Street View dianyari menyang versi 2.0.0 kanggo Android

tampilan dalan

Google Street View versi anyar saiki kasedhiya kanggo diunduh ing Google Play Store. Wektu iki versi 2.0.0 lan nambah fungsi anyar kanggo ngubengi papan ing planet kasebut kaya-kaya kita pancen ana ing dalan. Tampilan satelit lan opsi kanggo nyewa fotografer uga ditambahake ing versi aplikasi anyar iki.

Cekakipun, serangkaian perbaikan sing ngidini tampilan padha karo satelit Google Maps sing navigasi ing lurung-lurung luwih nyata lan sing ditemokake ing Setelan bagean ing ngisor. Saliyane, yen sampeyan fotografer sing disertifikasi Google, sampeyan bisa ngaktifake pilihan "Kasedhiya kanggo nyewa. Kanggo akreditasi, kudu ana sèket foto 360 derajat sing diterbitake lan disetujoni ing aplikasi kasebut.

Iki minangka Cathetan manawa aplikasi bakal ninggalake kita ing katrangan karo warta lan apa sing bisa ditindakake:

Jelajahi monumen jagad, temokake keajaiban alam, lan mlebu menyang papan kaya museum, stadion, restoran, lan bisnis cilik nganggo Google Street View. Sampeyan uga bisa nggawe panorama kanggo nambah pengalaman Street View dhewe. Gunakake kamera telpon utawa kamera bunder sing dijupuk siji (kaya RICOH THETA S) kanggo nggawe 360 ​​° kanthi gampang. Nuduhake panorama sampeyan ing Google Maps supaya kabeh wong bisa ndeleng.

  • Temokake koleksi sing paling populer lan spesial ing Google utawa nampa kabar supaya tetep anyar
  • Jelajahi Street View (kalebu materi sing ditawakake wong liya)
  • Priksa profil publik sampeyan babagan panorama sing wis diterbitake
  • Atur panorama pribadi sampeyan
  • Lebokake ing panorama nganggo mode Karton
  • Gunakake kamera telpon (ora perlu aksesoris fotografi)
  • Sambungake kamera bunder kanggo nggawe kanthi siji tutul
  • Nuduhake gambar sampeyan ing Google Maps minangka panorama sing nyenyet
  • Nuduhake kanthi pribadi minangka foto sing rata

Saliyane dandan sing diterapake ing mode satelit lan mode fotografer, aplikasi kasebut wis nampa pangowahan cilik ing antarmuka, kayata jeneng negara kasebut lan negara kasebut ing ndhuwur liyane. Street View pancen gratis lan ngidini kita liwat dalan kanthi efisien lan cepet.

Google Street View
Google Street View
Pangembang: Google LLC
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)