandhiri dadi saya perlu.

Roborock wis ngenalake stasiun mandhiri anyar lan kita wis nganalisis kanthi jero supaya sampeyan bisa ndeleng tambahan Roborock S7 iki. Temokake karo kita kepiye pangopènan pembersih vakum robot minimal dikurangi lan sampeyan bisa nggunakake wektu nalika ora mbuang-mbuwang piranti.

Iku gedhe Tumit Achilles piranti jinis iki, nalika kosong. Simpenan kasebut menehi apa sing diwenehake, lan yen sampeyan duwe kewan ingon (kaya ngono) mula, paling pas kanggo sawetara ngresiki. Mula, saben-saben aku pengin ngaktifake maneh Roborock S7, aku kudu ngelingi apa aku wis ngilangi tanke. Saiki bakal dadi masalah sing kurang umum amarga piranti sing nyoba, stasiun mandhiri iki sing Roborock wis adaptasi karo pembersih vakum sing paling maju lan langsung dadi salah sawijining sekutu sing paling apik.

Bahan lan desain: Gaya Roborock

Stasiun mandhiri Roborock S7, kepiye uga digunakake, kasedhiya ing rong warna, ireng lan putih, cocog karo warna pembersih vakum robot sampeyan. Wis pangkalan sing standar lan rada munggah, kanthi cara sing padha karo sistem silinder dobel sing nyedhiyakake tank lan motor sedhot. Kanggo liyane, dok iki nindakake fungsi sing padha karo stasiun pengisian daya, yaiku, bisa nyambungake robot menyang daya kanggo nerusake ngisi daya piranti.

  • Bobot: 5,5 Kilogram
  • Ukuran: 31.4 x 45.7 x 38.3 cm
  • Werna sing kasedhiya: Ireng lan putih

Nduwe nyekel kabel ing sisih mburi, supaya sampeyan bisa nyelehake kanthi ora jelas ing posisi apa wae, ana sing ditrima. Ing sisih ngisor, ana sawetara kekasaran sing mbantu piranti munggah ing dalan cilik, kanthi cara sing padha kanggo ngresiki pin pengisian nganggo sikat sikat sing dipasang kanthi strategis kanggo tujuan iki. Tanpa mangu-mangu, kita bakal gampang nggandhengake merek kasebut amarga dimensi lan desaine, mula cocog karo apa sing sampeyan ngarepake saka kanca Roborock S7.

Sistem koleksi sampah lan bledug

Bagean pisanan iki penting banget, nyatane aku paling penting lan mulane saiki wayahe ngobrol dawa. Sampeyan wis ngerti manawa mayoritas stasiun pengosongan otomatis iki mbutuhake seri "tas" sing biasane duwe desain proprietari, lan tanpa wong-wong mau ora ana gunane apa-apa. Nanging, stasiun Roborock S7 sing mandhiri iki ngidini sampeyan loro mekanisme kanggo ngilangi lan nyimpen rereget:

  • Ing tank hermetik liwat sistem nyedhot siklonik
  • Ing tas «nyekel bledug»

Efektif, Apa utawa ora nggunakake tas tank Roborock S7 minangka pilihan. Sanajan bener, tas iki dirancang khusus kanggo bledug lan ngidini kita kosongake stasiun tanpa nyopot tangki, nanging dudu elemen penting.

Kantong bledug nduweni kapasitas 1,8 liter lan segel kanthi otomatis. Kita sijine ing lokasi ndhuwur nggunakake pandhuan karton lan ekstrak liwat sisih ngisor nalika nutup. Kantong iki duwe perawatan antibakteri kanggo njaga lingkungan higienis.

Kajaba iki, sampeyan bisa langsung menyang desain multi-siklon (kanthi 15 poin) kanthi macem-macem kecepatan sing ngidini sampeyan kosongake tank Roborock S7. Kita duwe papat kekuwatan gumantung saka gangguan lan konsumsi energi sing diramalake:

  • Smart
  • Cahya
  • Intermedio
  • Maksimum

Aku nyaranake maksimal, sanajan swara bisa munggah luwih saka biasane, ing kene sing penting yaiku kosongake robot kanthi bener, lan iku sejatine. Tangki iki nduweni filter standar lan loro filter liyane sing njamin segel sing lengkap supaya bledug ora uwal. Ora perlu diandharake manawa kabeh filter kasebut bisa dicopot lan bisa dibersihake kanthi gampang ing sangisore keran, sanajan tes kita durung suwe. Yen kita milih ngilangi sistem sedhot multi-silinder, kita bakal duwe tangki 1,5 liter, luwih murah tinimbang tas njebak debu.

  • Kapasitas tangki udakara patang minggu

Gabungan kabeh teknologi kasebut dadi piranti sing unik, amarga ora ana maneh sistem pembuangan otomatis pembersih vakum robot sing ngidini tas lan tank standar bisa digunakake kanthi silih ganti. Mula, kanthi nggatekake prekara ing ndhuwur, wis nampa macem-macem sertifikasi ing TÜV Rheinland babagan perbaikan kahanan urip sing ngalami alergi.

Kanthi sambungan sing cerdas

Kepiye manawa bisa uga, stasiun mandhiri Roborock S7 nyambung karo aplikasi Roborock ing istilah sing padha karo pembersih vakum robot. Miturut teori, nggunakake algoritma sing digawe dening merek kanggo ngganti kekosongan karo persyaratan kebiasaan reresik pangguna, nanging aku ora ngerteni banget bedane. Kita bisa ngontrol proses lan kekuwatan panggunaan kanthi gampang kanthi aplikasi sing integrasi kanthi bener, sejatine kita uga ora kantun fungsi liyane.

Pangalaman pengguna

Kaya sing kedadeyan nalika Roborock S7, pengalaman sing diwenehake stasiun mbuwang otomatis kanthi apik banget. Secara pribadi, aku luwih seneng sistem pengosongan siklon ing tank supaya ora nggawe rereget maneh nganggo tas lan nyilikake pangopènan, nanging luwih gampang ngilangi rereget kanthi nggunakake tas sing ditutup kanthi bener.

Robot wis diluncurake kanthi rega udakara 299 euro, bisa dituku wiwit saiki ing Geekbuying, sanajan diarepake bisa tekan titik penjualan sing biasane. Apa investasi kasebut ora larang kanggo ngindhari pengosongan terus-terusan, aku masrahake ing tangan sampeyan.

Roborock S7 mbuwang-mbuwang awake dhewe
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
299
  • 80%

  • Roborock S7 mbuwang-mbuwang awake dhewe
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 17 de julio de 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Nyedhot
    Penerbit: 95%
  • Bising
    Penerbit: 70%
  • Celengan
    Penerbit: 95%
  • Instalasi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Multifungsi nganggo tas utawa tank
  • Gampang nyiyapake desain sing apik
  • Konektivitas lan konfigurasi

Contra

  • Swara bisa uga gedhe banget
  • Ukurane cukup gedhe

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.