Cara nganyari PlayStation 4 menyang versi firmware paling anyar sing kasedhiya

Konsol game generasi paling anyar kaya PlayStation 4 Dheweke duwe sistem operasi dhewe sing terus dianyari. Kanthi cara iki, dheweke bisa adaptasi luwih akeh karo kabutuhan pangguna, uga nawakake karakteristik unik sing bakal nggawe hiburan sampeyan dadi sebab. Conto paling apik yaiku PlayStation 4, sing duwe sistem operasi sing kebak fungsi lan aplikasi, mula tim Sony terus kerja ing nganyari.

Nanging, kadang amarga ora ati-ati utawa ora ati-ati, kita bisa mandheg nganyari konsol, sing bisa nyebabake akibat lan uga keamanan. Dina iki kita bakal ngomong babagan cara nganyari PlayStation 4 menyang versi firmware paling anyar.

Sistem operasi Sony duwe macem-macem cara nganyari, sanajan ana telung cara utama, persis telung cara klasik sing bakal ditawakake supaya sampeyan bisa ngetrapake sawetara wektu. Iki bakal mesthekake yen PlayStation 4 ora duwe sistem operasi sing ketinggalan jaman, lan sampeyan bakal bisa entuk kabeh jus sing dikarepake saka pusat hiburan kanthi karakteristik kasebut. Kita lunga ing kana nganggo telung cara nganyari sing diidini Sony PlayStation 4.

Nganyari PS4 liwat internet

Kanggo njupuk kauntungan saka sistem pembaruan liwat internet, kita butuh sambungan internet, liwat jaringan nirkabel (WiFi) utawa nggunakake koneksi Ethernet sing diduweni PS4. Kaya biasane, disaranake nggunakake sambungan liwat Ethernet, amarga mesthi luwih stabil lan luwih cepet tinimbang WiFi, utamane saiki, yen kita duwe akeh jaringan tanggi, lan sing paling ala, akeh piranti sing nyambung karo jaringan WiFi sing padha sing digunakake kanggo nganyari PS4, sing ngasilake terus-terusan paket lan LAG nalika nindakake tumindak.

Sawise PlayStation 4 nyambung karo jaringan nirkabel, kita bakal pindhah menyang lambang kothak piranti, yaiku bagean konfigurasi ing PlayStation 4. Ing menu Nyetel, kita kasedhiya bagean «Nganyari piranti lunak sistem«. Yen kita milih opsi iki, console dhewe bakal nyambung menyang internet kanggo mriksa manawa ana versi firmware sing luwih anyar tinimbang sing saiki wis diinstal. Yen sampeyan nemokake file firmware sing luwih anyar tinimbang sing wis diinstal, bakal nerusake download sanalika kita verifikasi tumindak sing bakal ditindakake.

Nganyari iki bakal miwiti mlaku ing latar mburi, kita bisa ndeleng kemajuan ing bagean saka Notifikasi ing sisih kiwa, ing kana kita bisa ndeleng kepiye cara download lan sisa wektu. Sawise file didownload kanthi lengkap, kita bakal dikabari, kita kudu nampa kontrak instalasi anyar banjur klik "Sabanjure" nganti kita ndeleng garis kemajuan instalasi. Pungkasane, PS4 bakal diwiwiti maneh lan kita bakal verifikasi manawa wis nginstal versi paling anyar.

Nganyari PS4 liwat disk

Sanajan sampeyan ora ngerti, Sony kuwatir banget yen konsol nganyari versi paling anyar, luwih-luwih amarga sawetara game sing bubar dirilis mbutuhake versi firmware paling anyar supaya bisa mlaku kanthi bener. Mula saka iku Nalika tuku game fisik, bisa uga kalebu versi firmware firmware sing anyar. Iki minangka strategi sing sampurna supaya kabeh pangguna, duwe sambungan internet utawa ora, bisa nggunakake kabeh kemampuan paling anyar sing ditawakake firmware sing dianyari.

Ing kene, kita ora bakal rugi, nalika nginstal game sing mentas diluncurake, iki bakal verifikasi versi firmware saka console, lan yen ana versi sing luwih modern, bakal nawakake kemungkinan nganyari console amarga file sing kalebu. Kanggo nindakake iki, kita kudu ngeklik "Sabanjure" nganti kita ndeleng garis kemajuan instalasi. Pungkasane, PS4 bakal diwiwiti maneh lan kita bakal verifikasi manawa wis nginstal versi paling anyar.

Iki cara sing kurang umum kanggo nganyari console, amarga minangka aturan umum kabeh (utawa meh kabeh) nyambung menyang internet kanthi cara utawa cara liyane.

Nganyari PS4 liwat USB nganggo PC headset-stereo-nirkabel emas

Kanggo nindakake pembaruan jinis iki, kita mung butuh panyimpenan USB, luwih akeh kapasitas sing luwih apik, sanajan kita arang mbutuhake luwih saka total 2GB utawa 3GB. Kanggo nindakake iki, kita bakal ndownload file nganggo versi paling anyar ing perangkat kukuh saka PS4 lan Kita bakal nyimpen ing desktop PC kanthi jeneng "PS4UPDATE.PUP".

