Tarif seluler paling apik sing kasedhiya ing pasar

Tarif telpon seluler

Durung suwe, pangguna pangguna piranti seluler bisa milih sawetara tarif seluler, sing umume padha banget lan kita kudu mbayar dhuwit kanthi akeh. Untunge, kabeh wis owah suwe-suwe lan saiki akeh operator seluler sing ana ing pasar sing nawakake tarif seluler akeh banget. Sawetara murah banget, sing beda banget lan uga rega sing paling beda. Kanggo nindakake iki dina iki, kita bakal nggawe perbandingan sing menarik ing antarane kabeh. Amarga angel miwiti ing endi wae, kita bakal nindakke kanthi mriksa telung tarif paling dhuwur sing saiki bisa digunakake:

Ing negara kita isih ana telung operator gedhe kayata Movistar, Vodafone lan Orange, sing ditututi kanthi jarak sing adoh saka klasik kayata MásMóvil (elinga yen entuk Yoigo kanggo menehi dorongan penting) lan Virgin Telco paling anyar sing ndhukung serangan nasional dening klompok Euskaltel. Ing saubengé, kita duwe operator virtual sing diarani tarif sing apik lan murah.

RATE KANGGO HARGA
Rating Nggawe Simyo Rating dhewe 10GB 10GB € 6 / wulan
Rating 14.95 Amena 20GB lan tanpa wates. € 14.95 / wulan
Rating Plus 8GB telpon tanpa wates lan 8GB € 8.90 / wulan
La SinFin Rate data tanpa wates lan telpon tanpa wates € 35 / wulan
Go Top tingkat Oranye Data tanpa wates lan telpon tanpa wates € 35.95 / wulan

Yen sampeyan mikir ngganti operator utawa ngganti tarif, tetep karo kita amarga Ing artikel iki, kita bakal nuduhake tarif seluler sing paling murah lan ora murah sing kasedhiya ing pasar.

Yoigo

Saiki tarif seluler kanggo Yoigo Iki minangka salah sawijining sing paling apik ing pasar, utamane amarga akeh GB sing ditawakake kanggo pangguna, kanthi rega sing murah. Pangguna saya akeh browsing jaringan luwih suwe, kadang mbutuhake telpon sithik lan mbutuhake luwih akeh supaya data kasedhiya kanggo nggunakake WhatsApp, Facebook utawa salah sawijining aplikasi liyane sing kudu disambungake kanthi permanen menyang Internet.

Tarif seluler Yoigo paling apik

Yoigo wis bisa nyekel kabutuhane kabeh pangguna sing ora bisa kekurangan megabyte ing rencana data kasebut. Nyatane, sampeyan mesthi ngerti beya sing paling misuwur: La SinFín. Tingkat iki duwe GB tanpa wates kanggo navigasi nganggo ponsel sampeyan, lan Kajaba iku, telpon tanpa wates. SinFín de Yoigo minangka salah sawijining tarif sing nyedhiyakake gigabyte sing akeh banget kanggo € 35 / wulan. Yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka nyuda ragad saben wulan, sampeyan bisa tindakake saka kene.

LiyaneMobile

Ing sawetara wulan, MásMóvil wiwit dadi perusahaan tanpa ngarsane ing pasar minangka operator seluler virtual menyang dadi operator Spanyol kaping papat, karo tuku Yoigo.

Penawaran tarif MásMóvil dipérang dadi loro: tarif sing wis dikonfigurasi dening Operator lan tarif sing bisa diatur miturut kekarepan sampeyan. Rencana sing ditawakake MásMóvil yaiku rong: 8 GB lan telpon tanpa wates € 8,90 sajrone telung wulan pertama lan 20GB kanthi telpon tanpa wates kanggo € 14,90.

Tarif seluler paling apik saka MásMóvil

Telpon tanpa wates minangka penyebut umum tarif MásMóvil sing wis dikonfigurasi. Nanging yen sampeyan minangka wong sing surfing luwih akeh tinimbang ngobrol karo ponsel sampeyan, pilihan sing paling apik kanggo sampeyan yaiku ngonfigurasi tarif kanggo ngukur. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nambah jumlah pertunjukan maksimal (20GB) lan nelpon kanthi 0 sen saben menit. Kanthi konfigurasi iki sampeyan bakal bisa ngirit sawetara euro dibandhingake karo MásMóvil sing wis ana 8GB.

Kontrak tarif kasebut kanthi ngeklik ing kene.

Orange

Orange saiki ing bidhang angel bebarengan karo Vodafone duwe hak istimewa dadi operator seluler nomer loro ing pasar. Kanggo iki, nggawe pembaruan kabeh regane anyar-anyar iki, ngasilake katalog sing paling jembar lan menarik. Sawise pitung taun, kita ora bisa nemokake ragad kewan sing misuwur maneh, nanging kita wis menehi dhuwit Tarif Go.

