Analisis Splashdrone 3+ ing basa Spanyol, drone SwellPro sing tahan banyu

mbengung Splashdrone 3 plus

Dina iki kita nggawa sampeyan menyang Actualidad Gadget review babagan drone kasebut Splashdrone 3+ dening SwellPro, drone anti banyu sing bisa mabur kanthi kahanan cuaca sing ala banget lan amarga ciri khas kasebut cocog kanggo latihan bareng olahraga banyu, ing pantai utawa malah dadi asisten nelayan segara. Iki minangka drone modular, kompak, kaku lan relatif entheng kanggo piranti ukuran iki lan utamane misuwur amarga warna oranye sing apik banget lan menehi piloting sing pancen sederhana. Rega dhasar yaiku $ 1.200 lan Sampeyan bisa tuku langsung saka tautan. Sabanjure kita bakal ndeleng kabeh rincian ing Splashdrone 3+.

Drone anti banyu kanggo operasi ing banyu

Splashdrone 3+ drone ing lapangan

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing nyerang nalika ndeleng mbengung yaiku perumahane anti banyu lan nglindhungi kabeh elemen penting saka drone kanthi kenceng sing cukup dhuwur. Siji-sijine sing isih ditemokake yaiku motor lan wis siyap kanthi film sing nglindhungi banyu uyah mula piranti kasebut siyap kanggo ndharat lan nyopot saka banyu tanpa ana masalah, teles utawa rada rendhem.

Amarga ciri khas kasebut, drone kasebut dirancang khusus kanggo olahraga banyu, mancing, utawa malah bisa nylametake amarga pancing sing dilebokake ing jejere kamera lan mengko bakal kita deleng.

Apa sampeyan pengin nikmati Splashdrone 3? Saiki Sampeyan bisa entuk rega paling apik kanthi ngeklik ing kene >>

Splashdrone 3+ gampang banget dipasang

mbengung Splashdrone 3 mbukak

Déwan Splashdrone 3+ gampang banget dilakoni lan kita bisa siyap mabur sawetara menit. Sejatine sing kudu kita lakoni yaiku:

  • pasang gir pendaratan sing digawe saka rong tabung karbon sing dilebokake ing bolongan ing pangkal mbengung. Supaya gampang dipasang, sampeyan mung kudu nyisipake sisih pisanan, banjur lebokake sisih liyane banjur pencet alon-alon nganti kalorone dipasang nganti pungkasan. Iki minangka peralatan pendaratan sing rada sederhana nanging sing sejatine sithik banget lan bisa nggayuh tujuwane.
  • pasang baling-baling. Kanggo nindakake iki, kita mung kudu mencet baling-baling mudhun mudhun lan muter sawetara sawise indikasi sing ditarik ing rotor.
  • bukak tutup ndhuwur mbengung menyang lebokake batere ing njero. Kasedhiya velcro cilik supaya bisa ditrapake kanthi sampurna lan supaya ora bisa obah lan ora stabil nalika pesawat.
  • pasang gimbal nganggo kamera 4k. Papan panggonane gampang banget amarga sampeyan mung kudu nyelehake ing papan sing cocog lan aman nganggo pin supaya sawetara detik sampeyan bisa ngganti siji aksesoris liyane yen perlu.

Lan iku, ngetutake 4 langkah-langkah sederhana iki, kita duwe pesawat mbengung siap mabur karo kabeh jaminan.

Splashdrone 3+ Aksesoris

mbukak tas drone

Kanggo nggampangake transportasi lan panyimpenan, drone ditampilake ing kasus sing kuat, kuat lan dirancang kanthi apik. Ing toko online SwellPro sampeyan bisa ndeleng aksesoris lan jinis kamera sing beda-beda sing bisa digunakake karo Splashdrone 3+. Produk kasebut dilengkapi papat macem-macem finish: mancing, syuting, prahu lan telusuran & nylametake gumantung karo kabutuhan sampeyan.

Ing kasus kita kita wis nyoba kit telusuran & penyelamat sing dilengkapi modul muatan-3 sing kasusun saka a Kamera 4k dipasang ing gimbal sumbu siji lan iku uga kalebu a piranti peluncuran cilik kanthi bentuk pancing sing bisa diangkut lan diluncurake obyek saka udhara. Amarga ora bisa digunakake, kabeh aksesoris lan kabel uga anti banyu.

