Tanduran vs Zombi Pahlawan, game anyar kanggo terus dilarasake

Tanduran vs Zombi minangka salah sawijining game bintang EA lan salah siji sing paling diunduh ing App Store lan Google Play. Saiki bali karo muter maneh, dijuluki Tanduran vs Zombies Heroes lan sing kaping pisanan ngidini kita milih manawa pengin dadi tanduran utawa zombie, sanajan mesthine ora kanthi cara sing bisa dikarepake lan dikarepake.

Ora kaya game liyane sing wis ditemokake babagan saga populer iki, kita kudu nglumpukake kertu lan adhep-adhepan karo musuh liyane, kayata dek kertu. Kanggo entuk ide, ana sing meh padha karo Clash Royale, sing saiki wis nyapu lan nggegirisi banget ing saindenging jagad.

Tanduran vs Pahlawan Zombi iki Saiki bisa didownload kanthi gratis saka App Store lan saka Google Play, sing link sampeyan bakal nemokake ing pungkasan artikel iki. Mesthi lan kaya sing kedadeyan ing acara liyane, ing game kasebut, kita bisa tuku kabeh jinis supaya luwih gampang urip ing game kasebut.

Tanduran vs Zombies Heroes

Liwat rong mode sing beda, sing diarani kampanye, supaya kita bisa ngadhepi intelijen buatan lan multipemain liyane sing bisa main karo wong liya kanthi nyata. Kanggo pisanan ing game game populer iki, kita bakal bisa nggunakake zombie, minangka hal sing narik kawigatene akeh wong.

Saiki kita kudu ngerti manawa Tanduran vs Zombi Pahlawan anyar iki bisa ngupayakake Clash Royale lan sukses maneh, sanajan tanduran lan nir duwe saingan sing angel banget.

Siap kanggo seneng Tanduran lan Pahlawan Zombi anyar?.

Tanduran vs. Zombies ™ Heroes (Link AppStore)
Tanduran vs. Zombi ™ Heroesfree
Tanduran vs. Zombi ™ Heroes
Tanduran vs. Zombi ™ Heroes

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   kembang ngandika

    apik banget