Metal Gear Solid V: Tanggal rilis Edisi Kolektor lan mbusak kothak kothak

Metal Gear Solid V

El September 1 minangka salah sawijining tanggal 2015 iki sing kudu ditandhani ing saben kalender video game ing kalender: Konami wis dikonfirmasi manawa iki bakal wayahe Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bakal dirilis ing saindenging jagad. Bab paling anyar ing saga minangka edisi seri paling gedhe lan paling ambisi nganti saiki, sing ditemtokake ing jagad terbuka, The Phantom Pain Bakal diuripake kanthi owah-owahan cuaca sing realistis lan siklus awan lan wengi. Kanthi cara iki, para pemain bisa adaptasi taktik supaya cocog karo lingkungan sing beda-beda, nggawe luwih intuisi tinimbang pengalaman game linier.

Kajaba iku, sawetara pasukan sing diakoni saka Metal Gear Solid bali ing bentuk sing maju banget, kalebu katrampilan sing ditambahi CQC (pertempuran jarak dekat), AI mungsuh sing luwih apik, elemen online sing nglengkapi kampanye pamuter siji, lan versi anyar sing anyar Logam Gear Online, mode multipemain kompetitif kalebu ing game utama.

Judhul anyar saka Hideo Kojima ngenalake karakter, sekutu lan mungsuh anyar. Iki nyritakake babagan bales dendam, ing endi protagonis saka Big Boss saga mlebu ing pirang-pirang pertempuran, banjur dipateni kanca-kancane. Game tengah yaiku babagan mungsuh sing edan lan cacat sing diarani Skull Face, nalika kedadeyan konflik game ngenalake kita karakter anyar, kayata Quiet sing misterius, sawijining prajurit mutan kanthi kemampuan luar biasa.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain  Uga nambah elemen taktik liwat Pangkalan Ibu. Pemain diwiwiti karo platform segara cilik, sing bisa disesuaikan lan ditambahi nggunakake barang sing dibebasake lan pribadi. Pemain nggunakake versi apik kanggo sistem Fulton sing inovatif lan pionir Metal Gear Solid: Peace Walker kanggo ngeterake penjaga, kendaraan, gaman, bahan baku lan peralatan menyang pangkalane, ing endi staf bakal nggunakake sumber daya iki kanggo ngembangake basis kanthi spesifikasi pangguna. Diiringi aplikasi iDROID sing bakal ngidini para pemain bisa ngatur Basa Ibune lan pangembangane, nggunakake staf kanggo nggawe senjata anyar, nindakake misi lan ngetrapake sistem pertahanan. Sing terakhir dadi penting ing Pangkalan Ibu kanthi fokusake elemen kampanye ing mode multipemain online, ing ngendi para pemain bisa nyerang Basa Ibu, nggawe bencana lan nyolong barang-barang penting.

Uga, Logam Gear Online, khusus kanggo kompetisi multiplayer game, bakal diwiwiti nalika diluncurake Metal Gear Solid V: The Phantom Pain . Elemen online nggambarake pengulangan kaping telu saka game multiplayer populer, sing bubar dirancang karo gameplay lan gaya sing kondhang kanggo versi siji pemain. Logam Gear Online Nduwe sistem kelas sing luwih nemtokake kekuwatan lan katrampilan para paraga ing medan perang. Karakter utama saga kalebu Venom Snake lan Ocelot, sing wis katon ing versi mode multiplayer sadurunge.

Minangka kanggo edhisi winates sing beda-beda, kita bakal duwe Dina 1 lan Kolektor:

Dina Konten Edisi 1 (69,99 euro ing PC, PS4 lan Xbox One, 59,99 euro ing PS3, Xbox 360)

• PETA (Mung ing versi fisik)
Barang sing bisa didownload
• Pistol Khusus Adam-ska
• Perlindhungan Balistik Pribadi (Perak)
• Kardus Kothak (Wetland)
• Suit (Biru Urban Lelah)
• MEETAL GEAR ONLINE XP REINFORCEMENT

Konten Edisi Kolektor (Mung kanggo PS4 lan Xbox One. Regane 99,99 euro)

• Replikasi setengah-setengah saka Arm Bionic Snake
• Kothak koleksi logam
• Blu-Ray Disc kanthi dokumenter "Konco Adegan" lan video
• PETA
• Kemasan eksklusif

Barang sing bisa didownload
PAKET SENJATA & PAKET
• Windurger S333 Pertempuran Revolver Khusus
• Pistol Khusus Adam-ska
• Khusus Pistol Maschinen Taktische Pistole 5 Weiss
• Shotgun Barreled Cepet Emas Rasp
• Perlindhungan Balistik Pribadi (Hijau Militer)
• Perlindhungan Balistik Pribadi (Perak)
• Perlindhungan Balistik Pribadi (Putih)
• Perlindhungan Balistik Pribadi (Emas)

KOTAK KARTU
• Kardus Kothak (Lemah Watu)
• Kardus (Bumi)
• Kardus Kothak (Wetland)
UNIFORMS SNAKE
• Suit (Ocelot Ireng)
• Suit (Urban Grey)
• Suit (Urban Urban)
• Cocog (Garing Serba Guna)

Otro
• Lambang "VENOM SNAKE"

PENGGABUNGAN MGO
• MEETAL GEAR ONLINE XP REINFORCEMENT

Item kanggo MGO
• Helm Gear Rex Logam
• Senapan Serangan Serangan EMAS MRS-4
• WU S. EMAS PISTOL

Kanggo nyandhang untu sing dawa, kita bisa ndeleng kothak mlebu edhisi iki sing digawe dening Hideo Kojima:

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain  incluyendo Logam Gear Online, bakal disimpen kanthi rega 69.99 euro kanggo PlayStation 4, Xbox One y uap, lan 59.99 euro kanggo PlayStation 3 y Xbox 360. Regane saka Edisi Kolektor bakal dadi 99.99 euro kanggo PlayStation 4 y Xbox One. Versi kanggo uap de Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bakal telat nganti September 15 2015. Sanajan wis mesthi ditulis nganggo istilah sing padha, wektu iki, Kojima njamin manawa bakal dadi game pungkasane Metal Gear Solid minangka manajer proyek. Wektu bakal ngomong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)