Pangguna sing nuntut paling akeh babagan jumlah lan kualitas ana untung, amarga tarif Go nanggepi persis karo poin kasebut. Ing pangertene iki, Orange nawakake tarif kanggo kita Ndhuwur lan munggah, sing kalorone duwe data tanpa wates, bedane saben tawaran yaiku kemampuan kanggo nonton konten streaming kanthi kualitas sing luwih dhuwur (siji ing HD lan liyane tekan 4K) lan kalorone nganggo telpon tanpa wates.

Tarif seluler Orange paling apik

Nanging tarif sing akeh diluncurake kanggo gigabyte ora kanggo kabeh pamirsa lan iku sing wis dipikirake Orange. Amarga alasan sing padha, nawakake telung tarif liyane kanthi kurang luwih: Penting, Go Flexible lan Kids. Kanthi Essential, Orange nawakake 7GB lan telpon ing 0 sen kanthi rega € 14,95 / wulan. Tingkat Fleksibel Orange's Go menehi kita kemungkinan duwe 16,67GB lan telpon tanpa wates kanggo € 24,95 / wulan. Pungkasan, tarif Kids duwe internet nganti 2GB kanggo € 8,95 / wulan lan sing cocog kanggo tablet utawa laptop sampeyan. Yen sampeyan kasengsem karo tarif Go de Orange, sampeyan bisa ngrekrut saka kene kanthi gampang.

Vodafone

Perusahaan abang minangka salah sawijining sing gedhe ing wilayah Spanyol lan mesthine uga menehi sawetara tarif mung seluler. Kaya Oranye utawa Movistar, Vodafone nawakake kabeh jinis tarif, kanthi karakteristik sing paling beda-beda lan kanthi rega kabeh jinis.

Perusahaan warna abang cedhak karo kabeh jinis pangguna, saka sing paling akeh nggunakake megabyte lan menit nganti sing meh ora nggunakake siji utawa liyane. Mangkono, kita duwe Mobile Mini, Maxi tanpa wates, Unlimited lan total tanpa wates kanggo sampeyan sing akeh ngonsumsi babagan data lan menit swara.

Tarif seluler Vodafone paling apik

Kanggo sing ngobrol paling akeh lan nggunakake data, Vodafone nampilake Unlimited total GB tanpa wates ing 5G, menit tanpa wates. Kabeh kanggo € 47,99 / wulan. Tingkat menengah yaiku cara Unlimited Maxi kanthi GB tanpa wates ing jaringan 4G +, menit tanpa wates. Kabeh iki regane € 36,99 / wulan. Pungkasan, Unlimited minangka penawaran kanthi data tanpa wates ing jaringan 4G (kacepetan download maksimal 2Mbps) lan menit tanpa wates kanggo € 32,99 saben wulan.

Yen sampeyan kasengsem karo tarif seluler Vodafone, sampeyan bisa nyewa kurang saka 3 menit saka kene.

Movistar

Movistar Kanthi tembung liyane, Telefónica lawas minangka dominasi pasar telephony seluler, amarga jangkoan sing apik ing meh kabeh pojok negara kita lan uga kanggo layanan apik sing ditawakake para pelanggan. Sayange regane ora regane kaya sing dikarepake umume.

Minangka operator liyane, Movistar uga wis ngowahi tawaran tarif seluler, sanajan ora kaya ambane kaya Orange. Ing pangertene iki, Movistar nyedhiyakake telung tarif kanggo kita, ing endi sebilangan besar gigabyte bisa ditemokake.

Tarif seluler Movistar paling apik

La Kontrak Movistar 2 tingkat Sampeyan bisa diklasifikasikake minangka "tarif dhasar", amarga nawakake 5GB kanggo navigasi nganggo ponsel lan 50 menit kanggo telpon € 15 / wulan. Yen kita munggah ing portofolio Movistar, tarif sabanjure yaiku Kontrak XL sing nawakake 15GB lan menit telpon tanpa telpon tanpa wates kanthi rega € 24,95 saben wulan. Tarif pungkasan, kontrak tanpa wates, ora duwe GB, menit lan SMS tanpa wates kanthi rega € 39,95 / wulan.

Pepephone

Salah siji operator virtual liyane sing ora bisa ilang ing dhaptar iki yaiku Pepephone sing nawakake sawetara tarif paling kompetitif, ing kabeh aspek sing bisa ditemokake ing pasar. Khusus, nawakake kanggo kita telung tarif sing kompetitif banget minangka regards pasar liyane. Kanthi cara iki, kita bisa nemokake tarif pertama sing kalebu 5GB lan telpon tanpa wates kanggo € 7,90 / wulan. Tingkat menengah nawakake 10GB lan menit tanpa wates kanggo € 11,90 saben wulan.

Tarif seluler paling apik saka Pepephone
Pungkasan, kita bisa nemokake tarif sing paling bathi: 39GB lan menit tanpa wates kanggo telpon € 19,90 / wulan.

