Tablet paling apik ing taun 2017

Tablet paling apik ing taun 2017

Akeh sing bisa uga golek tablet anyar ganti piranti lawas sampeyan utawa, bisa uga, sing sampeyan karepake tuku meja pertama sampeyant. Saiki waktune apik banget, lan kepiye carane nganyarke piranti sing nganyari (bali menyang sekolah, bisa digunakake maneh ...), nanging tablet sing bakal dipilih?

Kasunyatane yaiku pasar akeh pilihan, akeh lan macem-macem, ing desain, kinerja, lan uga rega. Pramila dina iki kita pengin menehi cahya babagan samodra kemungkinan iki lan nuduhake sampeyan sawetara tablet paling apik ing taun 2017. Mbok menawi, pungkasane, sampeyan ora milih salah siji sing kita saranake, nanging tanpa mangu-mangu, iki bakal dadi papan sing apik kanggo miwiti lan mesthi bakal mbantu sampeyan nemokake tablet sing paling cocog karo sampeyan.

5 tablet paling apik ing taun 2017

Tablet sing "paling cocog kanggo sampeyan." Aku ngutip aku amarga, sanajan babagan kualitas lan komponen, kinerja, lsp., Sawetara tablet luwih apik tinimbang liyane, nanging uga sejatine tablet sing paling apik kanggo saben pangguna yaiku sing paling cocog karo kabutuhan tartamtu. Contone, yen sampeyan mung nggunakake Internet, internet, nonton video YouTube, mriksa email lan, umume, kegiyatan sing mbutuhake sawetara sumber, sampeyan ora kudu ngentekake sewu utawa luwih euro ing ndhuwur iPad Pro setting Lan yen sampeyan pengin nggawa ing endi wae amarga sing pengin sampeyan gunakake buku elektronik, sampeyan isih luwih seneng tablet sing luwih kompak.

Tablet paling apik ing taun 2017

 

Kajaba, yen sampeyan pengin nggunakake tablet anyar kerja saben dina, kanggo atur pasinaon sampeyan, cathet lan liya-liyane, sampeyan butuh piranti sing kuat, kanthi mbukak akeh tugas sing apik lan ora bakal keweden nalika nggunakake loro utawa telung aplikasi kanthi bebarengan.

Ngandika, sabanjure kita bakal ndeleng sawetara tablet paling apik ing 2017 kanthi istilah mutlak, yaiku piranti sing nduweni kualitas, kekuwatan lan kinerja sing gedhe tenan, lan sing migunani kanggo maca kiriman iki ing browser tinimbang ngrancang rencana omah. Kita wiwiti.

Samsung Galaxy Tab S3

Ditampilake nalika Kongres Dunia Seluler pungkasan ing Barcelona, ​​ora ana sangsi manawa Samsung Galaxy Tab S3 Iki minangka salah sawijining tablet paling apik ing 2017.

Samsung Galaxy Tab

Piranti iki nduweni Layar layar 9,7 lan résolusi 1536 x 2048 piksel, ukuran sing cocog kanggo sing pengin nggawa ing endi wae lan kanggo sing pengin nggunakake ing karya lan / utawa ing pasinaon.

Digawe saka aluminium, dilengkapi Android 7 Nougat ing jero sing didhukung dening prosesor Snapdragon 820 quad-core diiringi GPU Adreno 530, 4 GB RAM, Panyimpenan 64 GB sampeyan bisa nggedhekake nggunakake kertu microSD nganti 256 GB, lan loma Batere 6000 mAh kanthi sistem ngisi daya cepet lan konektor USB-C.

Samsung Galaxy Tab

Sing papat speaker stereo AKG / Harman diselehake ing sisih ngisor kanggo pengalaman swara sing luar biasa.

Lan sanajan tablet ora biasane njupuk foto akeh, kita ora bisa lali Kamera utama 13 MP saged ngrekam video ing 4K lan 30 FPS.

Lenovo Yoga Book

Liyane tablet paling apik ing 2017 diwenehake saka perusahaan oriental bergengsi iki. Babagan babagan Lenovo Yoga Book, piranti sing beda banget karo sisa tablet sing kasedhiya ing pasar saiki.

Lenovo Yoga Book

Sanajan tablet, Lenovo Yoga Book kalebu jinis piranti hibrida  Ing endi wae sampeyan bakal nemokake keyboard lan panel tambahan sing trampil lan ing endi sampeyan bisa nulis kanthi tangan, mula cocog banget kanggo tugas kayata njupuk cathetan kelas.

Babagan spesifikasi teknis, nduweni Layar Full HD 10,1 inci (1920 x 1200 piksel) lan ing njero ditemokake prosesor Atom X5-Z8550, dikancani 4 GB RAM y Panyimpenan 64 GB njero Kajaba iku, batere 8500 mAh njanjeni nganti 10 jam panggunaan kanthi siji daya, dadi sampeyan bisa ngrasakake otonomi sing cukup ing papan kerja, ing omah utawa ing acara.

Bebarengan karo kabeh perkara ing ndhuwur, sampeyan uga kudu nyathet yen kasebut yaiku a piranti sing nyaman lan entheng, meh ora bobote 690 gram, sing kalebu maca kanggo kertu SD mikro, Konektivitas LTE, Bluetooth, WiFi, uga kamera utama 8 MP lan kamera ngarep 2 MP sing, sanajan ora apik ing pasar, cukup kanggo panggunaan piranti sing diwenehake.

Asus ZenPad 3S 10

Kita terus karo perusahaan liyane sing paling misuwur ing taun-taun pungkasan Asus ZenPad 3S 10, tablet sing, sanajan jenenge, nawakake Layar layar 9,7 kanthi résolusi 2048 x 1536 piksel lan kerapatan piksel per inci 264.

