Layang saka presiden Nintendo marang para pemegang saham

tatsumi kimishima

Tatsumi Kimishima, presiden saiki Nintendo apa sing kedadeyan karo sejarah kasebut Satoru Iwata, wis ngirim pesen menyang investor perusahaan ing endi manajer negesake prioritas ing mangsa ngarep gedhe N, kepinginan kanggo nggayuh bisnis anyar, entuk pamirsa sing luwih gedhe lan target liyane sing bakal ditemtokake kanggo masa depan omah Mario.

Disaranake diwaca, amarga pratelan maksud sing menarik banget, sing ana pitakon babagan posisi saiki Nintendo, ana omongan sing misterius Nintendo NX, pendekatan kanggo piranti pinter utawa carane njupuk kauntungan saka potensial merchandising saka karakter karisma lan lisensi Jepang.

«Wiwit diluncurake ing Sistem Komputer Kulawarga (dikenal minangka Nintendo Entertainment System ing njaba Jepang) ing taun 1983, Nintendo wis nawakake produk hiburan unik lan asli ing donya kanthi konsep integrasi perangkat keras lan piranti lunak. Ing ajang hiburan omah, industri game video minangka salah sawijining industri sing diadegake ing Jepang sing wis tuwuh ing saindenging jagad lan Nintendo wis nggawe dhewe minangka merek kondhang sing makili budaya game video ing saindenging jagad.

"Kita yakin manawa misi kita yaiku nggawe eseman ing wong ing saindenging jagad kanthi produk lan layanan lan mulane kita ngetutake strategi dhasar kanggo nambah volume wong sing main kanthi nawakake produk sing bisa dinikmati kabeh umur, jinis utawa pengalaman mandhiri karo video game. Saiki kita pengin maju luwih adoh ing misi iki kanthi nambah jumlah wong sing duwe akses menyang properti intelektual Nintendo […] Kita aktif nawakake properti intelektual saka Nintendo kanthi macem-macem cara supaya ora mung pangguna game video saiki, ora kabeh konsumen (kalebu sing biyen main nanging ora main maneh lan uga sing durung nate main video) uga wis kontak karo kita. sifat intelektual '.

«Kanggo bisnis konsol, Nintendo saiki lagi nggawe platform game kanthi jeneng kode NX sing bakal nampilake konsep sing anyar. Bisnis integrasi sing dipimpin piranti lunak lan hardware lan piranti lunak bakal terus dadi bisnis inti Nintendo. Kanthi tujuan kanggo nambah populasi sing ana sesambungan karo properti intelektual Nintendo, kita uga bakal mlebu pasar kanggo piranti cerdas kanggo ngasilake penghasilan lan bathi uga nggawe sinergi karo konsol.

«Minangka inisiatif liyane nggunakake Nintendo Intelektual Properties kita wis ngluncurake produk anyar sing diarani Amiibo (Karakter Nintendo sing ditawakake ing tokoh utawa kertu sing cocog karo game video kita). Dheweke ditampa kanthi apik dening akeh konsumen. Salajengipun, upaya kita ora bakal diwatesi mung kanggo game video. Kita arep nawakake ruang anyar ing taman hiburan kanthi nggunakake karakter Nintendo. Kita uga bakal nambah kemungkinan konsumen bisa kontak karo karakter ing Nintendo ing saben dina liwat konten visual lan merchandising ».

"Dadi saiki kita ngembangake cara nggunakake properti intelektual saka Nintendo kanthi macem-macem cara, ngluwihi panggunaan tradisional ing bisnis konsol. Kajaba iku, ing upaya nggawe hubungan sing berkelanjutan lan terus karo konsumen, kita nggawe sistem anggota anyar lan a sistem akun panganggo anyar sing kudu dadi jembatan antarane konsol kita lan piranti liyane utawa uga karo lingkungan sing konsumen bisa kontak karo properti intelektual Nintendo lan, mulane, dadi mekanisme kanggo nggedhekake jumlah wong sing sesambungan karo sifat intelektual Nintendo".

«Nintendo bakal terus diowahi kanthi fleksibel, adaptasi karo jaman nalika ngurmati semangat orisinalitas adhedhasar kapercayan manawa 'nilai otentik hiburan ditemokake kanthi keunikan', lan bakal terus nawakake produk lan layanan sing kaget lan nyenengake wong . wong ".

Yen sampeyan pengin maca pesen asli saka Tatsumi Kimishima, sampeyan bisa nemokake sing padha ing Link iki. Miturut tembung presiden NintendoKayane N gedhe bakal nggawe macem-macem bisnis lan nggunakake strategi sing luwih agresif kanggo nambah merek lan sifat intelektuale, sanajan sampeyan ngira, kaya sing wis ditindakake nganti pirang-pirang generasi, nyetel tren dhewe ing bisnis konsol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.