Rega modul rilis dimuat nganggo kamera 4K lan 1 sumbu gimbal yaiku $ 329 y sampeyan bisa tuku kanthi ngeklik ing kene.

Kamera drone 4k

Pemancar + Kacamata FPV

Splashdrone 3+ kasedhiya karo pemancar sing entheng banget lan ergonomis sing nyakup layar LCD warna 5-inch supaya bisa ndeleng kamera mbengung lan menehi telemetry dhasar sing dibutuhake sajrone pesawat kayata kacepetan piranti, dhuwure, kecenderungan, daya batere, resolusi kamera, wektu penerbangan, jarak babagan kita lsp.

Stasiun Splashdrone 3+

Liwat stasiun iki kita bisa kontrol kaloro penerbangan pesawat kasebut lan fungsi liyane kayata miwiti ngrekam kamera, motret, mbukak pancing kanggo nyelehake momotan, pencet tombol mulih, lsp.

Kanggo tes kita uga duwe sawetara Kacamata FPV kanggo pesawat pertama, sing kompatibel karo drone lan warna oranye sing padha. Kacamata iki dilengkapi layar LED dobel kanthi resolusi dhuwur sing bakal nggawe sampeyan kepenak pilot FPV. Regane kacamata FPV yaiku $ 199 lan sampeyan bisa njaluk saka link iki.

Kacamata FPV

Piloting Splashdrone 3+

Drone kasedhiya kanthi macem-macem mode penerbangan, supaya bisa disesuaikan karo kabeh kabutuhan:

  • Mode GPS: Iki minangka mode penerbangan standar lan ngidini sampeyan seneng penerbangan sing stabil kanthi pitulung GPS.
  • Mode pelayaran: kanthi mode iki, sampeyan bisa pilot drone kanthi mung siji tangan, amarga piranti kasebut bakal tetep ing dhuwur sing tetep lan kanthi nggunakake jostick sampeyan bisa mindhah kanthi horisontal kanthi lancar lan ngrekam video kanthi kualitas dhuwur.
  • Mode ATTI: Iki mode sing paling lincah lan sing bakal ngidini sampeyan nggayuh kecepetan penerbangan sing luwih dhuwur, nanging mesthine uga kecelakaan sing paling gampang ditrapake.

Kajaba iku, Splashdrone 3+ duwe mode penerbangan khusus sing diarani Gamelan + liwat sing kita bakal ngontrol pesawat kanthi rong potensiometer dununge ing jostick lan kita bakal bisa ngontrol rotasi lan arah drone, dadi luwih becik kanggo mlayu kanthi video sing akurat banget lan stabil banget.

Kanggo kabeh sing seneng pilot aplikasi, drone ngidini nambah link GroundStation supaya bisa ngontrol piranti saka smartphone. Rega aksesoris iki yaiku $ 99 (sampeyan bisa tuku saka kene) lan ngidini sampeyan matur nuwun kanggo aplikasi kasebut Swellpro Fly gunakake macem-macem mode penerbangan cerdas kayata fungsi "tututi aku", kanthi otomatis mabur menyang lokasi sing dituduhake ing peta, mabur bunderan ing sekitar sawijining titik, utawa rencana rute penerbangan multi-titik liwat peta.

Galeri foto

Ing kene kita wenehake ing galeri karo kabeh foto Splashdrone 3+, aksesoris lan kacamata FPV.

Kesimpulan babagan drone Splashdrone 3+

Drone modular Splashdrone 3+ yaiku pilihan tuku sing apik kanggo kabeh sing nggoleki piranti kanthi kinerja apik, kontrol sederhana lan tahan banyu. Desain modular lan aksesoris sing akeh ngidini piranti kasebut diadaptasi karo macem-macem kabutuhan, sing ora dingerteni minangka tabungan sing signifikan.

Link Tuku

Yen sampeyan kasengsem tuku mbengung anti banyu sing wis dianalisis ing artikel iki bebarengan karo kabeh aksesoris, sampeyan bisa nindakake liwat link ing ngisor iki:

Splashdrone 3+ video drone anti banyu

Banjur sampeyan bisa deleng drone Splashdrone 3+ nalika tumindak ing salah sawijining video promosi merek.

Pendapat editor

Splashdrone 3+
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
1540 a 2438
  • 80%

  • Splashdrone 3+
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Kamera
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Anti banyu
  • Gampang kanggo pilot
  • Kasedhiya akeh aksesoris

Contra

  • Rega sawetara aksesoris rada dhuwur

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.