Amena

Ya kanca, Amena wis bali. Operator hijau ngancani akeh kita nalika semana, lan kita bisa ujar manawa iku klasik nalika ana telephony seluler. Amena urip maneh karo Orange lan regane luar biasa. Operator iki sinonim karo adaptasi lan dheweke nuduhake kanthi tarif. Rencana seluler fokus ing saben jinis pangguna: siji tarif kanggo sing nggunakake seluler sethithik, liyane kanggo sing guneman rada lan loro liyane kanggo sing pengin kabeh. Papat tarif sing luar biasa.

Tarif seluler paling apik saka Amena

Tarif pertama kanggo sing ora nggunakake telpon ing njaba omah. Amena mikir babagan dheweke lan nawakake 4GB, telpon ing 0 sen menit lan SMS tanpa wates kanthi rega € 6,95 / wulan. Nanging yen sampeyan ngobrol sethithik saka ponsel sampeyan, sampeyan bisa uga pengin tarif kanthi 10GB, menit tanpa wates, lan SMS tanpa wates kanthi rega € 9,95 saben wulan.

Perusahaan ijo nawakake rencana seluler kanthi 25GB, telpon tanpa wates lan SMS kanthi rega € 19,95 / wulan. Nanging yen 10GB ora cukup kanggo sampeyan, rencana paling anyar bakal luwih narik minat sampeyan. Tarif pungkasan nawakake 30GB, telpon tanpa wates lan SMS kanthi rega € 24,95 / wulan.

Kita ngerti manawa angel banget milih tarif Amena, amarga pancen apik banget. Yen sampeyan isih durung mutusake, ing link iki sampeyan bisa njupuk informasi luwih lengkap.

Simyo

Jeruk Simyo dudu kebeneran lan iki uga perusahaan sing kalebu klompok Oranye. Nanging, Simyo duwe fitur langka lan praktis sing unik: sampeyan bisa nggawe tarif dhewe. Sampeyan bisa ngonfigurasi rencana nganggo luwih utawa kurang data lan nganggo menit utawa kurang. Sing mbok karepke

Sadurunge nerangake cara kerjane konfigurasi tarif pribadi, aku arep crita babagan tarif sing wis ditawakake Simyo kanggo sampeyan ngatur. Perusahaan nyedhiyakake papat tarif sing bisa kita kontrak. Kita duwe tarif tanpa kuota, yaiku 0 euro. Kita duwe tarif mini sing nyakup 20 menit telpon lan 100MB kanthi € 2 saben wulan. Tarif sing sampurna kanggo WhatsApp kanthi 50 menit telpon lan 100MB kanggo € 3,5 / wulan. Lan prasetel pungkasan kanggo sing ngobrol lan surfing akeh. Iki nawakake 100 menit lan 2GB kanggo € 6,5 saben wulan.

Tarif seluler paling apik Simyo

Yen ora ana tarif ing ndhuwur sing ngyakinake sampeyan, elinga yen sampeyan bisa nggawe dhewe kanthi cara sing gampang banget. Babagan sing kudu sampeyan pilih yaiku data sing bisa dilayari nganggo ponsel sampeyan. Sampeyan ora bisa milih data kanggo browsing, nanging maksimal 40GB. Mengko, sampeyan kudu milih nomer menit sing bakal ditelpon, wiwit 0 menit nganti telpon tanpa wates. Rekomendasi kita, ing kasus iki, jelas banget: nggawe tarif sampeyan dhewe. Ora ana sing luwih apik tinimbang milih sing pengin sampeyan gunakake ing babagan data lan menit swara. Nanging, yen sampeyan pengin ndeleng liyane kemungkinan sing diwenehake Simyo, mlebu kene.

Lowi

Lowi minangka salah sawijining perusahaan ponsel sing paling dihargai pangguna, berkat rega sing paling irit lan kemungkinan nggawe tarif miturut kekarepan kita. Sampeyan bisa duwe lan ngonfigurasi tarif saka 8GB nganti 30GB data ing ponsel lan, ing babagan menit swara, kabeh mau duwe telpon tanpa wates.

Tarif seluler paling murah Lowi

Yen kita kudu njaga salah sawijining tarif, mesthine bakal dadi tarif Dhewe kanthi 8GB kanggo € 7,95 saben wulan. Rega super kompetitif lan praktis ora bisa dikalahake. Sampeyan bisa ndeleng liyane sing bisa rating setelan lan karakteristik saka kene.

Apa tarif sing saiki sampeyan wis kontrak lan endi sing bakal diganti yen sampeyan bisa? Kaya sing wis sampeyan ngerteni, kemungkinan ora ana enteke lan kabeh gumantung karo sampeyan. Aja ngrampungake lan tetep ngrungokake kiriman iki amarga kita bakal nganyari saben wulan. Lan yen sampeyan durung nemokake tarif sing sampurna ing kene, sampeyan bakal bisa nggunakake Comparator telephony roams kanggo nemokake opsi paling apik sing ngidini sampeyan nyimpen.