Iki kabeh asale saka tangan Android O

Android O

Ora akeh banget, nanging ana sing nggawe Google I / O 2017 iki sing dianakake wingi babagan Android O, sistem operasi anyar adhedhasar Android sing kayane negesake manawa Oreo ora bakal jenenge. Wirang tenan, sanajan kita nemokake pancen apik banget KitKat minangka jeneng sistem operasi. Cekakipun, kita wis bisa ndeleng lampu lan bayangan pertama Android O lan ing Gadget Aktualidad sing kudu dakkandhani… apa ora? Dadi, sampeyan pengin ngerti apa sing dibalekake Android O lan apa sing bakal diarepake bakal diluncurake Ayo kana!

Banjur kita wiwiti karo vitalsMangkene carane Google nyebut sistem keamanan anyar, perbaikan sistem operasi lan alat pangembangan sing pengin nggawe Android ora mung sistem operasi sing paling akeh, nanging uga sing duwe kinerja paling apik. Langkah penting kanggo keamanan informasi, ing wektu sing rame kaya kasebut.

Kita terus karo Pengalaman Cairan, cara Android pengin narik kawigaten kita kanthi kinerja sing stabil lan lancar, diwiwiti saka Gambar ing Gambar, kemungkinan nonton video ing jendhela cilik nalika nindakake jinis tugas, kayata ing iOS 10 kanggo iPads. Fungsi sabanjure yaiku Dot Notifikasi, aplikasi bakal nyedhiyakake bookmark ing lambang sing ngidini kita ngakses kabar kanthi gampang, fungsi liyane sing padha karo sing ditawakake menu 3D Touch ing iOS.

Uga nambah cara nggunakake keyboard nganggo IsiOtomatis Google, dadi luwih pinter lan bakal menehi saran kabeh saka email nganti rincian kontak. El Pamilih Tèks Smart minangka asil dandan paling anyar ing level teks, menehi saran tumindak anyar adhedhasar teks sing dituduhake, kayata mbukak aplikasi tartamtu kanggo sesambungan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)