Sudio Vasa, headphone sing wates sampurna

Vasa Kidul

Sawetara dina kepungkur aku mutusake tuku, sawise dipikir-pikir (mengko sampeyan bakal ngerti sebabe), headset saka pabrikan Swedia sudio, sing sejatine tumrape masarakat nganti sawetara dina kepungkur aku ora dingerteni babar pisan. Lan saiki, dheweke wiwit dikenal internasional, lan aku ora ragu manawa bakal entuk, utamane piranti sing digawe, apik banget babagan kualitas lan kanthi desain sing tliti.

Ing kasusku, aku wis bisa nyoba model Headphone Sudio Vasa, sing sejatine nggawe aku kaget banget. Wiwit sampeyan miwiti mbukak kothak ing papan sing sampeyan tampa, sampeyan ngerti yen sampeyan wis ngentekake akeh dhuwit ing headphone iki, nanging regane pancen sepele.

Lan iku pancen ora ana sing ilang ing paket Sudio Vasa, soko sing biasane normal lan sayangé ora wiwit tuku headphone sing paling normal yaiku mung golek headphone. Sudio mikir manawa headphone iki kudu bisa diangkut menyang endi wae lan kalebu kasus kulit cilik. Kajaba iku, uga ana macem-macem bantalan kanthi macem-macem ukuran lan jinis fixer supaya bisa ngubungake kabel headphone menyang jaket utawa kaos kita.

sudio

Model sing dakkatonake saiki yaiku biru lan emas, nanging Liwat situs web resmi, katalog warna sing bisa dipilih luwih gedhe. Lan salah sawijining prioritas pabrikan Swedia yaiku amarga saka Sudio Vasa iki kita bisa ngrungokake musik utawa jinis konten liyane kanthi kualitas dhuwur, nanging uga headphone minangka komplementer, modern lan "katon apik ".

sudio

Kaya sing sampeyan deleng ing gambar sing ditampilake ing ngisor iki, headphone saka Sudio iki ora duwe apa-apa lan uga nggabungake kontrol puter maneh, bisa pindhah antarane lagu kayata utawa nambah lan ngedhunake volume. Kajaba iku, sampeyan uga bisa mangsuli telpon amarga mikropon internal. Mesthi iki minangka salah sawijining pilihan utama headphone iki, sing saliyane duwe desain sing tliti, lan menehi desain sing sampurna, ngidini kita kudu waspada karo apa sing kedadeyan ing smartphone.

sudio

Rega lan kasedhiyan

Kaya sing wis dakkandhani sadurunge regane Sudio Vasa iki 70 euro, rega tanpa mangu-mangu cukup dhuwur kanggo headphone, nanging wiwit saiki, aku pitutur marang kowe, banjur aku bakal ngrampungake karo pendapat pribadi, yen regane akeh banget dhuwit ing headphone iki sing bakal dadi kanca sing ora bisa dipisahake.

Kanggo entuk piranti Sudio iki, kita bisa liwat situs web resmi sing uga bisa tuku model liyane sing bisa dandan malah sing saiki wis dianalisis kanthi jero.

Kajaba iku lan dadi pamiarsa Actualidad Gadgdet sampeyan bisa tuku nganggo diskon khusus 15% nggunakake kode saiki15 sampeyan kudu ngetik nalika takon.

sudio

 

Pendapat editor

Aku kudu ngakoni manawa aku durung nate dadi salah sawijining wong sing mbuwang dhuwit akeh banget kanggo headphone, nanging wektu iki lan bosen kudu tuku sing anyar saben sawetara wulan, aku mutusake nggawe investasi sing luwih gedhe. Nganti saiki, jumlah paling dhuwur sing wis dakbuwang ing piranti jinis iki yaiku 20 euro lan sawise tuku Sudio Vasa iki, aku nggawe kesimpulan yen pirang-pirang taun aku mbuang-buang dhuwit.

Aku wis ngenteni kaping papat luwih akeh tinimbang regane headphone sing biyen dak tuku ora suwe, nanging saiki aku rumangsa yen kabeh keprungu kanthi cara sing beda lan headphone sing digawe dening Sudio bakal tahan maneh , amarga kualitas kasebut bakal katon yen sampeyan wis nyekel.

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing nggunakake dhuwit sithik kanggo headphone, aku mung bisa ngundang sampeyan supaya mbuwang dhuwit kanthi luwih cepet lan cepet, yen sampeyan duwe kothak ing tangan sampeyan bakal weruh beda kualitas. Nalika miwiti ngrungokake musik karo wong-wong mau, sampeyan bakal yakin lan bisa uga nemokake headphone murah.

Vasa Kidul
  • Rating editor
  • Rating bintang
70
  • 0%

  • Vasa Kidul
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%
  • Swara
    Penerbit: 95%

Pros lan cons

Pros

  • Desain
  • Aksesoris Headphone
  • Kualitas swara

Contra

  • Rega

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   el_avi ngandika

    Yen sampeyan ujar manawa sampeyan durung nate ngentekake dhuwit ing headphone, aku bisa ngerti pujian sing gedhe banget.

    Aku ora ateges mbuwang € 200 ing kuping, (sing saka pengalaman dakkandhani manawa menehi kompensasi), nanging kanthi rega sing padha, sampeyan bisa nemokake model sing luwih dhuwur!

    Saka pakurmatan sing paling mutlak, aku bakal seneng informasi luwih lengkap babagan ciri teknis lan jinis swara, (yen bass predominates, utawa sebaliknya, padhang banget ...)

    Oalah, matur nuwun kanggo review !!

  2.   Rodo ngandika

    Audeze lan audio pungkasan. Nanging rega sing ana ing 900 euro nganti 5000 euro. Kanggo kula, ora ana headphone utawa logan Martin sing luwih apik.

bool (bener)