Stasiun pengisian DualSense lan pengontrol PS5 DualSense [Unboxing]

PlayStation 5 Bakal tekan pangguna pisanan sing ngatur cadangan ing tanggal 19 November. Nanging, akeh game lan aksesoris sing diterusake seminggu supaya ora ngisi rute pangiriman utawa pangiriman. Ing babagan iki, kita wis nampa loro aksesoris PS5 sing paling penting lan pengin dituduhake.

Temokake karo stasiun pengisian daya DualSense anyar lan kontroler PlayStation 5 DualSense. Ngerteni kanthi rinci babagan analisis jero iki sing wis ditindakake babagan ciri lan fungsionalitas, kita arep menehi katrangan babagan sampeyan supaya sampeyan ngerti aksesoris sing ora bisa dilalekake nalika sampeyan nyiyapake.

Kaya dene acara liyane, kita mutusake ngiringan artikel iki kanthi konten sing menarik arupa video. Ing saluran YouTube, sampeyan bakal bisa nemokake iki unbox kothak stasiun DualSense lan kontroler PlayStation 5 DualSense anyar, rong aksesoris sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang, tanpa mangu-mangu.

Disaranake sampeyan ngunjungi saluran lan sampeyan njupuk kesempatan kanggo gabung karo komunitas pelanggan. Kanthi cara iki, kita bisa nggawa luwih akeh video lan produk sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang amarga dianalisis.

Stasiun pengisian daya DualSense kanggo PS5

Kita miwiti karo stasiun pengisian daya, produk sing aku kangen banget sajrone tataran PlayStation 4 lan pungkasane Sony bisa ngrampungake. Bedane pertama yaiku kontroler DualSense saiki, saliyane port pengisian daya USB-C ing sisih ngarep, kalebu pin pengisian daya ing antarane Joystik.

Iki tegese kita bakal bisa mbukak kontrol ing posisi alami lan sing paling penting, tanpa kudu ngenalake elemen nganggo kayata kabel lan konektor. Kanthi cara iki, beban digawe luwih entheng.

Iki kaya pin logam sing ngubengi Jack 3,5mm kanggo headphone, kita bakal bisa nggunakake stasiun pengisian daya sing dibaptisake dadi alat remot lan duwe rong sumber sing bisa ditarik. Nalika nyelehake kontrol Dual Sense, silinder cilik dilebokake ing endi Jack 3,5mm bakal ngasilake genggeman sing luwih apik, lan daya bakal diwiwiti.

Pangisian daya iki ditindakake liwat kabel sing cukup dawa sing kalebu ing paket, lan ora liwat USB-C. Kabel kasebut dilengkapi sumber listrik dhewe sing bisa dibayangake bakal siyap ngisi daya kalor kontrol kasebut kanthi bebarengan.

  • Tuku stasiun pangisian daya DualSense kanthi rega paling> LINK.

Kabel kasebut cukup dawa lancip kita bisa nyelehake stasiun pangisi daya DualSense ing endi sing dikarepake tanpa narik perhatian banget. Stasiun pengisian daya iki dirancang kanthi cara sing cocog banget karo PS5 amarga bentuk kasebut mesthi ngelingake kita ing ngarep.

Wis basis non-slip lan bebarengan digawe saka plastik Piano Black ing tengah lan plastik putih sing kasar kanggo sisihane. Sejatine yaiku basis pengisian daya sing ditampilake desain sing apik banget lan sing cocog karo kabutuhan kabeh pemain.

Regane ngirim ora dadi masalah, lan kita ngadhepi produk sing cukup murah. Sampeyan bisa tuku saka 29 euro ing titik adol kaya Amazon (link) utawa El Corte Inglés. Sejatine, kayane salah sawijining aksesoris sing kudune ora dilalekake.

Utamane ngelingi manawa Sony pungkasane ngrungokake komunitas kanthi ngenalake mekanisme pengisian daya sing luwih alami. lan sing ngalangi kontrol supaya ora terus ngliwati port pengisian daya, prekara sing umume dienggo ing DualShock 4, sing katon amarga ora duwe daya tahan.

Kontrol DualSense kanggo PlayStation 5

Temenan, nalika tuku PlayStation 5, kasedhiya karo kontroler DualSense sing ana ing njero. Kasunyatane, PlayStation 5 saliyane karo kontroler DualSense kalebu kabel USB-A nganti USB-C, prekara sing ora bakal ditemokake nalika tuku kontrol DualSense kanthi kapisah, sawijining perkara sing durung dingerteni.

Gabung karo tren nyuda sampah teknologi, Sony milih ora kalebu ing kothak DualSense luwih saka printah lan manual instruksi. Kita wis tuku unit jarak jauh DualSense kanggo ngrampungake stasiun pengisian daya DualSense.

Remote DualSense iki digawe saka plastik ireng lan putih, mung edisi sing saiki kasedhiya ing pasar. Tombol utama dadi transparan lan putih, dadi warna klasik (ijo, jambon, abang lan biru). Sisih mburi entheng mung nuduhake logo Sony lan port USB-C.

  • Tuku Controller DualSense kanggo PS5 ing Amazon> LINK.

Joystick ngelingake kita babagan DualShock 4 kanthi penguatan eksterior sing anyar lan karet sing luwih kuat. Antarane iki, kita duwe tombol PS sing saiki diwakili karo logo PlayStation lan ora bunder maneh. Cukup ing ngisor tombol iki, kita duwe tombol "Bisu" anyar sing bakal ngidini kita bisu mikropon kanthi cepet (bisa uga diuripake).

Kanggo bagean, tombol Share lan Pilihan dheweke tetep ngganti logo nanging kanthi fungsi sing padha. Trackpad njupuk panggung tengah sing bakal ngidini kita sesambungan kanthi cara sing padha karo DualShock 4. Dering lampu indikator saiki wis ana ing trackpad iki, lan kiwa mburi dadi rata.

Ing sisih ngisor, kita bakal duwe port Jack 3,5 mm supaya gampang nambah jinis headset tanpa nggunakake pilihan sing luwih larang. Kanthi cara sing padha ing endi pin pengisian daya kanggo stasiun pangisian daya DualSense.

Pungkasane, DualSense iki saiki wis nyakup sistem geter cerdas haptic kaya kedadeyan ing iPhone 12 Pro (contone,) analisis sing kapisan ngasilake asil sing apik banget. Semono uga sensor interaktif lan akselerator ing kontroler.

Sisih mburi digawe saka plastik kasar kanggo genggeman sing luwih apik, makili tombol PlayStation klasik. Uga tinggalake komando Dwi Sense stiker mburi khas sing mesthi pungkasane dihapus. Pungkasane, saiki kita ora mung duwe speaker, nanging uga mikropon cilik ing remot. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos ngandika

    Apa sampeyan ngerti manawa kontrol bisa dipasang ing tengah beban nalika beban rampung?
    Yen wis dipasang terus-terusan nyuda batere urip ????

    1.    Paco L Gutierrez ngandika

      Halo, ora ana masalah, sampeyan bisa tetep nyelehake ing tengah pengisian daya lan njupuk mung yen sampeyan butuh, yen batere wis diisi bakal mandheg ngisi daya.