Asus ZenPad 3S 10

Digawe saka aluminium, bener yen nggawa udara tartamtu menyang Apple iPad, nanging ing njero omah kasebut a Prosesor MediaTeK MT8176 enem inti diiringi RAM 4GB, panyimpenan 64GB internal, Batere 5.900 mAH, slot kertu microSD, konektor USB Type-C, lan liya-liyane.

Titik sing ringkih bisa uga kamera, sing sederhana, 8 MP sing utama lan 5 MP sing sisih ngarep, nanging kanthi bobot 430 gram salah sawijining tablet paling entheng ing kategori kasebut.

Xiaomi Mi Pad 3

Kanggo sing luwih seneng mobilitas lan nggunakake tablet luwih akeh kanggo surfing, priksa surat, maca lan tugas sing padha, tanpa mangu salah sawijining tablet paling apik yaiku Xiaomi Mi Pad 2 con Layar layar 7,9 kanthi résolusi 2560 x 1600 lan bobot mung 328 gram, ing njeron kasebut ditemokake a Prosesor enem-inti MediaTek MTK8176 diiringi 4 GB RAM, 64 GB panyimpenan internal sing bisa diupgrade, lan a Batere 6600 mAh sing janjeni otonomi nganti rolas jam.

Xiaomi Mi Pad 3

Ing bagean video lan fotografi, duwe Kamera utama 13 MP kanthi autofokus lan aperture f / 2.2, uga a Kamera ngarep 5 MP kanthi aperture f / 2.0.

Lan kaya sing sampeyan bayangake, minangka produk Xiaomi, regane bakal luwih menarik.

Sony Xperia Z4

Lan saka China, kita menyang negara sing akeh srengenge, Jepang, kanggo ngandhani babagan iki Sony Xperia Z4, tablet fantastis sing bisa digunakake Layar 10,1 inci Kanthi résolusi 2560 x 1600 piksel sing, amarga ukuran lan kualitas, cocog kanggo konsumsi konten lan karya utawa pasinaon.

Sony Xperia Z4

Tablet iki didhukung dening a  Prosesor Qualcomm Snapdragon 810 Diiringi RAM 3 GB lan panyimpenan 32 GB thanks internal sing bisa diupgrade kanggo slot kertu microSD, lan a Batere 6.000 mAh.

Kajaba iku, bobote 389 gram, lancip lan tipis, anti banyu, lan dipasang kamera utama 8,1 MP ing jejere kamera ngarep 5,1 MP.

Tablet paling apik ing taun 2016

Sejatine kita isih bisa nyebut sawetara tablet sing bisa dadi bagean saka dhaptar tablet paling apik ing 2017, sanajan tablet kasebut durung diluncurake ing taun iki. Tanpa pindhah luwih, ing MediaPad M3 Huawei kanthi layar 8,4 inci, ing MediaPad T2 10.0 Pro, utawa Spanyol BQ Aquaris M10 Kab Nanging dheweke minangka calon sing kuat, kita ninggali Android kanggo ngomong apa sejatine la tablet paling apik 2016: Apple iPad Pro.

 

Apple iPad Pro

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing bakal narik kawigaten sampeyan yaiku aku nyebutake generasi sadurunge iPad Pro (ditampilake ing pungkasan taun 2015 model 12,9 ″, lan ing musim semi 2016 model 9,7)), lan dudu model saiki. Alesane gampang banget: kaya Apple nyoba adol asil dandan sing apik, generasi kaping pindho saka iPad Pro pancen padha lan uga generasi pertama, nanging kauntungane yaiku sampeyan bisa entuk rega sing luwih larang.

Saka iPad Pro, kita bisa nyorot banget 12,9 ″ Tampilan retina, luwih unggul tinimbang komputer notebook liyane Otonomi 10 jam, sing kuat Prosesor A9X diiringi coprocessor gerakan M9, konektivitas Bluetooth 4.2, WiFi, konektivitas seluler opsional…. Lan kabeh iki tanpa nyebutake minangka piranti sing, sanajan ukurane, entheng banget lan lancip, saengga cocog kanggo digawa menyang endi wae, nanging mesthine ora bisa hotspot kaya tablet 7,9. ″.

iPad Pro

Nanging sing misuwur babagan iPad Pro dudu iPad Pro dhewe, nanging kombinasi iPad Pro karo iOS lan aksesoris. Sistem operasi, utamane iOS 11, nggawe produktivitas menyang level anyar; saiki sampeyan bisa nggarap iPad, kaya biasane. Ing Keyboard Cerdas iku cocog karo piranti kanthi sampurna, lan amarga sampeyan ora butuh Bluetooth, ora ana gangguan, ora ana wektu tundha, apa sing sampeyan tulis katon ing layar yen sampeyan menet tombol.

Lan pungkasane, ing Apple Pencil, keajaiban sejati kanggo sing ngerti nggambar (ora kaya aku) lan njupuk cathetan lan cathetan kanthi tliti: presisi, wektu latensi sing ora bisa ditemokake, kenyamanan, otonomi…

Aku tuku iPad Pro nalika awal musim panas, kaya dene generasi kaping pindho dikenalake, uga Keyboard Cerdas lan Pensil Apple. Kaya sing sampeyan bayangake, aku ngirit dhuwit kanggo telung prekara kasebut. Kajaba iku, wiwit iku aku nggunakake iOS 11 (beta) sing ngidini aku bisa nggunakke potensi saka menit nol. Dadi yen sampeyan nggoleki ing antarane tablet paling apik saka 2017, uga iPad Pro, kanthi ukuran apa wae, lan generasi kaping pisanan, sampeyan bakal kaget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.