Ayo sing cedhak sampeyan ngerti yen sampeyan ora apa-apa karo Kontak Google sing dipercaya

Kontak sing dipercaya

Duwe GPS ing smartphone tegese ing kabeh wektu kita bisa ngerti dununge sing bisa ditemokake uga bisa menehi kontak sing wis dingerteni, liwat aplikasi kaya WhatsApp lan cara nuduhake lokasi supaya kanca kasebut tekan posisi kita.

Geolokasi iki minangka salah sawijining kualitas paling apik ing aplikasi liyane sing diluncurake Google sing tujuane nggawe kontak sing dipercaya bisa njaluk posisi sing pas yen kita ora mangsuli telpon sampeyan sajrone limang menit. Aplikasi khusus sing diarani Kontak Terpercaya lan diluncurake dening G gedhe sawetara dina kepungkur.

Kontak sing dipercaya minangka aplikasi Google anyar, kaya Allo 2 wulan kepungkur, sing ngidini sampeyan nuduhake lokasi karo kanca utawa kulawarga kanthi kabeh kahanan nalika kahanan darurat bisa kedadeyan, kayata lelungan lapangan sing kontak kasebut bisa njaluk lokasi kita kapan wae.

Sawise app diinstal, sampeyan kudu nemtokake status "dipercaya" kanggo kanca lan kulawarga sing ana ing dhaptar kontak. Dheweke bakal bisa ndeleng kegiyatan status sampeyan nalika nembé pindhah lan online. Yen njaluk lokasi sampeyan lan sampeyan ora bisa nanggapi ing wektu sing cukup, lokasi sampeyan bakal dituduhake kanthi otomatis lan sedulur sampeyan bakal bisa mutusake apa sing kudu ditindakake supaya bisa nyedhaki sampeyan ing wektu sing paling cedhak utawa nelpon nomer telpon darurat.

Aplikasi iki khusus kanggo kahanan khusus lan supaya luwih aman yen ana anggota kulawarga utawa kanca sing butuh perhatian. Sampeyan uga bakal duwe pilihan saka ganti kontak "dipercaya" utawa nuduhake lokasi sampeyan. Mesthine, aplikasi kasebut mbutuhake aktivasi GPS supaya bisa digunakake kanthi lengkap.

Kontak sing dipercaya
Kontak sing dipercaya
Pangembang: Google LLC
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Daft ngandika

    Keamanan ora bisa ditinggalake kanggo elektronik. Iki minangka kontradiksi.

  2.   Komputer kurang ajar ngandika

    Daft dudu babagan keamanan ing tangan elektronik. Babagan ADDing lapisan keamanan.
    Lapisan liyane, manawa, luwih sukses.

bool (bener)