Rak SYMFONISK, kita nyoba aliansi IKEA - Sonos

Kita sing seneng teknologi teknologi ing omah iki wis suwe ngobrol babagan pinemu jumbuh karo aliansi iki IKEA lan Sonos, perusahaan mebel lan dekorasi paling populer bebarengan karo salah sawijining perusahaan sing paling dipuji dening masarakat sing seneng swara sing gegandhengan lan berkualitas. Ya, kita wis duwe produk pisanan sing digawe saka kolaborasi kasebut, Kita duwe Rak SYMFONISK lan lampu SYMFONISK kanggo nyoba aliansi antarane IKEA lan Sonos kanthi analisis, apa sampeyan bakal kangen? Aku sangsi…

Kaya biasane kanggo produk bermutu kasebut, kita luwih milih nganakake analisis video bebarengan karo artikel iki sing bisa dideleng ing saluran YouTube lan dadi header kanggo maca mengko. Kaya biasane, luwih becik ndeleng tinimbang maca, mula disaranake sadurunge miwiti analisis analisis jero iki, coba gunakake unboxing lan tes swara sing wis rampung karo produk SYMFONISK saka IKEA lan Sonos. Tanpa mikir maneh, kita bakal ngandhani kepiye cara nemokake pamicara kasebut.

Desain lan bahan: Ikea sithik, akeh Sonos

Kita miwiti karo produk pertama, rak lan mesthine, kita mbukak analisis iki kanthi desain. Wis dibangun ing PVC lan nutupi tekstil ing sisih ngarep, sing isine speaker, ana sing umume. Ukurane 23 x 21 x 32 sentimeter kanthi bobote 3,11 kilogram. Iku sing pertama sing ngejutake sampeyan, lan mula bobote akeh nganggep plastik, lan iki kanggo speaker minangka pratandha kualitas. Babagan sing uga dienggo speaker liyane saka perusahaan Sonos, bobote njamin driver sing apik ing njero lan swara sing luwih jelas tanpa swara lan geter.

  • Werna: Ireng lan putih
  • Bahan: Plastik lan tekstil

Kita duwe rong versi sing padha kanthi kapasitas nanging beda warna, kita bisa milih versi ireng lan versi putih IKEA uga nganggo saka adat istiadat Sonos, sing nyedhiyakake kabeh pamicara ing rong warna kasebut. Paket kasebut uga nyakup buku-buku instruksi klasik, kabel tertutup kanggo sambungan listrik sing ana warna sing padha karo speaker lan kabel ethernet kategori 5e yen kudu nyambung tanpa WiFi. Ora mung ngobrol ing level desain, jelas mbela awake dhewe lan dadi aliansi antara Ikea lan Sonos. Bisa diselehake kanthi vertikal lan horisontal lan telung tombol ngarep ngidini kita nangani musik kanthi gampang lan efektif.

Akeh speaker, lan rak buku cilik

Kita nemokake speaker sing ora dakarep-arep, nanging Sonos wis ngelingake maneh yen ing endi wae tangan sampeyan nggawe seni. Plugging gampang banget, nanging biasane IKEA Ing upaya taunan kanggo nawakake produk kanthi potongan-potongan, ngelingake sampeyan kanthi cepet manawa sampeyan pengin tetep dipasang ing tembok, sampeyan kudu tuku dhukungan kanthi kapisah, salah siji pancing sederhana saka € 6 utawa dhukungan lengkap (luwih disaranake) kanggo € 14. Rega sing sampeyan kudu nambah nambahake speaker.

Kita duwe rak sing gedhe kanggo speaker, nanging cilik kanggo rak. Minangka meja sisih paling minimalis, iku paling apik, nanging sampeyan ora kudu nyelehake lampu, dhasar pangisi daya Qi utawa sing cendhak, apa wae sing pengin sampeyan tinggal ing rak tanpa wates, sebabe yaiku yen sampeyan lagi ngentekake volume musik, lan aku pitutur marang kowe manawa duwe tali kanggo sawetara wektu, bakal rampung ing lemah paling ora, tanpa menehi peringatan dhisik babagan swara rame. Asil: Luwih becik sampeyan nggabungake karo prabot IKEA liyane kayata rak KALLAX lan lali digunakake minangka rak kanggo panggunaan rutin.

Swara lan konektivitas, duweni saka Sonos

Yen sampeyan wis ngatasi trauma nginstal lan ngerti papan sing bakal dipasang, sampeyan bisa santai, saiki bakal dadi bagean sing gampang. Kanggo wong sing seneng piranti Sonos lan kanggo wong liya, iku entuk tenan. Cukup download aplikasi Sonos saka Google Play Store utawa iOS App Store banjur goleki speaker anyar. Sampeyan menet tombol Puter minangka aplikasi nuduhake lan kurang saka 10 detik sampeyan wis nginstal lan bisa digunakake, paling ora, bakal ana pembaruan sing ditundha. Ora suwe, sampeyan bisa nerusake persiyapan ruangan supaya swara cerdas tekan ing endi wae kanthi rata.

  • Sambungan nirkabel liwat WiFi (dudu Bluetooth)
  • AirPlay 2
  • Sinkronisasi karo Spotify
  • Port RJ45 - Ethernet

Minangka kualitas swara, aku kaget amarga regane. Sampeyan kanthi cepet ngerti manawa iku Sonos amarga sanajan nawakake swara Kuwat banget ing level dhuwur, sampeyan meh ora bisa ngaso. Sanajan langkah ing ngisor iki Sonos One (sing regane, regane tikel tikel loro), regane 99 euro bisa dibenerake kanthi kualitas swara sing ditokake, ora dingerteni manawa Sonos ngidini sampeyan nggandhengake speaker akun Spotify, Deezer lan liya-liyane. Model IKEA SYMFONISK nyedhiyakake kabeh pengalaman Sonos kanthi kesederhanaan prabot IKEA, supaya kasedhiya kanggo wong-wong sing pengin nggunakake sawetara produk sing sithik nganti saiki luwih sithik.

Pendapat editor lan pengalaman panganggo

Rak SYMFONISK iki saka IKEA lan Sonos wis dadi elemen liya ing kantorku, Sampeyan meh ora bisa nawakake luwih murah, nanging desain, bahan, jaminan lan kualitas swara mung $ 99 iku ora umum nalika ngomong babagan audio. Aku ora bisa nyegah, nanging nyaranake IKEA lan Sonos SYMFONISK iki minangka pendekatan pertama yen sampeyan ngapresiasi kabeh produk Sonos sing bisa ditawakake, kanthi setengah biaya Sonos One, saiki Aku ora njaluk merek liyane kanggo nambah, nanging luwih cocog. Kasedhiya ing pusat IKEA saka 99 euro.

Rak SYMFONISK saka IKEA lan Sonos
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
99
  • 80%

  • Rak SYMFONISK saka IKEA lan Sonos
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 87%
  • Potencia
    Penerbit: 93%
  • Kualitas
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 97%
  • Instalasi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 87%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 96%

Pros

  • Bahan lan desain sing cocog karo rega
  • Kemudahan panggunaan lan panyambungan ekstrim
  • Instalasi sederhana dening IKEA
  • Rega ngalah kanggo produk kasebut

Contra

  • Aja ninggalake IKEA tanpa krenjang tembok, sing kapisah
  • Pancen ora duwe nggunakake rak buku
  • Bisa duwe mikropon lan asisten Alexa
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.