  • Link Download Firmware PS4

Yen wis duwe, kita bakal nyambung panyimpenan USB menyang PC, lan banjur bakal nggawe folder ing root USB sing diarani "PS4". Sawise folder iki digawe, kita bakal nggawe folder liyane sing diarani "UPDATE". Minangka langkah pungkasan, kita bakal njupuk file «PS4 UPDATE.PUP»Yen nyimpen sawetara ing desktop, lan kita bakal dilebokake ing folder pungkasan, bakal kaya iki:

  • USB> PS4> UPDATE> «PS4UPDATE.PUP»

Sawise rampung kabeh, kita ngrampungake kerja ing PC lan nganggo USB panyimpenan. Saiki kita bakal nyopot USB panyimpenan saka PC lan kita bakal nerusake nyambung menyang PS4 sing sadurunge diuripake. Kita bakal pindhah menyang menu Nyetel, kita kasedhiya bagean «Nganyari piranti lunak sistem»Lan tindakake pandhuane. Kanggo nindakake iki, kita kudu ngeklik "Sabanjure" nganti kita ndeleng garis kemajuan instalasi. Pungkasane, PS4 bakal diwiwiti maneh lan kita bakal verifikasi manawa wis nginstal versi paling anyar.

Yen sampeyan sengaja, PS4 sampeyan ora ngakoni file kasebut, Bali menyang PC kanthi panyimpenan USB. Priksa manawa sampeyan wis ngetik jeneng file lan folder kaya sing wis disaranake, amarga iku sistem kanthi otomatis sing biasane ora gagal. Iki minangka telung cara paling gampang kanggo njaga sistem PlayStation 4 supaya tetep anyar.

Cara Format PS4 karo Versi Firmware Paling Anyar

Pungkasane, kita bakal ninggalake sampeyan a trek bonus. Maksudku cara sing paling apik kanggo sistem PlayStation 4 sing menehi masalah liyane Kanthi nganyari utawa karo sistem operasi konsol game umume, amarga kita bakal rampung nggawe PS4, kita bakal kelangan informasi utawa sawetara jinis konfigurasi gawan ing dalan, nanging paling disaranake yen, kaya sing kita ucapake , kita nemoni masalah karo sawetara konsol video.

Tenan sistem iki meh padha karo pembaruan liwat panyimpenan USBMung ana sawetara gegayuhan, mula kita bakal nggunakake sawetara langkah sing wis diwartakake ing taktik sadurunge. Nanging, wektu iki, disaranake supaya bisa duwe papan maksimal ing USB, yen bisa nggunakake panyimpenan sing kosong supaya ora ana masalah utawa kesalahan instalasi. Banjur pindhah menyang kono kanthi metode format PlayStation 4 menyang versi firmware paling anyar sing kasedhiya.

Kita bakal ndownload file nganggo versi paling anyar ing perangkat kukuh saka PS4 lan Kita bakal nyimpen ing desktop PC kanthi jeneng "PS4UPDATE.PUP":

  • Link download firmware kanggo format PS4

Sony

Yen wis duwe, kita bakal nyambung panyimpenan USB menyang PC, lan banjur bakal nggawe folder ing root USB sing diarani "PS4". Sawise folder iki digawe, kita bakal nggawe folder liyane sing diarani "UPDATE". Minangka langkah pungkasan, kita bakal njupuk file «PS4 UPDATE.PUP»Yen wis disimpen sawetara ing meja.

Lan ing kene bedane diwiwiti, saiki kita kudu mateni PlayStation 4, kita kudu nggawe manawa ora ing mode turu, Yen ndeleng lampu oranye ing LED, kita kudu pencet terus tombol daya nganti 7 detik. Sawise dipateni, kita bakal plug ing USB sing wis digawe karo file instalasi lan kita bakal miwiti PlayStation 4 kanthi terus tombol daya paling ora pitung detik, iki bakal miwiti console ing a mode aman lan bakal mbukak prosedur instalasi kanggo versi firmware paling anyar sing kasedhiya. Antarane opsi sing dituduhake, kita bakal milih salah siji saka «Wiwitane PS4»Lan kita mung kudu nampa kondhisi banjur klik« Sabanjure »nganti prosedur instalasi pungkasan diwiwiti.

Iki wis dadi tips sing pengin diwenehake tim Aktualidad Gadget supaya sampeyan bisa terus nganyari sistem PlayStation 4 menyang versi firmware paling anyar. Saiki sampeyan mung kudu njupuk kauntungan saka kabeh saran video game lan nawakake sing ditawakake sampeyan ing situs web kanthi periodik, lan nikmati console game kaya sing diarepake. Yen sampeyan wis nemoni masalah kanthi tindakake tutorial iki, wenehana informasi babagan kothak komentar lan seneng mbantu sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.